Corkz: Wijn recensies 12+

Full Glass Limited

Ontworpen voor iPad

    • € 1,99

Beschrijving

Een van TIME Magazine’s top 50 apps uit 2012
“Corkz is de beste wijn-app beschikbaar voor alle doeleinden voor serieuze wijndrinkers en -verzamelaars” – The New York Times

Corkz is een gemakkelijke manier om het meeste uit wijn te halen, of je nu een expert of een beginner bent! Ontkurk de mogelijkheden van de enorme database van CellarTracker met meer dan 1,7 miljoen unieke wijnen en meer dan 4 miljoen proefaantekeningen. Corkz is de enige app waarmee je wijnen naast elkaar kun vergelijken en biedt heel veel extra functies, zoals wijnkelderbeheer, sociale media en een wijnlocatiegids.

Het eenmalig te betalen lage bedrag geeft je toegang tot al onze informatie en functies zonder reclames of in-app kosten. Corkz is gestart in 2008 en wij staan bekend om onze innovatie, betrouwbaarheid en klantenservice - het is alsof je een sommelier in je zak hebt! Bekijk onze pagina en je zult zien waarom The Wall Street Journal ons heeft uitgeroepen tot "[een van] onze favoriete wijn-apps." Volgens Fast Company's 25 waren we een van de apps die je “moet hebben”, tevens waren we te zien op GeekWire, AT&T-advertenties en zelfs in de winkels van Apple.

EENVOUDIG ZOEKEN
Met behulp van de tekst- en barcodescanning vind je al je snel wat je zoekt - zonder dat je een foto van je fles wijn hoeft te nemen in een slecht verlicht restaurant!

JUISTE INFORMATIE
De directe beschikbaarheid van prijzen via honderden online bronnen en de immense database van CellarTracker van meer dan 1,7 miljoen unieke wijnen en meer dan 4 miljoen proefaantekeningen zorgt ervoor dat alle informatie over wijn binnen je handbereik ligt !

GEEN ONVERWACHTE EXTRA KOSTEN
Betaal eenmalig en je bent klaar! Andere wijn-apps zijn in eerste instantie gratis, maar brengen daarna een maandelijks abonnement of in-app kosten tot $ 4,99 bij je in rekening om gebruik te kunnen maken van al hun functies en aanbiedingen. Ons lage bedrag van $ 1,99 geeft je volledige toegang tot onze gehele database en al onze diensten!

WIJNEN NAAST ELKAAR TE VERGELIJKEN
We zijn de enige app waarmee je wijnen naast elkaar kunt vergelijken op hetzelfde scherm: dit maakt die moeilijke beslissingen over wat te kopen in een restaurant of drankhandel gemakkelijker. Vergelijk beoordelingen, prijzen, beste drinkperiodes en nog veel meer!

VEEL EXTRA FUNCTIES

• Wijnkelderbeheer – Bekijk, beoordeel en beheer wijnen direct op je telefoon! Voeg een inventaris toe en verwijder deze in real-time!
• Beoordelingen, proefaantekeningen en verlanglijstjes - Beoordeel de wijnen die je drinkt en vind een je favoriete wijn.
• Locaties - Zie wijnbars en meer, bij jou in de buurt!
• In de buurt - Zie wat anderen drinken en bekijken in jouw buurt
• Facebook en Twitter - Vertel je vrienden in real-time over de wijnen die je drinkt.
• Referenties - Definities en artikelen maken het gemakkelijk om meer te weten te komen over wijn.

HANDIGE KLANTENONDERSTEUNING

Klantenondersteuning is belangrijk voor ons! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? We horen graag van je! We willen dat je het meeste uit Corkz haalt en we zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Voor algemene vragen, technische problemen en suggesties kun je terecht op onze ondersteuningssite. Of stuur een e-mail naar de klantenondersteuning op support@corkz.com -- een van onze medewerkers zal je e-mail lezen en deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.


***** Als je Corkz leuk vindt, overweeg dan om ons een 5-sterren-beoordeling te geven. We vinden het geweldig om klanten te zien genieten van het werk en de zorg die we in Corkz steken om deze tot de beste wijn-app te maken. *****

Opmerking: voor sommige functies is een CellarTracker-account nodig, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd binnen Corkz. Vanwege de grootte van de database, is er een internetverbinding vereist voor Corkz.

Nieuw

Versie 5.14.30

Bug fixes en prestatieverbeteringen

Beoordelingen en recensies

1,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Pino Vino ,

Kost niks, is nog minder

Staat dat de app ook in het Nederland is. Er staan wat Nederlandse zinnen, maar de meeste tekst is dat niet en kan de vertaling niet weergeven. Haalt met de barcode nog met de naam de wijnen er uit. Van de wijnen die hij weergeeft staat weinig zinnigs te melden.

Janvm44 ,

Beperkte database

Het idee is goed, maar in de praktijk wordt 90% van de wijnen niet gevonden. Dus zonde van het geld.

West2u ,

Functioneel goed

Ik zocht een app om via barcode scanner bij te houden welke wijnen ik heb gehad zodat ik uiteindelijk mijn (betaalbare, o.a. supermarkt) favoriet(en) kan bijhouden. De eerste scan werkte goed, alleen moet je wel eerst je notitie invullen en dan pas de winkel en prijs, anders kom je niet meer in dat veld. Dan app afsluiten en heropenen, dan pas zie je de toegevoegde wijnen in 'My cellar'
En de app zou eigenlijk € 0,79 of € 1,58 moeten kosten en evt een lite versie. Maar dit is wel wat ik zocht.

App-privacy

De ontwikkelaar, Full Glass Limited, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

CellarTracker
Eten en drinken
My Wine Cellar
Eten en drinken
Virtual Cellar
Eten en drinken
VinoCell - wine cellar manager
Eten en drinken
Pocket Wine Pairing: Sommelier
Eten en drinken
WineRatings+ by Wine Spectator
Eten en drinken