vouchercloud 17+

Invitation Digital Ltd

    • 2,3 • 4 beoordelingen
    • Gratis

Beschrijving

Profiteer van de beste besparingen op je favoriete restaurants, winkels en merken via je smartphone met de award bekroonde en gratis vouchercloud app.

Met vouchercloud kan je zoeken naar aanbiedingen bij jou in de buurt. Maak gebruik van kostenbesparende vouchers en kortingscodes voor restaurants, winkels, dagjes uit, entertainment en nog veel meer.

De app bevat ook heel veel online shopping kortingscodes waar je kunt besparen op alles van de laatste gadgets tot de nieuwste mode must haves, en zelfs ook op je wekelijkse boodschappen.

Wereldwijd gebruiken meer dan zes miljoen mensen onze app en wordt het door Apple als Top-Lifestyle app benoemd. Dankzij ons hebben onze klanten, sinds onze lancering in 2010, miljoenen euro’s bespaard.

Download nu de app en begin ook met besparen! Ga op zoek naar vouchers en aanbiedingen om meteen te gebruiken of sla ze op in je smartphone voor later.

--------------------------------------------

Wat onze klanten van de app vinden:

“Deze app heeft me in de laatste twee weken al geholpen te besparen op dingen als bisocoopkaartjes en restaurants! De kosten van mijn iPhone haal ik er zowat uit”

“Als je kinderen hebt is het met deze app gemakkelijk om te besparen op vakanties. De app heeft me zelfs op ideeën gebracht voor bestemmingen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht zou hebben.”

“Ik had in het begin niet zo veel verwacht van deze app, maar ik heb een paar van de vouchers in de eerste week gebruikt. Ik had deze speciale aanbiedingen nooit op een andere manier kunnen vinden, alsof je geld op straat vindt.”

Vouchercloud is het nr 1 besparings platform en levert je elke dag aanbiedingen van je favoriete merken. We zorgen ervoor dat de beste en meest actuele vouchers en codes beschikbaar zullen zijn op onze website en gratis app. Bovendien is vouchercloud beschikbaar in meer dan 18 landen.

Download nu de app en begin met besparen op al je favoriete items. www.vouchercloud.nl

We horen graag over je geld besparende ervaringen met vouchercloud. Neem contact met ons op – hello@vouchercloud.nl

Nieuw

Versie 3.0.20

Bugfixes and tweaks under the hood

Beoordelingen en recensies

2,3 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

iJuut ,

Leuk concept

Concept is ideaal. De app zou wel makkelijker en handiger zijn als je gerichter zou kunnen zoeken (bv. op naam van een bedrijf) of categorieën meer onderverdeeld.

Mikel bakkum ,

Prachtige en handige app!!

Al paar x gebruikt! Werkt super. Zeer aan te raden!

Vondel181 ,

Leuke lifestyle app

Leuke lifestyle app, zullen vast nog meer leuke merken toegevoegd worden! Cool dat je op locatie kan zoeken!

App-privacy

De ontwikkelaar, Invitation Digital Ltd, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Suggesties voor jou

GreenJinn Cashback App
Winkelen
Quidco: Cashback and Vouchers
Winkelen
Bargain Hunter UK
Winkelen
B&M Stores
Winkelen
Iceland Bonus Card
Winkelen
Funky Pigeon: Cards & Gifts
Winkelen