iHealth brengt iBaby Monitor en digitale weegschaal uit

iHealth gaat twee nieuwe producten op de markt brengen: de iBaby Monitor voor het in de gaten houden van je baby en de iHealth Digital Scale voor het meten van je gewicht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ibaby monitoriHealth heeft twee nieuwe producten uitgebracht voor mensen die apparaten aan iPhone-apps willen koppelen. Het gaat om de iBaby Monitor (een babyfoon) en de iHealth Digital Scale (een weegschaal). Beide werken via Bluetooth samen met een iOS-applicatie. In het geval van de weegschaal kun je er bijvoorbeeld voor meerdere gebruikers je gewicht op aflezen in een lijstje of grafiek. De informatie kun je vervolgens via e-mail, Facebook of Twitter delen met anderen. De iBaby Monitor werkt ook met een app en geeft je de mogelijkheid om mee te luisteren met je kind.


Gezien de prijs ($200) kun je misschien beter overwegen om een oude iPhone hiervoor in te zetten, met één van de vele babyfoon-apps die momenteel al in de App Store te krijgen zijn. Wel heeft deze iBaby Monitor wat extra’s, zoals een hoge resolutie-camera, een kleuren- en nachtcamera. Ook handig: je kunt de camee op- en neer bewegen om in de kamer rond te kijken. Geluids- en bewegingsdetectors zorgen ervoor dat de camera je vanzelf kan waarschuwen. Ook is het apparaat in staat om audio in twee richtingen te sturen.

ihealth-digital-scaleBeide producten komen in oktober op de markt. De iBaby Monitor kost zoals gezegd $200 en voor de digitale weegschaal ben je $70 kwijt. Een soortgelijke weegschaal was er overigens al: Withings maakt een weegschaal waarmee je ook je gewicht via een app kunt aflezen.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.