Tricount - Uitgaven delen 4+

Groepsuitgaven met vrienden

Tricount

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De gratis en eenvoudige oplossing om uw uitgaven te delen met vrienden. Maak een tricount aan of sluit u onmiddellijk aan om uw uitgaven toe te voegen.

Miljoenen gebruikers bewijzen dat de rekening ook onder vrienden gedeeld kan worden :)

Ideaal voor vakanties, reizen, op kot, groepscadeaus, feesten, chiros, koppels of voor een budget.

HOOFDFUNCTIES:

• Een eenvoudige en simpel interface
• Deel uw tricount met de groep: iedereen ziet de accounts en kan er zijn eigen uitgaven toevoegen.
• Verdeel de kosten ongelijkmatig: praktisch als u reist met bijvoorbeeld een koppel of kinderen.
• Werkt offline – beheer uw budget op reis zonder internetverbinding
• Mogelijkheid om meldingen in te schakelen om te zien of uw vrienden kosten toevoegen of bewerken, en koppel uw tricount lijst aan uw e-mailadres.

Tricount maakt het simpel om uw rekening met vrienden te splitsen en delen. De app biedt u aan de makkelijkste manier om groepsuitgaven te verrekenen waar iedereen kunt zijn eigen bedragen invoeren en de totaalbalans in evenwicht brengen. Met Tricount, u mag ook aan uw collega’s geld terugbetalen via geïntegreerde betaalsystemen.

Gaat u binnenkort op reis of hebt u groepsactiviteiten en gezamenlijke uitgaven, Tricount heeft een platform opgezet waarmee gebruikers een ordelijk saldo van hun geld kunnen bewaren een iedereen weet wie wat moet betalen. Koppels gebruiken Tricount om hun rekeningen te delen op vakantie, geld splitsen na boodschappen en om terug te betalen in een restaurant. Met Tricount zijn er geen zorgen meer, uw budget is in evenwicht en u kunt het direct zien wie betaalt wat! Er zijn veel manieren waar u kunt Tricount gebruiken: op kot, in de chiro, festivals, samen reizen, discotheken, budgetbeheer, boodschappen, zomervakanties, huis lijsten en sportclubs.

OVER IN-APP AANKOPEN:

Vanaf versie 2.1 biedt Tricount in-App aankoop abonnementen aan die één jaar geldig zijn.

De prijs van het abonnement is 6,99€ (Premium) en kan afhankelijk zijn van uw regio en wordt duidelijk aangegeven op de abonnementspagina. De betaling wordt rechtstreeks ten laste van uw iTunes-account gebracht bij de bevestiging van de aankoop. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt uitgeschakeld. De kosten van de verlenging worden binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode in rekening gebracht en geven de kosten van de verlenging aan. De abonnementsverlenging kost dezelfde prijs als die van het oorspronkelijke abonnement. Na aankoop kunt u de automatische verlenging in de account instellingen van uw gebruiker uitschakelen. Merk op dat geen enkele opzegging van het huidige abonnement is toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode. De algemene voorwaarden van Tricount zijn beschikbaar op https://www.tricount.com/nl/gebruiksvoorwaarden

Nieuw

Versie 7.2.1

We lanceren binnenkort een nieuwe Tricount-app. Die zal gratis zijn voor iedereen.
Daarom hebben we het Premium abonnement in deze update al verwijderd.

We hopen dat je geniet van deze update. Als je feedback of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@tricount.com.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
586 beoordelingen

586 beoordelingen

jaapje ,

Super handig en veel functies in de gratis versie

Ja handig dat een abonnement optioneel is.

Waar kan ik de doneer knop terug vinden?

NietBlijMetTricount ,

Geen verbinding

App blijft melden dat ik de internet verbinding moet checken wanneer die prima is. Verbinding werkt prima. Werk aan je foutmeldingen!

Reactie van ontwikkelaar ,

Thank you for highlighting the issues you're experiencing with the Tricount app. We take user feedback seriously and are dedicated to improving app functionality and resolving bugs swiftly. If you're encountering specific problems like crashes or synchronization issues, please send us a detailed description at support@tricount.com. Our team will work diligently to provide a solution as quickly as possible.

Erik1977 ,

Goede app

Fijne app werkt goed nu alleen tikkie nog intrigreren in de app dan werkt het helemaal perfect!

App-privacy

De ontwikkelaar, Tricount, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruikers­content
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Lyf Pay
Financiën
Splid – Split group bills
Financiën
Settle Up - Group Expenses
Financiën
Izly
Financiën
Fortuneo, Ma banque en ligne
Financiën
Bankin' - Your money manager
Financiën