Parcel 4+

Levering volgen

Ivan Pavlov Pty Ltd

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een app om zendingen via iPhone of iPad op te volgen, dan is Parcel voor u de beste oplossing.

Met deze applicatie krijgt u snel toegang tot actuele informatie van 300 verzendingsdiensten, met inbegrip van PostNL, bpost, DHL, UPS, USPS, FedEx, Deutsche Post, DPD en vele andere postdiensten. De volledige lijst van ondersteunde koerierdiensten is beschikbaar op: https://parcel.app

De traceergegevens worden op onze server verzameld, zodat u het met een klik rechtstreeks op uw apparaat krijgt. U hoeft niet eens het trackingnummer in te voeren; barcodescanning is beschikbaar op iPhone en iPad. Met de unieke automatische herkenning van de koeriersdienst wordt het toevoegen van een nieuwe verzending een kwestie van seconden.

Met Amazon-integratie in Parcel kun je ervoor zorgen dat je pakketten automatisch vanuit je Amazon-account in Parcel worden toegevoegd. Zodra een bestelling is verzonden, zal deze in Parcel verschijnen. Dit gebeurt op een veilige en privacyvriendelijke manier. Je inloggegevens verlaten nooit het apparaat.

U kunt ook de locatie van uw verzending op een kaart weergeven - gemakkelijk en eenvoudig.

De push-notificaties bij Parcel zijn handiger dan bij elke andere app. Ze worden uitsluitend verzonden tussen 8:00 en 22:00 uur volgens uw tijdzone, zodat u 's nachts niet gestoord wordt. (Maar u kunt deze optie in de instellingen ook uitschakelen)

Downloaden Parcel voor macOS: 
http://itunes.apple.com/nl/app/id639968404

Als u van push-notificaties gebruik wilt maken of meer dan 3 zendingen tegelijkertijd wilt opvolgen, dan kunt u zich vanuit deze app rechstreeks abonneren op de premiumdiensten voor slechts € 4,99 / jaar. Privacybeleid: https://parcel.app/privacy-with-terms.html.

---
Mocht u een probleem ondervinden, kunt u terecht op de Veelgestelde Vragen van de website of bij onze email ondersteuning op support@parcelapp.net (gelieve wel uw trackingnummer en de koeriersdienst op te geven).

Nieuw

Versie 7.10.1

This update resolves the issue when you could see "Page not found" message when trying to re-enable Amazon integration.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
2,6K beoordelingen

2,6K beoordelingen

Ranney. ,

Wat mij betreft de beste!

De beste app die ik gevonden heb voor het traceren van pakjes. Worden regelmatig nieuwe functies aan toegevoegd. Aanrader!

Rebekka Sp ,

Super fijne app!

Super fijne app. Zowel voor zakelijk als privé is deze app geweldig. Een aanrader voor iedereen!

demiosaa ,

Super handig

Bijna alle verzenders kent de app. Je kan je zendingen een kenmerk geven, ideaal bij meerdere pakketen. Geeft push meldingen bij updates. De pro versie is aan te raden als je veel pakketten tegelijk wilt tracken.

App-privacy

De ontwikkelaar, Ivan Pavlov Pty Ltd, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

ParcelTrack - Levering volgen
Winkelen
Packages - Track Your Parcels
Winkelen
Volg uw pakketten - 1Track
Winkelen
Deliveries Tracker
Winkelen
Package Tracker App – Parcel
Winkelen
Package Tracker: Track Parcels
Winkelen