Nieuwe iPhone-games: ZEN Pinball: Inferno en ThumStruck

Thumstruck en ZEN Pinball: Inferno zijn twee nieuwe games in de App Store. Bij de eerste gaat het om een Guitar Hero-achtig spelletje, terwijl ZEN Pinball een flipperkast op de iPhone is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Zen pinballZEN Pinball: Rollercoaster is één van onze favoriete spelletjes. Bij dit flipperkastspelletje voor de iPhone hoor je gillende mensen wanneer de kogel het rollercoaster-thema binnenrolt. ZEN Studio heeft nu een nieuwe pinballgame gemaakt: ZEN Pinball: Inferno. Er zitten vijf spelvarianten in en je kunt ook multiplayer spelen. Het spel kost €3,99 in de App Store.
Installeren: ZEN Pinball: Inferno.


thumstruckThumStruck is een nieuwe muziekritme-game in de App Store. Zelf verwijzen de makers naar Guitar Hero en Rock Band, maar iPhone-bezitters zullen meteen de vergelijking met Tap Tap Revolution maken. Op dit moment is de game als preview-versie gratis in de App Store te vinden. Als de definitieve versie in november uitkomt zal deze €3,99 kosten. Je moet de elementaire krachten van ijs, vuur en bliksem combineren met gekleurde lijnen, op de maat van de muziek. Met combinaties kun je extra punten verdienen.

In de game is muziek aanwezig van de band Skillet. De volledige versie die in november beschikbaar komt heeft muziek van nog meer artiesten van Ardent Records, plus originele muziek van het American Guitar Institute.

Installeren: ThumStruck (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.