LiveScore: Voetbal uitslagen 4+

Eredivisie uitslagen en nieuws

LiveScore Ltd.

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

LiveScore houdt je op de hoogte van de laatste live scores en live sportactie. Van doelpunten tot kaarten, wedstrijden tot eindstanden. LiveScore heeft voor iedere sportfan alles wat je nodig heeft.

LIVE MELDINGEN
Krijg supersnelle updates voor live sportscores, doelpunten en rode kaarten voor meerdere wedstrijden en sporten tegelijk. Ontvang alle informatie, voetbal statistieken en voetbal scores voor de Premier League, UEFA Champions League, scores voor tennis & voetbal wedstrijden en meer. Beheer jouw favoriete sportwedstrijden in je instellingen.

VOOR JOU
Blijf op de hoogte van het laatste en belangrijkste nieuws, volledig gepersonaliseerd voor jou. Al je favorieten op één plek. Zo mis je niets en zie je snel en eenvoudig het laatste nieuws over de teams, competities die jij belangrijk vindt en het laatste en belangrijkste nieuws uit de sportwereld. Het is tenslotte Voor Jou

COMPETITIES
Bekijk honderden competities in de grootste sporten. Waaronder Europa's belangrijkste bekers en competities met wedstrijddetails en voetbal en voetbal scores voor Eredivisie, Premier League, de FA Cup, UEFA Champions League, La Liga, Serie A en Bundesliga.

FAVORIETE COMPETITIES EN TEAMS
Snelle toegang tot de scores en het nieuws over sportwedstrijden die jouw interesseren. Maak jouw team favoriet om hun voortgang in de competities te volgen en bekijk eenvoudig eerdere resultaten of aankomende wedstrijden. Schakel meldingen in voor jouw favoriete teams, zodat je op de hoogte blijft van al het nieuws en iedere actie.

KIJK GEDEELTE
Bekijk de exclusieve LiveScore analyses van onze voetbal experts. Het team bespreekt de nieuwste inzichten, voetbalnieuws, voetbalstatistieken, voetbaluitslagen, nabeschouwingen van wedstrijden, transfers van spelers en voorbeschouwingen van komende voetbalwedstrijden.

Je vindt hier ook het laatste LiveScore videovoetbal en voetbalnieuws uit de UEFA Champions League, Premier League, FA Cup, Serie A, La Liga en Bundesliga.

TEAMPAGINA'S EN SPELERSSTATISTIEKEN
Bekijk de komende wedstrijden van jouw team, live standen, nieuws, scores, video's van voetbalwedstrijden en Spelerstatistieken om topscorers en meer te bekijken. Perfect voor het bijhouden van nieuws en scores van je favoriete tennissers, of voor het plannen van jouw fantasy voetbalteam.

LIVE COMMENTAAR
Gedetailleerd live wedstrijdcommentaar, inclusief scores, assists, corners, kaarten en beschrijvingen wat er gebeurt tijdens sportwedstrijden.

WEDSTRIJDKALENDER
Vind komende wedstrijden met de kalenderfunctie, inclusief wedstrijden in de Eredivisie, Premier League en UEFA Champions League.

LAATSTE NIEUWS
Lees verslagen over grote sporten en competities, inclusief voetbalnieuws en voetbaluitslagen uit de Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Primeira Liga en Eredivisie. Schakel meldingen in om het nieuws als eerste te weten.

WERELDWIJDE SCORES EN SPORT
Zoek jouw internationale team en volg live voetbalstatistieken, voetbaluitslagen en scores. Volg elke week meer dan 1.000 live voetbalscores en voetbalwedstrijden.

Volg ATP & WTA tennisevenementen en alle Grand Slams. Bekijk alle toernooiresultaten en bekijk komende voetbalwedstrijden, en volg in-play commentaar en de complete scores van de grootste tenniswedstrijden op de ATP of WTA World Tours.

Voor cricketfans: volg internationale toernooien van ODI's tot Twenty20 en zie scorekaarten, compleet cricketcommentaar en gedetailleerde beschrijvingen van elk wicket.

OVER LIVESCORE
Sinds 1998 geeft LiveScore jouw live sport scores en data. Als toonaangevende aanbieder van live score updates wordt LiveScore dagelijks vertrouwd en gebruikt door miljoenen gebruikers wereldwijd; gespecialiseerd in de sporten: voetbal en American football, tennis, cricket, basketbal en hockey.

Nieuw

Versie 7.5.1

Met deze update wordt de personalisatie van je teamfavorieten naar een hoger niveau getild door onze verbeterde AI-technologie!
We vinden het leuk om van onze gebruikers te horen. We hebben gehoord over de bug die een scrollfout veroorzaakte en die bug gelijk verholpen door gloednieuwe vormtabellen te introduceren! Werk de LiveScore-app vandaag nog bij.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
8,6K beoordelingen

8,6K beoordelingen

huubjeP ,

Laadt niet

Ik hèb een iPhone 11. App laadt soms niet en als de app actief is geeft ie regelmatig aan ‘ error loading scores’ ...vreselijk irritant en is nooit zo geweest

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi there. Thanks for getting in touch. Try uninstalling and reinstalling the app to see if that helps. -RB

Furty311 ,

Down the drain…

Ever since they added the bet365 adds the app has gone down the drain, big time.
Have used it for years, with great satisfaction, but they managed to make it almost impossible to use easily and fast. Which was always its biggest selling point for me.

The recently added add would not be so bad if it was a small banner. That would be fine, because i understand the need for monetizing the app. However, the add obscures half the screen and doesn't go away when you scroll down. Basically rendering the app useless.

Its only been a few weeks, but i already find myself using the app less and less every day.

Only gave th 2nd star for what i know the app can be.

efhifjkdhtyghkj ,

Werkt niet meer.

Na update werkt app niet meer. Forceclose.

App-privacy

De ontwikkelaar, LiveScore Ltd., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie
  • Browse­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Browse­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

GOAL Live Scores
Sport
Futbol24 livescores voetbal
Sport
All Football - Scores & News
Sport
SuperSport
Sport
GOAL - Football News & Scores
Sport
Chelsea FC - The 5th Stand
Sport