Van de makers van PapiJump: nieuwe game PapiRiver

Sunflat, de makers van het hilarische spelletje PapiJump, hebben nu een nieuwe gratis game uitgebracht: PapiRiver, waarbij je Mr. Papi langs een rivier omlaag moet sturen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

papiriverAls je dol bent op PapiJump, één van de leukste gratis spelletjes uit de App Store, dan is het goed om te weten dat er nu een tweede game van dezelfde ontwikkelaar is: PapiRiver. In deze gratis game duikt opnieuw Mr. Papi op in een heel andere situatie: deze keer moet ‘ie niet omhoog springen, maar proberen om langs een rivier naar beneden te bewegen. Daarbij kantel je de iPhone naar links en rechts om te voorkomen dat Mr. Papi de kant raakt.


Raakt het mannetje de kant, dan wordt hij teruggeduwd. Het spel is afgelopen als je de bovenkant van het scherm raakt. Hoe verder naar beneden op het scherm je komt, hoe meer punten je verdient. De rivier rolt tijdens het spelen als een film aan je voorbij.

Net zo goed als PapiJump? Dat valt nog even te bezien. De graphics zijn in ieder geval niet zo mooi: de rand van de rivier is nogal kartelig…

Installeren: PapiRiver (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:03
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.