UPS Mobile 4+

Verzenden en volgen

UPS

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De app is eenvoudig opgezet en u zult snel vaardig worden met betrekking tot het gebruik van de app. De moderne, nette en responsieve gebruikerservaring biedt baanbrekende functionaliteit en biedt u gemoedsrust met een ongeëvenaard inzicht in de status van uw pakket.

Fijne verzending!

Nieuw

Versie 10.0.3

Het was nog nooit zo makkelijk om uw pakketten onderweg te verzenden en te volgen. Met de UPS-app krijgt u updates op uw startscherm te zien, kunt u in een handomdraai verzendetiketten maken en leveringen volgen, waar en wanneer dan ook.

We hebben onze applicatie-ervaring bijgewerkt. UPS wordt met elke release beter.

De moderne, nette en responsieve gebruikerservaring biedt baanbrekende functionaliteit en biedt u gemoedsrust met een ongeëvenaard inzicht in de status van uw pakket.

Download de app vandaag nog en ontdek het zelf.

Beoordelingen en recensies

1,4 van 5
596 beoordelingen

596 beoordelingen

remko3dl ,

Afleveradres niet te wijzigen....

Het is niet mogelijk het aflever adres aan te passen in de app. Je kunt zelfs helemaal niks aanpassen/aangeven bij een zending....

Francesboin11 ,

Slechte app!

Fijn die app, aflevering “voor het einde van de dag”!!! Heel handig ja, kan ik nog heel de dag thuiszitten!!! Waardeloze app!!! Update: heel de dag thuis zitten wachten staat er om 20:00 uur In transit, kom later terug voor de geplande datum!!!!!! 😡😡😡😡😡😡

Subzzee ,

Terrible app

This app is useless. For everything it just takes you to your browser. Totally pointless app, just use your browser. If you want a UPS logo on your phone this app is for you.

App-privacy

De ontwikkelaar, UPS, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

USPS Mobile®
Zakelijk
FedEx Mobile
Zakelijk
Parcel Tracking - pkge Mobile
Zakelijk
DHL Express Mobile App
Zakelijk
TNT - Track & Trace
Zakelijk
Mijn Post Pakket App (NL)
Zakelijk