Rijnmond 4+

RTV Rijnmond

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom bij de vernieuwde app van Rijnmond! Met het laatste nieuws en video's uit onze regio, het weer, live radio en tv en nog veel meer.

AL HET NIEUWS UIT ONZE REGIO
Op welk moment van de dag je onze app ook opent: je ziet altijd het belangrijkste nieuws, de nieuwste video's en programma's uit onze regio. Ben je een fanatieke nieuwsvolger? Op de pagina Net Binnen zie je het laatste nieuws in één oogopslag.

LIVE TV, RADIO EN STREAMS
Volg belangrijke evenementen op de voet met onze livestreams en liveblogs. Kijk en luister via de app live naar onze programma's of wanneer het jou uitkomt.UitgelichtMet de Tips van de Redactie weet je zeker dat je geen belangrijke of bijzondere verhalen uit onze regio mist.

DE BELANGRIJKSTE ONDERWERPEN
De laatste sportberichten, opsporingsberichten, alles over Radio Rijnmond of het laatste nieuws over de woningmarkt. De belangrijkste onderwerpen hebben in de app een aparte plek gekregen.

PODCASTS
Blijf op de hoogte van alles over Feyenoord of Sparta in onze voetbalpodcasts of luister in de Verdieping naar inspirerende interviews. Je beluistert ze direct vanaf de app.

ZOEK DOOR HET NIEUWS
Zoek en struin door het laatste nieuws met de gloednieuwe zoekfunctie.

Nieuw

Versie 13.6

We zijn voortdurend bezig onze app te verbeteren. Deze versie bevat een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen, waarmee de app stabieler is gemaakt.

Wil je niets missen? Zorg er dan voor dat je automatische updates ontvangt.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
13,8K beoordelingen

13,8K beoordelingen

Ikhebnetchimeidgemist ,

Een must voor je iPhone

Ik ben er super blij mee. Altijd laatste nieuws over Rotterdam paraat in mijn iPhone. Dan weet ik wat er om mijn heen gebeurt.
Bedankt Rijnmond!!!

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor de geweldige beoordeling! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de Rijnmond-app en dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws in Rotterdam. Als je nog suggesties hebt om de app nog beter te maken, laat het ons dan weten. We waarderen je steun en hopen je nog vele malen van dienst te kunnen zijn.

CindySebbar ,

Rijnmond app

Goede app om nieuws uit Rotterdam te lezen alleen zoooo jammer dat de letters zo licht zijn en dus veel moeite heb met het ( rustig) lezen van de app . Als jullie de letters wat dikker zetten krijgen jullie een 9.5

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank voor uw feedback. We zijn momenteel bezig met een onderzoek om zo de gebruiksvriendelijkheid van onze app te verbeteren. Deze reactie nemen we hierin mee! Als de ervaring verbetert, zouden we het op prijs stellen als u uw review zou willen herzien. We blijven ons inzetten voor een betere app-ervaring. Dank voor uw begrip!

javojan ,

Echt Rijnmond

Al tijd er boven op, mijn zender , voor 24/7 altijd 👍

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo! Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij dat je onze app leuk vindt :)

App-privacy

De ontwikkelaar, RTV Rijnmond, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

AD - Nieuws, Sport & Regio
Nieuws
Omroep West
Nieuws
NOS Teletekst
Nieuws
NPO Radio 1 – Nieuws & Sport
Nieuws
RTL Nieuws & Entertainment
Nieuws
RD
Nieuws