KitchenPad® Timer 4+

Timer for cooking and baking

Stehlik & Co Ltd

Ontworpen voor iPad

    • € 2,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Neem de controle over de maaltijden terug met de geheel nieuwe KitchenPad® Timer. Deze visuele kookwekker die kan worden gebruikt om meerdere kooktijden voor uw kookplaat, oven en grill te beheren. De handige timerdisplays geven u alle belangrijke timerinformatie in één oogopslag. Verlies nooit meer een gerecht dat u aan het bereiden bent nooit meer uit het oog!

- Verbluffend, eenvoudig en elegant ontwerp met gebruiksvriendelijke bedieningselementen! Timers gemakkelijk instellen, starten en pauzeren.

- Timers voor kookplaat, oven en bbq-grill!

- Timerdisplays vertellen u wat er op het fornuis, de grill of in de oven staat, hoeveel tijd er nog over is en de temperatuur of kookstand.

- Mogelijkheid om uw favoriete timers op te slaan! Herinner ze later gemakkelijk terug bij het maken van uw favoriete gerechten.

Nieuw

Versie 4.0.11

Nieuwe talen toegevoegd. Andere fixes en verbeteringen.

Beoordelingen en recensies

3,7 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Webbazz ,

Great!

I use this quite often. It's nice to have a couple timers in one display. Too bad the alarm doesn't work after the screen dims down. Otherwise 5 stars...

DVA013 ,

Kei handig

Dit is gewoon een handige app. Werkt goed.

Pdokus ,

Goeie app

We hebben een aga, een kookstoof met 2 plaaten en 4 ovens. En met deze app kan je makkelijk de verschillende ovens een wekker geven.

App-privacy

De ontwikkelaar, Stehlik & Co Ltd, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Sous Chef Pro: Timers & Tools
Eten en drinken
Gluten Free Recipe Book Pro
Eten en drinken
CookTime MT
Eten en drinken
Dash - Visual Cooking Timer
Eten en drinken
Brine!
Eten en drinken
Bennys Big Time Pizza
Eten en drinken