Vrij Nederland 12+

Weekbladpers B.V.

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Vrij Nederland heeft als missie om de wereld om je heen te duiden met verhalen die verdiepen en verhelderen, prikkelen en inspireren, ontroeren en vermaken.

Wij vertellen onze verhalen in het roemruchte oud-verzetsblad Vrij Nederland en op onze site. Het zijn verhalen waarmee we de wereld voor je willen openleggen. Verhalen die je verrijken.

Wij schrijven over Nederland en de wereld, politiek en maatschappij, kunst en cultuur, economie en duurzaamheid, en techniek en filosofie – kritisch, maar met speciale aandacht voor vernieuwers en verbeteraars. We zetten daarbij alle mogelijke genres in: kritische onderzoeksjournalistiek, reportages, interviews, analyses, opinies, recensies, fotografie en fictie. Wij, dat zijn: de beste journalisten, opiniemakers, columnisten, fotografen en schrijvers die er in Nederland te vinden zijn.

Nieuw

Versie 5.0.4

De app ondersteunt nu de recente iOS versies
Minimale iOS versie is nu 12.x
Kleine tekstwijzigingen
Kleine bugfixes

Beoordelingen en recensies

1,8 van 5
28 beoordelingen

28 beoordelingen

Tzwartter ,

Letters veel te klein

De letters zijn in deze nieuwe versie van de app veel te klein om te lezen op je mobiel. Zonde want het werkte prima. Nu moet ik het blad lezen via de Blendle app.

Ettevy222 ,

Inloggen lukt niet

Als je abonnee bent heb je een login en wachtwoord, maar die doen het niet in de app, waardoor hij blijft zeggen dat je moet betalen om te lezen. Kortom: de app is waardeloos tenzij je dubbel betaalt...

Tjej5 ,

Veel te kleine letters

De voorpagina’s zijn zo klein gemaakt dat je niet eens weet of er een interessant artikel bij zit. Dit nodigt niet uit tot kopen

App-privacy

De ontwikkelaar, Weekbladpers B.V., heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

HP De Tijd
Nieuws
De Groene Amsterdammer
Nieuws
De Correspondent
Nieuws
Trouw - Nieuws & Verdieping
Nieuws
VPRO Gids
Nieuws
Follow the Money
Nieuws