Downhill Bowling: bowlinggame met power-ups en obstakels

Gameresort heeft een leuk spelletje voor de zaterdagmiddag uitgebracht: Downhill Bowling. Daarbij probeer je kegels om te gooien met een bowlingbal die vanaf een vrijwel eindeloze heuvel rolt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Downhill BowlingGameResort LLC heeft een van de meest maffe bowlinggames voor de iPhone uitgebracht. In dit bowlingspel moet je de bal omlaag gooien langs een helling, waarbij je allerlei obstakels tegenkomt: munten, bommen, schapen en objecten waarmee je groot of juist heel klein wordt. Ondertussen is het ook nog de bedoeling dat je zoveel mogelijk kegels omver werpt. Er zitten tien levels in de game, die maar €2,39 kost. Mocht je dat nog teveel geld vinden, dan kun je eerst de gratis Lite-versie kopen.


In Downhill Bowling hoef je de bowlingbal niet te werpen: je bal rolt vanaf het startpunt gewoon naar beneden over een (vrijwel) eindeloos parcours. Het is te vergelijken met downhill racen of skieën, maar nu met een bowlingbal. Onderweg kom je munten en power-ups tegen die je moet zien te pakken. Die power-ups, bijvoorbeeld eentje waarbij de bowlingbal veel groter wordt, kun je bewaren tot het juiste moment. Eén van de weinige objecten waarbij interactie nodig is, is het kanon: daarbij raakt de bal vast in een kanon die je zelf kunt richten en afvuren. Je komt ook omgevallen boomstronken tegen, waar je doorheen kunt rollen.

Een aanrader voor de zaterdagmiddag, dus probeer in ieder geval even de Lite-versie.

Installeren: Downhill Bowling en Downhill Bowling Lite (gratis)

Hieronder zie je het achtste level (van de 10 beschikbare):

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:58
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.