Tea Voor iPhone 4+

Samuel Iglesias

Ontworpen voor iPhone

    • € 1,99

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Tea is je beste theevriend. Brouw elke keer de perfecte kop thee met Tea's slimme thee-timer en notities. Deel foto's van je brouwsels op Facebook, Instagram en Twitter. Of je nou een nieuweling bent of een doorgewinterde theedrinker: Tea is gemaakt voor jou.

** Functionaliteiten **

• Slimme thee-timer: Tea's slimme timer onthoudt je brouwtijden voor al je theeën.

• Facebook-, Twitter- en Instagram-integratie: met een tik op de knop deelt Tea je smaaknotities en foto's met je vrienden via Facebook, Twitter en Instagram.

• Theepotkiezer: met Tea's theepotkiezer kies je welke theepot je wilt gebruiken om je thee te brouwen en vertelt Tea automatisch hoeveel thee je nodig hebt voor deze theepot.

• Notities en beoordelingssysteem: Nadat de timer afgaat laat Tea je je smaaknotities bewaren, een foto maken en je brouwsel beoordelen. Tea houdt zelfs bij hoe lang je hebt gebrouwen, de hoeveelheid thee die je hebt gebruikt en de temperatuur, zodat je altijd weet hoe je ook alweer tot dat perfecte brouwsel kwam.

Nieuw

Versie 2.04

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Fixed lock screen notifications not appearing.

Beoordelingen en recensies

3,3 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Schaapkameel ,

Engelse encyclopedie

Hele mooie app, met enorm veel informatie. Je telefoon moet op Engels staan om de (Engelstalige) encylopedie te kunnen gebruiken. Op Nederlands ingesteld kun je alleen je eigen theeën toevoegen met notities, timer etc.

WullumD ,

Zonde geld

Waardeloze app. Crasht bij toevoegen van een thee zodra je je notities wilt invoeren (iPhone6) Bovendien moet je telefoon op Engels wil je de encyclopedie kunnen raadplegen. Not my cup of tea!

Srepmek ,

Thee drinken wordt leuker

Werkt prima. Mooi om overzicht te houden. Kiezen voor een nieuw aftreksel van een eerder gebruikt aftreksel leidt tot een crash, maar omdat ik op iOS 6 beta zit, geef ik het de voordeel van de twijfel.

App-privacy

De ontwikkelaar, Samuel Iglesias, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Moody Tea
Eten en drinken
Tea Timer
Eten en drinken
MyTeaPal: Thee timer & dagboek
Eten en drinken
Wine Suggest
Eten en drinken
Aisatsu
Eten en drinken
200+ Wine Grapes
Eten en drinken