Telltale Games-titels Hector en Puzzle Agent tijdelijk goedkoper

Puzzle Agent en Hector worden op het moment goedkoper aangeboden in de App Store. Beide spelseries zijn point & click adventures van ontwikkelaar Telltale Games. Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met Black Friday.

Hector iPhone Telltale GamesDe point & click adventure-gameseries Hector en Puzzle Agent zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het aankomende Black Friday, waarop ook veel apps goedkoper worden aangeboden. In de game-update noemenden we eerder al de Hector-gamereeks één van de beste point & click adventure-series op de iPhone. Ook Puzzle Agent werd enthousiast ontvangen. Beide spelseries werden ontwikkeld door Telltale Games, bekend van de Monkey Island en Back to the Future-spellen.


Het is in point & click-spellen de bedoeling voorwerpen in de spelwereld te vinden die op bepaalde manieren te gebruiken zijn om speciale doelen te behalen. Dit gaat vaak gepaard met grappig geschreven dialoog tussen verschillende personages en absurde twists.

Telltale zegt de prijzen weer omhoog te brengen na 1 december.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2011 om 12:26
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.