Trovit Vacatures 4+

Job vacatures

Trovit

Ontworpen voor iPad

    • 2,0 • 8 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Tenslotte hebben we ook verschillende technische problemen opgelost waardoor de App gebruiksvriendelijker geworden is.

Trovit Vacatures vindt jobs op duizenden websites en verzamelt ze allemaal op eenzelfde plaats. Op die manier kan je eenvoudig je droomjob vinden. Handig, eenvoudig en snel, dat is onze missie!

* FILTERS OM JE DROOMJOB TE VINDEN
Trovit Vacatures geeft je de mogelijkheid om de zoekresultaten eenvoudig te filteren naar de jobs die voor jou relevant zijn. Je kan zo zoeken naar vacatures in jouw stad, je sector, contract, werkuren, salaris, en veel meer.

* BEWAAR DE BESTE JOBAANBIEDINGEN IN JE BOOKMARKS
Vind je het ook vervelend dat je een job vacature niet meer terugvindt? Bookmark interessante jobaanbiedingen in je Favorieten sectie, op die manier vind je de vacature altijd terug. Ook als je de App per ongeluk verwijderd, blijven je favoriete jobs bewaard.

* GEPERSONALISEERDE MELDINGEN, AANGEPAST AAN JOUW ZOEKOPDRACHT
Trovit blijft altijd nieuwe vacatures opzoeken. Als je een e-mailmelding / of meerder e-mailmeldingen creëert zullen we je een bericht sturen wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn die overeenkomen met je zoekopdracht. Trovit zoekt altijd de laatste vacatures en zet ze op één website om je zoektocht eenvoudiger te maken. Je kan zoveel meldingen aanmaken als je wilt, voor de ideale positie, je favoriete bedrijven en de beste kenmerken voor jouw droomjob.

* HOE VIND JE DE PERFECTE JOB OP TROVIT VACATURES
als je op zoek bent naar een baan, Trovit zorgt ervoor dat de zoektocht zeer eenvoudig wordt.
1. Typ je zoekcriteria in en selecteer een job categorie.
2. Als je wilt, kan je de filters voor je zoekopdracht eenvoudig aanpassen. De filters vind je in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Bekijk de zoekresultaten en selecteer de interessante woningen als Favorieten!
4. Maak gepersonaliseerde meldingen aan voor je zoekopdrachten. Zowel aan de onderkant van de e-mails als in de instellingen in je account, kan je de meldingen wijzigen of uitschakelen.
5. We zullen je e-mailmeldingen sturen wanneer er nieuwe vacatures zijn die overeenkomen met je zoekopdracht.

Je kan zoveel advertenties bekijken als je wilt, volledig gratis en zonder extra kosten. Je vindt zowel Sales, als Marketing, Voltijds of deeltijds, Finance, ICT, etc! Je kan zoveel advertenties bekijken en meldingen aanmaken als je wilt, volledig gratis en ongelimiteerd.

* WAAROM TROVIT?
In principe kan je op 2 manieren op zoek gaan naar een baan: je kan allemaal verschillende websites bezoeken en telkens een nieuwe zoekopdracht uitvoeren. Of je kan je zoektocht beginnen op Trovit Vacatures, waar je alle advertenties terugvindt op eenzelfde website. Je kan eenvoudig de zoekresultaten filteren op jouw zoekcriteria en meldingen aanmaken zodat we je de laatste jobaanbiedingen kunnen toesturen per e-mail. Trovit Vacatures wordt je referentie bij het zoeken naar een baan!

Bekijk jobaanbiedingen in 19 verschillende talen en 46 landen. Trovit Vacatures heeft vacatures van honderden verschillende websites. Vind nu je droombaan in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Maastricht, Haarlem, 's-Hertogenbosch.

ANDERE TROVIT SERVICES
Naast Trovit Vacatures, kan je ook gebruik maken van Trovit Auto’s en Trovit Huizen. Op Trovit Auto’s vind je alle advertenties voor tweedehandsauto’s. Trovit Huizen zal je dan weer helpen bij het vinden van de perfecte woning door ze allemaal op eenzelfde website te plaatsen.

Als je vragen, een probleem of een suggestie hebt, stuur ons dan een mailtje naar ios@trovit.com en we zullen zo snel mogelijk proberen te antwoorden. Als je reeds gebruik maakt van Trovit Vacatures kan je een recensie over ons schrijven in de App Store: dat zal ons helpen om te groeien en onze diensten te verbeteren.

Nieuw

Versie 10.37.0

Tenslotte hebben we ook verschillende technische problemen opgelost waardoor de App gebruiksvriendelijker geworden is.

Beoordelingen en recensies

2,0 van 5
8 beoordelingen

8 beoordelingen

Rvus ,

Simple app

Pages slide into eachother, simple browser app. Might as well just use the website

Bca.... ,

Te slecht voor woorden

🙃

Xbrabbel ,

Drama

App loopt vast! En idd zoals eerder vermeld; vacatures uit het hele land.

App-privacy

De ontwikkelaar, Trovit, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Vagas de Emprego - Vagas.com
Zakelijk
Infoempleo -Trabajo y empleo
Zakelijk
Job Postings
Zakelijk
Infojobs - Vagas de emprego
Zakelijk
Adzuna Vacatures Zoeken
Zakelijk
Mitula Jobs
Zakelijk