Skies of Glory 12+

MindJolt

Ontworpen voor iPhone

    • 3,6 • 28 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Maak je klaar voor de ultieme multiplayergame voor luchtgevechten! SKIES OF GLORY neemt je mee terug naar de baanbrekende luchtvaart van de Tweede Wereldoorlog met levensechte achtergronden van de slagvelden in het Stille Oceaangebied en Europa. Boven land en zee kun je samen met je vrienden een team vormen om, onder realistische weersomstandigheden, een basis te verdedigen, vijandelijke kampen en logistieke doelen te vernietigen of in een full-force deathmatch je vliegkunsten te tonen.

“Mooie graphics? Dik in orde. Een hoop actie? Dik in orde. De mogelijkheid om je vrienden uit de lucht te knallen via een WiFi-verbinding? Dik in orde.” Brian Caulfield, Forbes.com

Skies of Glory bevat een uitgebreide lijst van multiplayeropties voor gaming via WiFi en Bluetooth. Host een luchtgevecht met 8 spelers tegelijkertijd via één WiFi-netwerk. Synchroniseer via Bluetooth voor een-tegen-een-actie. Gebruik een willekeurig 3G- of WiFi-signaal om met maximaal 8 spelers van over heel de wereld te spelen.

Vlieg door de SKIES OF GLORY, waar en wanneer je wilt!

Kenmerken
• Luchtgevechten gebaseerd op 3D-accelerometer
• Ga je tegenstanders te lijf in vliegtuigen uit de tijd van WOII
• Overdonderende graphics en superrealistisch geluid zorgen voor een levensechte gevechtservaring
• Meerdere gevechtsmodes, campagnes, enorm veel trainingmodes en in de toekomst nog meer
• Val op internet, via 3G en WiFi, tegenstanders van over de hele wereld aan in gevechten met 8 spelers
• Vlieg samen met vrienden via een lokaal netwerk in gevechten met maximaal 8 spelers
• Koop meer vliegtuigen voor je hangar om je tegenstanders een stap voor te blijven
• Stijg op vanaf je basis of vliegdekschip om vijandelijke doelen, bruggen en schepen uit te schakelen
• Draai je eigen muziek via onze personaliseerbare jukebox

Probeer ook andere games van SGN
F.A.S.T. – Er is oorlog op weg naar jouw deel van de wereld, ben je er klaar voor?! Bereid je voor met F.A.S.T.: Fleet Air Superiority Training. Vlieg in luchtgevechten tegen gesimuleerde piloten om je vliegkunsten en luchtgevechten te verbeteren en test je bekwaamheid via WiFi op internet live uit in een-tegen-een-gevechten tegen piloten van over de hele wereld!

(fluff)Friends – Een gratis app waarmee je huisdieren kunt adopteren, te eten kunt geven, tegen elkaar kunt laten racen (fluff) en hun leefomgeving kunt decoreren. (fluff)Friends heeft een van de meest toegewijde en trouwe communities op het sociale internet en is een favoriet voor alle leeftijden.

SGN Golf- Met deze app kun je met je iPhone of iPod een swing maken zoals met een golfclub en kun je vervolgens zien hoe ver je hebt geslagen. De iPod of iPhone meet met de accelerometer hoe snel je de swing maakt en hoe ver je hebt geslagen. Zo heb je overal en altijd je eigen driving range bij de hand.

Agency Wars – Speel geavanceerde scenario’s gebaseerd op missies voor de CIA, KGB, Mi6, Mossad of MSS en strijd tegen rivaliserende diensten. Met de ingebouwde economie om kostbare items te kopen, location-based gaming en Facebook Connect benut deze game de iPhone-technologie als geen ander.
Mafia: Respect & Retaliation: In de eerste van een reeks role playing games van SGN voeren spelers “klussen” uit om de Don van hun stad te worden. Door de “Sin City”-achtige 2D graphics en slimme location-based gameplay kunnen spelers zich volledig onderdompelen in de wereld van de mafia.

Vampires vs. Werewolves- SGN biedt een huiveringwekkende ervaring om je tanden in te zetten. Vampires vs. Werewolves speelt zich af in een gothische horrorwereld, waar de twee meest angstaanjagende nachtwezens strijden om de heerschappij en bloed.

Nieuw

Versie 2.2.2

bug fixes

Beoordelingen en recensies

3,6 van 5
28 beoordelingen

28 beoordelingen

Hdjdodhdodjdhdi ,

Great but...

Crashes the whole time now...

Ik kan geen multiplayer ,

Verbinding faalt

Ik kan geen multiplayer dan zegt hij dat ik geen verbinding heb hoe krijg ik verbinding!?!?!?!?!?

Dylan675 ,

Skies of glory

Chill spel maar crasht de hele tijd als dat gemaakt wordt 5 sterren

App-privacy

De ontwikkelaar, MindJolt, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Paint Monsters
Games
Fluff Friends Rescue ™
Games
Kitty City: Harvest Valley
Games
Jewels of the Amazon
Games
Master Shot
Games
Rescue Safari
Games

Suggesties voor jou

Tap the music
Games
Ace of Shidenkai
Games
Sky Troops
Games
Dancing Evolution
Games
Stickman Drop Fun
Games
Handheld Pinball - Fun Themes
Games