Gameloft gaat iPhone-games van €0,79 uitbrengen

Gameloft heeft aangekondigd dat ze ook games in het € 0,79 segment gaan uitbrengen. Hun eerste game zal Bailout War$, een castle defence game. Je moet het Witte Huis bewaken om gierige bankiers buiten te houden die op zoek zijn naar het geld van belastingbetalers.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Bailout Wars iPhone iconNa enkele grote games Brother in Arms, Terminator Salvation, Brain Challenge en Hero Of Sparta gaat Gameloft nu ook games maken voor de € 0,79 prijsklasse. Gameloft heeft via een krantenartikel laten weten dat hun eerste game Bailout War$ gaat heten. Het is een castle defense game, maar dan zonder kastelen. Je moet het Witte Huis verdedigen tegen hebberige bankieren die het geld van belastingbetalers willen afpakken.


Bailout Wars iPhone LeafletNiet echt een spannend onderwerp om een game voor te maken en al zeker niet voor Gameloft. Maar omdat het Gameloft is, verwachten we toch een goede game. Niet voor niets hebben ze menig grote games met succes gerealiseerd.

De situatie is vooral interessant, omdat er wederom een erg grote gamestudio overstapt naar de goedkopere gameklasse (om zo sneller omzet te genereren?). iPhone-bezitters kopen mijn inziens sneller een game van €0,79 dan van €5,99. Een andere gamestudio die dat recent gedaan heeft is Electronic Arts (EA). Zij hebben hiervoor speciaal een micro-gamestudio opgezet: 8lb Gorrilla. Hun eerste game is Zombies & Me, maar deze game is niet echt een hit geweest. Zoals we eerder berichten zou er elke week een nieuwe game uitkomen van 8lb Gorilla. Dit is echter niet het geval. Voor Gameloft is nog niet bekend of dat deze vaker games van € 0,79 gaat uitbrengen.

Een gedurfde keuze van Gameloft, maar voor gameliefhebbers prima. De kwaliteit van Gameloft voor de lage prijs van € 0,79.

Bron: TouchArcade

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:14
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.