Harbor Master krijgt multiplayer via Bluetooth

Harbor Master heeft een update gekregen en kan vanaf nu multiplayer games aan, via Bluetooth. Ook is er een Fast Forward-knop en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

harbor masterEr is een nieuwe versie van Harbor Master verschenen, de game waarbij je als havenmeester de schepen naar de juiste haven moet zien te loodsen zonder daarbij brokken te maken. De belangrijkste vernieuwing is multiplayer.


Dit werkt via Bluetooth en is geschikt voor elke iPhone en iPod touch, behalve de eerste generatie van beide modellen. De tweede verbetering is de toevoeging van een Fast Forward-knop, waarmee je de saaie momenten in de game wat kunt versnellen. In Harbor Master wisselt de intensiteit van de binnenvarende schepen nog wel eens; wie geen behoefte heeft aan een adempauze kan met de Fast Forward-knop snel doorgaan naar het volgende moment van topdrukte.

In Harbor Master’s grote voorbeeld Flight Control, zat die versnelknop er al een tijdje in. De derde vernieuwing betreft het in- en uitschakelen van de autodocking. Schepen die in de nabijheid komen van een haven hebben de neiging om automatisch aan te leggen, als ze dicht genoeg bij de haven komen. Wie dat niet wil, kan dat voortaan ook uitschakelen. Harbor Master (review) heeft inmiddels 6 maps, met als laatste toevoeging Monster Cove, waarbij monsters in de haven weg te jagen zijn door heel snel erop te tappen. Sinds kort is er ook een Lite-versie van Harbor Master, voor mensen die het aankoopbedrag van 79 cent nog even in hun zak willen houden.

Downloaden: Harbor Master (€0,79) en Harbor Master Lite (gratis)

harbor master iphone multiplayer

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 16:10
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.