Gameloft adventsactie: Blokus HD afgeprijsd naar 79 eurocent

Blokus HD is gedurende 24 uur gratis. Gameloft heeft een adventskalender waarbij ze elke dag een game gratis of met korting weggeven.

blokus hdGameloft organiseert een adventsactie waarbij ze in aanloop naar de kerst elke dag iets weggeven. Soms zijn er apps gratis te krijgen, soms krijg je een flinke korting op een game. Vandaag staat de iPad-applicatie Blokus HD in de schijnwerpers: in plaats van €2,99 betaal je tijdelijk €0,79. Blokus HD is gebaseerd op een bordspel van de bekende spellenfabrikant Mattel.


De game is te spelen met meerdere mensen, waarbij je de iPad steeds moet doorgeven aan de volgende speler (Pass & Play). Doel van het spel is om je tegenstanders te blokkeren, zodat zij niet meer blokken op het speelbord kunnen zetten. Het gaat daarbij om strategie en slimme keuzes maken. Je kunt met z’n vieren spelen, waarbij iedereen een eigen kleur heeft, maar het is ook mogelijk om met z’n tweeën of in teams te spelen.

Blokus Duo is een variant met maar twee kleuren, waarbij het speelbord kleiner is. Hou je niet van de Pass & Play-speelmethode, dan is het ook mogelijk om lokaal multiplayer te spelen via Wi-Fi of Bluetooth of online via Wi-Fi. Via Gameloft LIVE kun je je scores vergelijken. Speciaal voor mensen die kleurenblind zijn is er een aparte spelmodus.

Downloaden: Blokus HD (€0,79)

blokus-ipad

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 december 2010 om 22:26
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.