Futbol24 livescores voetbal 17+

De beste tussenstanden updates

gluak srl

Ontworpen voor iPhone

    • 3,9 • 157 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontvang live updates voor voetbal!

Ben jij een fanatieke voetbalfan die alle voetbaluitslagen en live tussenstanden zo snel mogelijk wil bekijken? Download onze IOS App en je droom wordt een realiteit! De Futbol24 IOS App voor Iphone biedt je de geweldige mogelijkheid om live scores van al jouw favoriete voetbalteams snel te ontvangen op jouw mobiel. Van zodra er een doelpunt valt, krijg je een livescore update die meteen de tussenstand weergeeft. Wij bieden live tussenstanden van bijna alle competities inclusief de Eredivisie van Nederland en Jupiler Pro League van België aan.

Voetbal odds en statistieken

Klik simpelweg op een match en je krijgt meteen een overzicht van alle voetbalstatistieken. Allereerst krijg je bovenaan altijd de wedstrijd quoteringen te zien in de vorm van je standaard 1x2. Deze zijn dan in die volgorde, de odds voor een thuisploeg overwinning, gelijkspel en verlies. Hieronder kan je dan zelf ook even kiezen wat jij zelf denkt dat het resultaat gaat worden. Het mooie aan deze functie is dat jouw keuze voor het eindresultaat mee opgeteld wordt, en je interactief het percentage kan bekijken wat andere voetbalfans denken over deze partij. Je kan net hetzelfde doen met het aantal doelpunten, en welke ploeg het eerst scoort.

Voorspel de uitslag!

Juist onder de uitslag voorspellingen zie je ook de datum en tijdstip van de wedstrijd aanvang. Heel belangrijk is ook de vorm van beide teams die je ook kan bekijken. Als standaardinstelling zie je de laatste 5 uitslagen van beide teams, met D, W en L dat uiteraard staat voor ‘draw, win, en lose’.

Favorieten

Stel zelf je lijst met favorieten samen, zodat je nog sneller updates krijgt! Kijk naar een competitie of team en schuif even naar rechts op je mobiel, en je markeert deze meteen als favoriet. Vanaf nu krijg je dan constant updates over elke wedstrijd, zowel als elk doelpunt van deze teams of competities.

Nog meer voetbal stats nodig?

Futbol24 biedt naast livescores ook de mogelijkheid aan om kennis te maken met heel wat statistieken. Alle competitie tussenstanden zowel als head to head resultaten van individuele teams in verschillende competities vind je heel overzichtelijk terug op onze app. Alle tabellen en wedstrijdschema’s van de Eredivisie en de Jupiler Pro League tot het EK en de wereldbeker voetbal vind je snel terug. Wil je het doelpuntensaldo van je favoriete Champions League ploegen bekijken? Dat kan hier!


We bieden bijvoorbeeld de volgende competitie live-scores aan.

Eredivisie
Jupiler Pro League
Keuken Kampioen Divisie
Eerste Klasse B
De Duitse Bundesliga
Champions League
UEFA Europa League


Zoals je kan zien, bieden we een hele hoop live-scores aan voor diverse competities, en er zijn nog veel meer divisies van over de hele wereld waar je de tussenstanden live kan volgen.

Profiel aanpassen

Je kan heel eenvoudig je voetbal live score app personaliseren aan je voorkeuren. Het is heel simpel om via je profiel te kiezen wanneer en hoe je een live update krijgt tijdens een voetbalmatch. Wil je een update krijgen bij elke gele of rode kaart, of enkel doelpunten? Wil je een geluid afspelen of heb je liever een stille melding via de vibratie optie? Alles kan!

Overige functies
Een automatische Slaap-modus
Stille modus
Vibreer optie
Push notificaties

Gratis Push-notificaties

Je kan push notificaties op je smartphone ontvangen voor je favoriete clubs of gehele competities met meldingen zoals bijvoorbeeld gele kaarten en doelpunten. Je kan per favoriet individueel instellen welke meldingen je ontvangt en op welke manier. Het is heel eenvoudig om de live tussenstand van je favoriete clubs te volgen met dit perfect op maat gemaakt pakket!

Feedback
Help ons om continu onze app te verbeteren.
Door ons te beoordelen en constructieve feedback te geven help u ons om beste voetbal live-score app te voorzien van betekenisvolle en nuttige updates. Wij staan altijd open voor suggesties, dus aarzel niet om ons te contacteren!

Nieuw

Versie 4.8.12

bug fixing

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
157 beoordelingen

157 beoordelingen

mitta001b ,

Favorites

Can you fix to see the favorites for the next day? Cant see that

cool msp jea ,

App

Super 👍🏽

tand en kies ,

Waardeloos door reclames

Tegenwoordig krijg je allerlei reclames voorgeschoteld. Irritant zeker als deze niet meer weggaan. Dan app verwijderen of telefoon uit en aan zetten. Maar overgestapt naar andere site

App-privacy

De ontwikkelaar, gluak srl, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Live Voetbal Uitslagen -Skores
Sport
GOAL Live Scores
Sport
BetsWall Voetbal Wedden Tips
Sport
All Football - Scores & News
Sport
Eredivisie Voetbal Wedtips
Sport
LiveScore: Voetbal uitslagen
Sport