IM+ krijgt nieuwe Beep-functie, concurreert met WhatsApp

De instant messaging-app IM+ heeft een update gekregen, die een functie genaamd Beep toevoegt. Deze maakt het mogelijk met andere mobiele bezitters berichten uit te wisselen, zoals in WhatsApp of iMessage.

IM+Er is een nieuwe update voor de instant messaging-app IM+ uitgekomen, die de nieuwe beep-functie heeft toegevoegd. Deze integreert het adresboek van de gebruiker in de app, waardoor je makkelijk berichten stuurt naar andere IM+-gebruikers. Hierdoor biedt IM+ een alternatief op bekende diensten zoals iMessage, WhatsApp en eBuddy XMS.


Beep is naast de iPhone ook bruikbaar op Android, BlackBerry, Windows Phone 7, de iPad en de iPod touch. Je moet in de app wel je telefoonnummer invoeren om aan te geven dat je echt de gebruiker in kwestie bent, waarna er een verificatie-sms naar je wordt verzonden.

Gezien het veelvuldig gebruik van apps zoals WhatsApp, is het nog de vraag of IM+ deze app voor veel mensen zal vervangen. Het lijkt vooral een alternatief voor al actieve gebruikers van IM+, die een aantal vrienden hebben die de app ook al gebruikten.

IM+ is een iPhone-app die je kunt gebruiken om te chatten via onder andere MSN, AIM, ICQ, Google Talk, Facebook en Yahoo.

Downloaden: IM+ Pro (€1,59)
Proberen: IM+ (gratis)

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.