Evoz werkt aan nieuwe generatie iPhone-babyfoon

Evoz werkt aan een nieuw soort babyfoon voor de iPhone, waarbij je ook het slaap- en huilgedrag van je baby in de gaten kunt houden.

evozBabyfoons zien er vaak uit als kinderachtige walkie-talkies. Evoz is een start-up die er iets aan probeert te doen, met een nieuw type babyfoon-app voor de iPhone. De app is bedoeld voor de mensen die altijd connected zijn. Naarmate er steeds nieuwe toestellen op de markt komen, zijn er ook steeds meer mensen die nog een oude iPhone of iPod touch hebben liggen. Die zet je in een dock in de babykamer, zodat de app altijd ingeschakeld kan zijn, verbonden met het netwerk. Je kunt ook stille alarmmeldingen krijgen wanneer je baby langer dan 5 minuten (of een ander zelfgekozen tijdsperiode) huilt. De app verzamelt ook gegevens over het slaap- en huilgedrag van de baby. Je kunt dit analyseren en vergelijken met gedrag van kinderen die even oud zijn.


Vanuit de app kun je in contact komen met een netwerk van baby-experts en slaapdeskundigen. De komende maanden zal de dienst van Evoz worden uitgerold. Ze werken ook aan speciale apparaatjes, zodat je geen iPhone hoeft op te offeren. De app is bedoeld voor ouders met kinderen tot 18 maanden. Wie dat wil, kan bij de makers vragen om alvast te testen.

evoz iphone

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2011 om 20:50
Onderwerp
Categorie
Lifestyle

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.