iPhone-games: Flick Bowling, Space Out, Spin Blox en Billy Frontier

Billy Frontier is een nieuw spel voor de iPhone, waarin een space cowboy de hoofdrol speelt. Space Out en Spin Blox zijn in prijs verlaagd en Flick Sports is bezig met een interessante bowlinggame.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

billyPangea Software, de ontwikkelaar van de bekende iPhone-games Cro-Mag Rally en Enigmo, heeft een informatiepagina gemaakt voor een nieuwe 3G-game voor de iPhone. Het spel gaat Billy Frontier heten en heeft als thema: cowboys in de ruimte. Billy Frontier is een space cowboy die het heelal moet bevrijden van buitenaardse outlaws. Het is een combinatie van een avonturengame en arcadegame. Je moet verschillende opdrachten doen: als herder van een groep Kanga-Cows (half kangeroe, half koe), je reflexen testen in duels en schieten a la Duckhunt.


Billy FrontierEigenlijk is Billy Frontier een 4-in-1 game: Dueling, Shootout, Stampede en Target Practice. Macintosh bracht in 2003 al een Mac-versie van Billy Frontier uit. Meer info op de website van Pangea. Een releasedatum wordt nog niet gegeven.

spaceoutDe ontwikkelaar van Space Out en Spin Blox heeft aangegeven dat beide games in prijs zijn verlaagd van $4,99 naar $3,99 (dus €2,39) in de App Store. Space Out is een soort Space Invaders gecombineerd met Arkanoid. Je ziet rijen met buitenlandse wezens die naar omlaag bewegen, terwijl de speler erop schiet. Je hebt echter geen schietwapen in handen, maar een Arkanoid-achtig balkje dat je met je vinger over het scherm moet bewegen.
Spinblox is een puzzelgame met vallen de blokken, die al langer op internet te spelen is. Ook hierbij beweeg je met je vinger over het scherm.

Voor de bowling-liefhebbers is er ook iets nieuws: Flick Sports heeft een video uitgebracht waarin een toekomstige bowlinggame voor de iPhone te zien is. Het is niet de eerste maar het ziet er wel prima uit.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 21:40
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.