NeverPutt ME voor firmware 1.1.4 beschikbaar in Installer

Het zat er al aan te komen: Lazrhog heeft dit weekend NeverPutt ME voor de iPhone uitgebracht. Dit is een minigolfspel voor de iPhone, afgeleid van Neverball, maar alleen voor oudere firmwareversies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het zat er al aan te komen: Lazrhog heeft dit weekend NeverPutt ME beschikbaar gesteld via Installer, maar alleen voor mensen die nog firmware 1.1.4 gebruiken (of het ook bij oudere versies werkt, zul je even moeten uitproberen). De letters ME staan voor de Mobile Edition van dit 3D-minigolfspel. De gamesengine is gebaseerd op die van Neverball. Bij NeverPutt moet je zorgen dat je de bal in zo weinig mogelijk slagen door een minigolf-parcours heen krijgt. Er zit geen accelerometer-bediening in; alle besturing wordt gedaan via het touchscreen.


Bij het voorbereiden van je schot kun je met je vinger de richting aangeven. Daarna kun je met tap-and-hold tegen de bal slaan. In de game zijn al een aantal levelpacks meegeleverd zodat je meteen kunt gaan spelen, maar via de NeverPutt-forums (het overigens onduidelijk waar die dan te vinden zijn) kun je extra levelpacks installeren en daarnaast is een website beschikbaar waarmee je willekeurige levels kunt genereren aan de hand van standaard bouwstenen. Je hoeft dus nooit een bepaald parcours tweemaal te doen.

NeverPutt ME is te vinden in de BigBoss-repository (http://iphone.sleepers.net/repo.xml). Lazrhog is niet in staat om een versie voor firmware 2.0 te maken, dus waarschijnlijk dat het hierbij blijft.

Meer over het oorspronkelijke Neverball is te vinden bij Icculus.org.

Via: iPod Touch Fans en Big Boss-repo

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 21:30
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.