ACTPrinter: iPhone-printer voor virtueel papier

Houdah Software heeft ACTPrinter uitgebracht voor de iPhone. Met deze virtuele printer kun je documenten op de iPhone meenemen, simpelweg door ze vanuit Mac-applicaties te printen.

Houdah ACTPrinterBij de aankondiging van Houdah Software ging er even gejuich op: eindelijk een applicatie waarmee je vanaf de iPhone documenten kunt printen? Helaas, dat blijkt niet het geval: ACTPrinter is een printer voor virtueel papier, wat eigenlijk alleen maar inhoudt dat je allerlei digitale documenten op je iPhone kunt meenemen. Op zich klinkt het best handig: je kunt documenten vanuit elke Mac-applicatie ‘printen’ naar de iPhone of iPod touch. Elektronische tickets, instapkaarten, barcodes en andere documenten die je normaalgesproken zou printen kun je nu naar ACTPrinter sturen, in de hoop dat de instanties ook blij zijn met je zelfgemaakte digitale ticket.


E-mails, webpagina’s, brieven en andere documenten kun je gemakkelijk meenemen. ACTPrinter is geïntegreerd met de Mac OS X PDF Services. De installatie is supermakkelijk: wanneer je ACTPrinter op de Mac voor het eerst start wordt de PDF-service meteen geïnstalleerd. De software is geschikt voor Leopard en Tiger; daarnaast heb je een Mac met Airport-card nodig. D

De iPhone-applicatie ACTPrinter kost €0,79 en de desktopsoftware ACTPrinter Mac is gratis verkrijgbaar op de website van Houdah Software.

Via: persbericht

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.