Uniconsole 4+

Dendrocom

    • 3,7 • 3 beoordelingen
    • € 1,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Personaliseer uw berichten, e-mails, en tweets met allerlei speciale symbolen en tekens — die op alle iPhone, iPad, Mac, en de meeste PC-apps leesbaar zijn — samen met emoji's die met andere iPhones en iPads compatible zijn.

Uniconsole biedt u verscheidene pagina's van snel toegankelijke symbolen. U kunt alleen maar op een symbool tikken en de app sluiten; het is al in uw klembord, klaar om het te plakken waar u maar wilt. Of, om aan een tweet te werken, kunt u het tekstveld van Uniconsole gebruiken, tekst en symbolen mengen, en wanneer u klaar bent de hele tekst kopiëren door op de grote schaar te tikken. Tik en houd de schaar om opties voor delen te zien, inclusief het tweeten direct uit de app.

U kunt ook personaliseren de eerste pagina van symbolen (tik en houd een symbool om het aan de favorieten toe te voegen); toepassen fantasievolle filters op alle teksten die u heeft geschreven; en toegang hebben tot een lijst van vrijwel alle speciale tekens die op het internet weergegeven kunnen worden.

Nu kunt u activeren een systeembreed gepersonaliseerd toetsenbord, dat toegang tot alle Uniconsole-symbolen biedt (uw favorieten, de meest gebruikte symbolen, en de hele lijst ook) binnen elke iOS app.

Uniconsole is een universele applicatie die u eenmaal kunt downloaden en op uw iPhone, iPod touch, en iPad kunt installeren.

Nieuw

Versie 4.0.7

Bijgewerkt voor iOS 17.4 met nieuwe emoji's.

Beoordelingen en recensies

3,7 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Julian07 ,

Nette app

Netjes uitgewerkt. Doet wat het moet doen.

Dendrocom ,

Uniconsole

Totaal onduidelijk hoe dit werkt. Jammer van het geld.

Zzmak ,

Mooi, maar.....

Ik heb Unicode geïnstalleerd, maar je hebt meer mogelijkheden met Emoji en deze kun je ook gebruiken voor het op vrolijken van Email, Messenger, enz.

App-privacy

De ontwikkelaar, Dendrocom, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Share Tabs for Safari
Diensten
Fontastic - Install Fonts
Diensten
Disk Bench Pro
Diensten
Unicode Pad Pro with keyboards
Diensten
PlanetLapse Space
Diensten
CavernSeer
Diensten