Priorities 4+

Hand Carved Code, LLC

Ontworpen voor iPad

    • € 5,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Profiteer van moeiteloos en intuïtief taakbeheer met Priorities™, en je zult je takenlijstje nooit meer vrezen! Het innovatieve gebruik van pagina's neemt de “taak” weg uit taakbeheer, en de aantrekkelijke thema's voegen een beetje plezier toe als je aan het klussen bent.

Schuif pen en papier aan de kant want met Priorities zijn je vingertoppen letterlijk alles wat je nodig hebt. Je kunt snel je pagina's met taken scannen met een veeg van je vinger en gemakkelijk nieuwe taken toevoegen met een enkele knop. Voeg herinneringen, vervaldagen, vervaltijden en opmerkingen toe rechtstreeks via het scherm Toevoegen. Creëer en sla templates op om telkens opnieuw te gebruiken. Gebruik de optie Synchroniseren om een back-up te maken van je gegevens en om pagina's te delen met een familielid, een vriend of collega. Surf naar de website my-priorities.com om je pagina's en taken online te bewerken. Priorities is een must-have voor iedereen die graag georganiseerd te werk gaat!

Priorities is volledig uitgerust om het werk voor je te doen. Neem gewoon even een kijkje naar de geweldige opties die de app biedt:

• Universele app - Eén app die geoptimaliseerd is voor je iPhone, iPad en iPod touch.

• Priorities Online – Beheer je taken online op https://my-priorities.com.

• Snel toevoegen – Voeg snel taken of lijstjes met items toe met de aanraking van een vinger.

• Vervaldagen, Vervaltijden & Opmerkingen - Ken een vervaldag en vervaltijd toe en noteer opmerkingen voor een taak of item.

• Priorities - Markeer alles met een hoge prioriteit met een ster en bekijk ze in een oogopslag op je Priorities-pagina.

• Taken herhalen - Plan taken die moeten herhaald worden en dat elke dag, om de 3 dagen, elke dinsdag, elke derde zondag van de maand, 2 weken nadat je de huidige taak voltooid hebt... of wanneer je maar wil! Met de flexibele herhalingsopties kun je de applicatie in een handomdraai aanpassen volgens je eigen wensen.

• Herinneringen - Bekijk het aantal badges van je items met een ster op het icoontje van de Priorities-startpagina en stel een herinneringstijd in voor een pop-up en/of geluidsmelding voor belangrijke items.

• Meerlagig taakbeheer – Creëer pagina's, lijsten met sub-items, en taken met sub-taken voor een meer eenvoudige organisatie.

• Kalender-integratie - Bekijk al je items met de vervaldagen op je kalender.

• Templates – Sla een pagina op als een template indien je hem later opnieuw wilt gebruiken. Dit is een geweldige optie voor boodschappen en op reis!

• Meerdere pagina's - Creëer specifieke pagina's met kleurcodes om alle vlakken van je drukke leven bij te houden. Tik ze aan of schuif je vinger erover om ze in één oogopslag te bekijken.

• Synchronisatie - Gebruik onze veilige server om je back-up te synchroniseren en om te synchroniseren tussen meerdere toestellen.

• Delen van pagina's – Creëer een synchronisatieaccount en duid pagina's aan die je met anderen wilt delen. Dit is een geweldige optie om een winkellijstje te delen met je echtgeno(o)t(e) of om taken te delen met collega's!

• Andere opties – Zoeken, Rangschikken, Wachtwoordvergrendeling, ingebouwde hotlinks voor telefoonnummers, e-mailadressen en websites enzovoort.

Bezoek onze website voor meer info.

We streven ernaar om software van zeer hoge kwaliteit te creëren zodat onze klanten er een positieve en aangename ervaring aan overhouden. Als je ons een probleem wil melden, een suggestie bieden, of ons feedback wil sturen, zouden we heel graag van je horen en we zullen ons ons uiterste best doen om snel te antwoorden. E-mail ons op support@handcarvedcode.com.

Dank je en veel plezier!

Nieuw

Versie 4.8.4

iOS 17 Compatibility

4.8.4 - Bug fixes and stability improvements

Beoordelingen en recensies

4,9 van 5
8 beoordelingen

8 beoordelingen

Ellenkeizer ,

Bijzonder gebruikersvriendelijk

Zeer overzichtelijk en duidelijk in gebruik. Even snel een reminder toevoegen is zo gebeurt.
Geeft ook melding op  watch, top

Van 't Erve ,

Kom iedere keer weer terug

De afgelopen jaren heb ik herhaaldelijk andere to do app’s getest. Niets haalde het bij de eenvoud van deze app.

ishailen ,

Super app

Eigenlijk een super goed app. Mijn complimenten aan developers.

App-privacy

De ontwikkelaar, Hand Carved Code, LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Priorities - for the busiest
Productiviteit
Prioritize: Organized To-Do
Productiviteit
SwiftoDo for todo.txt
Productiviteit
theDay: Priorities
Productiviteit
Outliner
Productiviteit
Taken (SmallTask)
Productiviteit