Proloquo2Go 4+

Ondersteunde communicatie

AssistiveWare

    • 4,8 • 164 beoordelingen
    • € 299,99
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Proloquo2Go is een gebruiksvriendelijke communicatie-app voor mensen die moeite hebben met spreken. Proloquo2Go is een eenvoudige, maar krachtige ondersteunde communicatie (OC). Het is uitgerust met natuurlijke stemmen, inclusief echte kinderstemmen. De app is volledig aanpasbaar, stimuleert de taalvaardigheid en groeit mee met de communicatievaardigheden van de gebruiker. Proloquo2Go is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ouders, therapeuten, docenten en gebruikers over de hele wereld zien Proloquo2Go als een van de beste OC-oplossingen. De app wordt gebruikt door mensen met autisme, downsyndroom, cerebrale parese, Angelman syndroom, of andere spraakmoeilijkheden. De app is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Spaans en Frans, en ondersteunt tweetalig gebruik zodat je op elk gewenst moment van taal kunt wisselen.

Proloquo2Go in actie:

Leren en groeien

Uit onderzoek is gebleken dat we slechts 200-400 woorden gebruiken voor 80% van wat we zeggen. Deze woorden noemen we kernwoorden en vormen het fundament voor het Cresendo™-vocabulaire van Proloquo2Go, dat op basis van onderzoek is samengesteld. Met één complete app kunnen gebruikers hun taalgebruik ontwikkelen van enkele woorden naar volledige zinnen. Crescendo™ plaatst kernwoorden altijd op dezelfde plaats om ze makkelijk toegankelijk te maken en motorisch leren te ondersteunen. Ook voor de overige woorden (randwoorden) is plaats gemaakt. Om de taalvaardigheden te stimuleren is het vocabulaire geschikt voor bewezen OC-strategieën, zoals modelleren (waarbij je het OC-systeem gebruikt om met de gebruiker te praten). Met Crescendo™ kent taalontwikkeling geen grenzen meer. Naast de kernwoorden bevat het vocabulaire van meer dan 10.000 randwoorden en vocabulaire-niveaus die naar behoefte aan te passen zijn. Tot slot zorgt de functie Progressieve taal ervoor dat woorden stap voor stap zichtbaar worden. Naarmate de communicatievaardigheden van de gebruikers groeien, leren ze waar ze welke woorden kunnen vinden.

Eenvoudig wijzigen

Het is gemakkelijk om Proloquo2Go volledig naar wens aan te passen. Voeg snel en eenvoudig nieuwe woorden toe. Gebruik de ingebouwde bibliotheek van 25.000 symbolen, of je eigen afbeeldingen en foto's. Voor gebruikers met motorische en/of visuele beperkingen bevat Proloquo2Go verschillende opties. Zo zijn er 23 voorgeprogrammeerde roostermaten beschikbaar. Er is keuze uit verschillende alternatieve bedieningsmethoden zoals bijvoorbeeld scannen met een schakelaar. Vrijwel de hele app is aan te passen op de persoonlijke behoefte: van weergave tot bediening.

Typen en spreken

Je kunt niet alleen op afbeeldingen tikken, in Proloquo2Go kun je ook typen om iets te zeggen. De app bevat een toetsenbord met alfabetische indeling voor gebruikers die net leren typen. Voor degenen die meer ervaring hebben, is Proloquo2Go uitgerust met de QWERTY-indeling en woordvoorspelling die suggesties doet op basis van de letters die de gebruiker intypt.

Hallo! Hello! ¡Hola! Bonjour!

In Proloquo2Go selecteer je de taal en de regio voor het Crescendo™-vocabulaire. Je kunt twee talen naadloos in elkaar over laten lopen voor tweetalig gebruik. Dankzij de meer dan 100 te downloaden, natuurlijke stemmen (van volwassenen en kinderen) kun je de app precies zo gebruiken als jij dat wilt.

Helpende hand

AssistiveWare staat bij elke stap voor je klaar. De Help-artikelen in Proloquo2Go zijn op elk gewenst moment te raadplegen. Ben je nog niet bekend met OC? Kijk dan onder het kopje ‘OC Leren' op onze website en in onze ‘Core Word Classroom’. Wil je direct in contact komen met onze community's van ouders, professionals en gebruikers, ga dan naar de Facebookgroepen. Voor al je vragen zijn onze supportmedewerkers 7 dagen per week bereikbaar. Het team helpt je graag.

Let op: het Volume Purchase Program voor onderwijs van Apple biedt een korting aan van 50% vanaf 20 licenties.

Nieuw

Versie 8.3

We updaten de app regelmatig, zodat we deze beter kunnen maken voor onze gebruikers. Download de nieuwste versie met bugfixes en prestatieverbeteringen. Bedankt voor het gebruik van onze app!

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
164 beoordelingen

164 beoordelingen

JH1234567890 ,

excellent!

This app improved my daughters ability to communicate enormously!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi JH1234567890, thank you for the positive words and sharing how Proloquo2Go helps your daughter. If you have not done so already, please take a look at our Proloquo2Go Help (https://www.assistiveware.com/support/proloquo2go/help-overview) and Learn AAC (https://www.assistiveware.com/learn-aac) sections on our new website for information on Proloquo2Go and articles on AAC implementation. Please feel free to email support@assistiveware.com if you ever have questions about Proloquo2Go. Our team is always happy to lend a helping hand. :-)

App-privacy

De ontwikkelaar, AssistiveWare, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Sommige in-app aankopen, waaronder abonnementen, kunnen mogelijk deelbaar zijn met je gezinsgroep wanneer Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Proloquo
Onderwijs
Pictello
Onderwijs
Proloquo4Text
Onderwijs
Keeble
Onderwijs
Proloquo Coach
Onderwijs

Suggesties voor jou

TouchChat HD- AAC w/ WordPower
Onderwijs
TD Snap® Lite
Onderwijs
LAMP Words For Life
Onderwijs
TD Snap®
Onderwijs
CoughDrop
Onderwijs
Grid for iPad - AAC
Onderwijs