Yellowbrick Parkeren 4+

Parkeer, klik, Yellowbrick‪!‬

Yellowbrick bv

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Beschrijving

Parkeer, klik, Yellowbrick! Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je mobiel op straat en in parkeergarages.

Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd
Met de parkeerapp van Yellowbrick betaal je alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd. Je kunt eenvoudig je eindtijd instellen en gratis parkeerherinneringen ontvangen voor lopende parkeeracties. Parkeerkosten betaal je achteraf via de gespecificeerde factuur.

Een pakket dat bij je past
Je hebt bij Yellowbrick keuze uit verschillende pakketten, zodat je altijd de voordeligste optie hebt die past bij jouw parkeergedrag. Je kunt betalen per gebruik of onbeperkt parkeeracties starten en stoppen voor een vast tarief. Binnen je pakket kan je onbeperkt kentekens wisselen en toevoegen.

Alles op één plek
In de Yellowbrick app kan je eenvoudig je parkeergeschiedenis en facturen bekijken. Je kunt gemakkelijk je gegevens, kentekens en favoriete zonecodes beheren.

Zakelijk mobiel parkeren
Bespaar administratieve tijd en onnodige parkeerkosten met Yellowbrick Zakelijk. De parkeerkosten betaal je achteraf en alle parkeeracties komen overzichtelijk op de maandelijkse factuur.

Je data en betalingen worden veilig verwerkt door gecertificeerde derde partijen. Je kunt meer lezen over onze parkeeroplossingen via flowbirdapp.com of mail ons op support@yellowbrick.nl. Belgische gebruikers kunnen contact opnemen via support@yellowbrick.be. Gebruik je de app in Duitsland, neem dan contact op via support@yellowbrick.de.

Nieuw

Versie 7.10

Er zijn verbeteringen in de gebruikersinterface doorgevoerd

Beoordelingen en recensies

4,1 van 5
12,3K beoordelingen

12,3K beoordelingen

BramFred ,

Fijne app, maar nu wel even opletten

Wij hebben al vele jaren Yellowbrick en zijn er zeer tevreden over, maar na de laatste update moet je wel even opletten! Je kunt nml inderdaad makkelijk switchen van kenteken, maar dat doet hij meteen ook op de app van de andere gebruiker. Bijvoorbeeld, als ik mijn Yellowbrick app gebruik, dan staat mijn kenteken ook meteen in de app van mijn man. Als hij gaat parkeren en dus niet oplet, dan gaat het mis omdat hij uiteraard een ander kenteken heeft en niet aangemeld staat. Vroeger hield de app je gekozen kenteken vast, gingen we dan met mijn auto weg dan veranderde je dat even, nu gebeurt dat dus terwijl je partner in een andere auto een parkeeractie start. HEEL ONHANDIG!!! Uiteraard kun je na een bekeuring aantonen dat er wel betaald is, maar dit kan toch niet de bedoeling zijn. We hebben ieder een eigen kaart en transactie nummer en nogmaals, vroeger deed je dat zelf, nu moet je écht kijken en daarnaast vraag ik me af wat er gebeurt als de een iets later een parkeeractie begint dan de ander, staat de eerst geparkeerde dan meteen op het kenteken van de de tweede die zich aanmeld?!?! En dús níet meer aangemeld??? Graag veranderen dus.

Plaziro ,

Prima!

Slimme app, weet waar ik sta aan de hand van de meternummers en nooit een cent te veel door afrekenen “per minut”.

Javalevo ,

Fijne app. Werkt goed maar.....

Erg fijne app. Werkt perfect maar waarom is er geen functie die waarschuwt een transactie te beëindigen als ik ga rijden. M’n telefoon weet dat dus kleine moeite!!! Of is dat het hele verdienmodel van Yellowbrick?!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi Javalevo, bedankt voor jouw feedback en suggestie. Wij nemen dit mee ter evaluatie. Je kunt intussen kiezen voor de SMS Reminder Service, die herinnert jou aan de lopende transactie. Groet, Clarissa

App-privacy

De ontwikkelaar, Yellowbrick bv, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Suggesties voor jou

EasyPark x Parkmobile
Reizen
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Navigatie
Check - Shared Mobility
Reizen
Flitsmeister
Navigatie
MyWheels - Auto huren
Reizen
Q-Park
Reizen