Wipit: zelfklevend iPhone-poetsdoekje uit België

07 mei 2012, 15:03 · Gonny van der Zwaag

wipit doekjeWipit is een nieuw type poetsdoekje voor touchscreens. Het gaat om een Belgisch product, dat leverbaar is in talloze patronen en met allerlei leuke opschriften. De Wipit is een doekje dat je achterop de iPhone of iPad plakt, zodat hij altijd bij de hand is. Door de opdruk van de Wipit kun je je iPhone tegelijk personaliseren. Een set van twee poetsdoekjes in een formaat van 38 x 52 mm kost €6,99. Voor levering binnen de EU komt daar nog €1,25 verzendkosten bij. Naast het genoemde formaat kun je ook vierkante doekjes van 30 x 30 mm bestellen in een pak van vier stuks. Die kosten eveneens €6,99.

De Wipit-poetsdoekjes zijn te krijgen met teksten als ‘Good Morning Georgeous’ en ‘I’m only here for the free Wi-Fi’. Neutrale patronen en grappige tekeningen zijn er ook. Een Wipit-doekje gaat zo’n 50 tot 100 poetsbeurten mee en kan steeds weer achterop de iPhone worden geplakt. De microfiber-zijde absorbeert vuil en stof is eventueel ook te voorzien van een reclame-opdruk. De doekjes zijn door de zelfklevende laag minder snel kwijt te raken dan de bedrukte tabletdoekjes waar we onlangs op iPadclub over schreven. Wel is het doekje qua oppervlak vrij klein.

Meer info: Wipit

wipit poetsdoekje iphone ipad

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • LightPhoenix
  2 years

  Besluit je op een gegeven moment het doekje weg te gooien plakt heel de achterkant van je iphone …

  Antwoord Quote

 • Rayn
  2 years

  @LightPhoenix: Niet echt, ik had ooit ook zo’n doekje. Het laat totaal geen afdruk of wat dan ook achter. Gelukkig maar ook.

  Antwoord Quote

 • Aaron
  2 years

  Best wel nutteloos… Een keer vegen met je tshirt werkt net zo goed… Plus, als ik een leuk patroontje op mn iphone wil hebben koop ik wel een hoesje met een custom patroon…

  Antwoord Quote

 • 2 years

  “Wipit is een nieuw type poetsdoekje voor touchscreens” deze werden al uitgedeeld tijdens het Concert v U2 in 2009! dus zo nieuw is dit niet (Toen sponsor logo Blackberry).

  Antwoord Quote

 • nick
  2 years

  @psvu2: Touchscreen doekjes voor blackberry?!?
  Moet een heftig U2 concert voor je geweest zijn….

  Antwoord Quote

 • Yaman M. Akif
  2 years

  gekocht, met logo’s: ‘today is the day’ en ‘stay hungry’ :p ik denk dat dit werkt met statische aantrekking, wat chatten jullie over een onmogelijke residu.

  Antwoord Quote

 • Guido
  2 years

  Niet echt nieuw… ABN Amro gaf deze plakkertjes al een jaar geleden weg.

  Antwoord Quote

 • niki5
  2 years

  heel leuk ! ik had er al eens eentje gekregen van Base, maar leuk dat je ze nu ook zelf kan kopen met tekeningen (ipv bedrijfslogo’s) ! – ik ben verkocht.

  Antwoord Quote

 • Pat De Rocker
  2 years

  We weten allemaal hoeveel bacteriën er aan onze smartphones hangen. Als zo’n poetsdoekje op de achterkant van een iPhone plakt moet dat dus binnen de kortste keren een veelvoud aan bacteriën bevatten en daar moeten we dan onze voorkant mee ‘schoonvegen’?

  Antwoord Quote

 • 2 years

  Leuk van jullie verschillende reactie te lezen!

  Hier nog enkele verduidelijkingen:

  - kleven: Wipit bestaat uit een unieke adhesie laag en laat daarbij geen sporen na (denk aan post-it’s) + je kan het ook meerdere keren gebruiken

  - kuisen: onze mobiele telefoons zitten inderdaad vol bacteriën en dat is juist het probleem dat we willen aankaarten! Microfiber doek absorbeert dit juist allemaal, zonder het uit te strijken zoals katoen (denk aan het doek in je brillendoos ten opzichte van t-shirt of hemd), en kan je dus meermaals gebruiken tot het verzadigd is, en dan heb je de optie om je wipit te reinigen onder water of hem te vernieuwen.

  Hopelijk alles duidelijk zo! Indien nog vragen of opmerkingen, stuur naar info@wipit.com

  Antwoord Quote

 • Brecht
  2 years

  @Pat De Rocker: Beetje bang van je eigen bacteriën?

  @Aaron: Inderdaad!!

  Antwoord Quote

 • Pat De Rocker
  2 years

  @Brecht:
  Niet van m’n eigen bacteriën maar die van anderen die aan m’n ‘mobieltje’ zitten. Ik ga er af en toe over met een doekje met alcohol.

  Antwoord Quote

 • Ilze
  2 years

  Volgens mij zijn dat die doekjes die steeds aan mijn skinnyjeans bleven plakken… En een echte vrouw wil natuurlijk wat meer oppervlakte hebben om te poetsen :-)

  Antwoord Quote

 • Sabina
  2 years

  Leuk en handig, ik heb die met de gekleurde driehoekjes besteld :) Had er nog nooit van gehoord eigenlijk.

  Antwoord Quote

Comments are closed.