AccuWeather weerbericht 4+

Dagelijkse weersvoorspellingen

AccuWeather International, Inc.

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

De naam AccuWeather is niet zomaar gekozen. We zijn in staat om uiterst nauwkeurige (accurate) weersverwachtingen te produceren. Daarom hebben we ons merk “AccuWeather” genoemd, een naam die weergeeft wat ons belangrijkste product is, namelijk nauwkeurige (accurate) weersverwachtingen. Ons hele bedrijf zet zich dagelijks in voor het behoud van onze reputatie als beste en meest nauwkeurige bron van weergegevens ter wereld.

Dagelijks vertrouwen er zo'n 1,5 miljard personen overal ter wereld op AccuWeather bij het plannen van hun activiteiten voor werk en vrije tijd. Zo kunnen ze hun dag beter benutten. AccuWeather geeft specifieke weersverwachtingen in meer dan 100 talen en dialecten met Superior Accuracy™ voor locaties over de hele wereld. Dat zijn meer locaties dan welke particuliere of overheidsdienst dan ook.

Als het om weerberichten en -informatie gaat, loopt AccuWeather voorop met unieke, eigen functies zoals AccuWeather MinuteCast®, die van minuut tot minuut voorspelt of er de komende twee uur neerslag gaat vallen. En dan ook nog precies voor jouw straat of GPS-locatie. Deze functie geeft in het kort aan wat voor neerslag er de komende 120 minuten zal vallen en hoeveel, inclusief de begin- en eindtijden voor jouw locatie. MinuteCast® is beschikbaar voor de Verenigde Staten, Canada, Zweden, Denemarken, Engeland, Ierland, Japan, Frankrijk, Spanje, Duitsland, België, Andorra, Noorwegen, Finland, Estland, Zwitserland, Nederland, Luxemburg, Gibraltar, Liechtenstein en een groeiend aantal locaties elders ter wereld.

Zorg dat je op de hoogte blijft en gebruik de weerberichten van AccuWeather als je plannen gaat maken. Met onder meer:

• Weergave van actuele weersomstandigheden
• Beknopte en uitgebreide weersverwachting
• Lokale / kortetermijnverwachtingen
• Bewegende radar- en satellietbeelden
• Video's
• Meer

*Inhoud varieert per locatie.

Nieuw

Versie 20.0.2

In onze poging om uw ideale weer-app te worden, hebben we een aantal bugs opgelost en de prestaties geoptimaliseerd om u een nog naadlozere ervaring te bieden.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
9,5K beoordelingen

9,5K beoordelingen

Arnie170 ,

👍🏻

Fijne app, BUT… the widget on the home screen shows a black screen and no weather forecast.

Belvertus ,

Redelijke app

Maar lees net dit online: “sends private location data without the user's explicit permission to a firm designed to monetize user locations”

bijnaam786 ,

Hidden ads

There are hidden ads in this app. I don’t mind seeing ads in a free app. But pushing full screen app takeover is a bit too sinister.

App-privacy

De ontwikkelaar, AccuWeather International, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Weather Underground: Local Map
Het weer
WeatherBug – Weather Forecast
Het weer
Weer ٞ lokale weersverwachting
Het weer
Storm Tracker° - Weer & Radar
Het weer
Weerradar en voorspelling
Het weer
Yahoo Weer
Het weer