Cut The Rope 1.1 met nieuwe levels uitgebracht

Cut The Rope heeft een update naar 1.1 gekregen met 25 nieuwe levels, een extra anti-zwaartekrachtfunctie en aanpassingen voor het Retina Display.

cut the ropeDe mateloos populaire game Cut The Rope heeft een update gekregen met nieuwe levels. In de nieuwe doos Cosmic Box vind je 25 nieuwe levels, die je voor extra uitdagingen stellen. Er is een scoresysteem ingevoerd, met een nieuw leaderboard en twee extra achievements. Maar het leukst zijn wel de nieuwe animaties van Om Nom, het hoofdfiguurtje van deze game. In elk level moet je zorgen dat een snoepje in de mond van Om Nom terechtkomt, door op behendige wijze de touwen door te snijden.


Er komt echter veel meer bij kijken, zoals ballonnen waarmee je op kunt stijgen en sterren die je ondertussen moet meepakken. Als het lukt om alle drie sterren te pakken, heb je het level op de best mogelijke manier gespeeld.

cut the rope papercraftElk level is er weer een nieuwe puzzel waarin je moet kijken hoe je het best de situatie moet aanpakken en hoe je de extra functies in de juiste volgorde kunt inzetten. Nog twee nieuwe toevoegingen in de update zijn de nieuwe anti-zwaartekrachtfunctie en de aanpassingen voor het Retina Display voor de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch.

Update: Leuk als aanvulling: je kunt zelf een Cut The Rope-doos voor op je bureau maken door dit bouwpakket te downloaden. Het resultaat is te zien op de foto hiernaast (met dank aan Bas).

Downloaden: Cut The Rope (€0,79)

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.