Waar en hoe kun je de iPhone kopen? Wat kost de iPhone?

·

Prijzen en koopinformatie van de Apple iPhoneWe krijgen momenteel enorm veel vragen via de e-mail en in de reacties waar je de iPhone kunt kopen (in Nederland en Amerika) en wat een goede prijs is voor de iPhone. We hebben hier al een tijdje een aparte FAQ-pagina “iPhone kopen” voor, maar voor de volledigheid vind je hieronder ook nog eens alle opties geactualiseerd en overzichtelijk bij elkaar gezet.

iPhone kopen in Nederland

Lees ook ons meest recente artikel iPhone kopen in Nederland: iPhone prijzen en bijkomende kosten voor meer informatie over het kopen van de iPhone in Nederland.

Verkrijgbaarheid

In Nederland is de iPhone nog niet verkrijgbaar. De verwachting is dat we pas in de loop van 2008 in Nederland de iPhone kunnen kopen. Op dit moment kun je alleen terecht bij een Amerikaanse Apple Store of een van de vele AT&T-winkels verspreid over Amerika. In het najaar is de iPhone vermoedelijk ook in Duitsland, Engeland en Frankrijk te koop.

Kan ik de iPhone in de VS kopen?

Je kunt het toestel los in de VS kopen. Houd er rekening mee dat er een simlock op de iPhone zit (zie verder) en dat er extra kosten bijkomen, zoals salestax, invoerrechten en verzendkosten (indien opgestuurd). Als je de iPhone meeneemt uit Amerika, moet je in totaal op de volgende bedragen rekenen (prijspeil 12 september 2007):

 • (Laten) meenemen uit de VS, niet aangeven bij de douane: 289,42 euro ($399 dollar);
 • (Laten) meenemen uit de VS, wel aangeven bij de douane: 354,53 euro;
 • Gepakt worden door de douane: 547 euro.

Prijzen van de Apple iPhone

Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar in de VS kost de iPhone $399 voor het 8GB-model. De 4GB iPhone wordt niet meer geleverd.

Moet ik een verplicht abonnement afsluiten?

Nee, dat hoeft niet. Bij aanschaf van de iPhone krijg je er een niet-geactiveerde simkaart van AT&T bij. Normaalgesproken zul je deze simkaart via iTunes moeten activeren voor het AT&T-netwerk en kies je dan pas voor welk abonnement je kiest. Die stap kun je dus overslaan. Zie hiervoor verder ook over de simlock.

Zit er een simlock op de AT&T-versie van de iPhone?

Ja, er zit een simlock op, waardoor je alleen de simkaart van AT&T kunt gebruiken. Gelukkig zijn er al diverse mogelijkheden om de simlock te verwijderen. De makkelijste en goedkoopste (gratis!) is de iPhone Dev Team software-unlock. Andere oplossingen zijn de Supersim (alleen voor Nederlandse T-Mobile-simkaarten), de Turbosim (zeer moeilijk verkrijgbaar) en er is ook een hardware-unlock waarbij je goed moet kunnen solderen.

iPhone kopen via een veilingwebsite

Wil je nu al de iPhone kopen en ga je niet zelf naar Amerika of heb je daar geen familie, kennissen of vrienden, dan kun je nu al terecht op eBay (zoekactie: iPhone) of Marktplaats (zoekactie: iPhone). Pas wel op voor woekerprijzen: een 8GB iPhone kost inclusief invoerheffingen en verzendkosten ongeveer 400 euro (prijspeil 12 september 2007: iPhone €289, invoerheffingen/douane €65, verzendkosten ong. 45 euro). Alles boven de 400 euro is dus pure winst voor de verkoper. Controleer bij eBay uiteraard goed de verkopersreputatie en probeer bij Marktplaats te regelen dat je de iPhone eerst kunt komen bekijken. Zoek vantevoren ook op het e-mailadres of de naam van de verkoper in Google om te kijken of deze niet eerder bij verdachte transacties betrokken is geweest. Neem ook een kijkje op internetoplichting.nl; een forum die zich bezighoudt met Marktplaats-fraude. Gebruik daar ook eerst de zoekfunctie! Als laatste: betaal nooit vooraf!

We kunnen je helaas niet vertellen welke kopers te vertrouwen zijn. Gebruik dus gewoon je gezonde verstand voordat je tot aanschaf overgaat.

Daarnaast zijn er een aantal websites die intekenlijsten hanteren, maar wij hebben onze vraagtekens bij de betrouwbaarheid van deze intekenlijsten en vragen ons af waarom je nu al zou intekenen voor een apparaat dat pas in 2008 in Nederland te koop is. Als je echt zo graag de iPhone wilt hebben, zijn er wel andere manieren. We vermoeden dat de meeste intekenlijsten zijn bedoeld om mee te liften op de hype en om spamadressen te verzamelen.

De iPhone is nogal duur. Kan ik bij een (nieuw) abonnement korting krijgen?

Over de operator die in Nederland de iPhone gaat verkopen is nog niets bekend, dus ook niet over mogelijke kortingen. Wel kan al worden gezegd dat het erg onwaarschijnlijk is dat de iPhone goedkoper zal worden bij een telefoonabonnement, omdat Apple dat prijsmodel (telefoonsubsidie) niet zit zitten en ze hier ook in Amerika met AT&T vanaf hebben gezien.

Meer lezen

Lees ook ons meest recente artikel iPhone kopen in Nederland: iPhone prijzen en bijkomende kosten voor meer informatie over het kopen van de iPhone in Nederland.

door Jean-Paul Horn

Jean-Paul Horn is uitgever van iCulture. Hij studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul zorgt op iCulture.nl voornamelijk voor de techniek (app en site), marketing & sales en aansturing van projecten.

340 reacties

 1. door Jeroen

  fromus2eu.com daar heb ik hem gekocht. Een vrouw in USA die hem voor 5% extra van de totale kosten naar nederland land verstuurt. Duur ongeveer 2weken om hem in nederland tekrijgen.

 2. Dank Jeroen, dat is inderdaad nog een goede aanvulling!

 3. door Maurice

  Ik heb zonet een email daar heen gestuurd Jeroen. Deze vrouw is 100% te vertrouwen? Hoeveel moest jij in totaal betalen?

 4. door Jappe

  Bij de 399 dollar is geen tax inbegrepen, waarschijnlijk omdat de tax per staat verschilt. Je kunt er dus van uit gaan dat er nog zo’n 6% bovenop de 399 dollar komt.
  Ik ga in oktober naar de VS en dan van plan om OF een iPod Touch OF een iPhone te kopen. Ben er nog niet uit welke.
  Ik ga hem dan niet aangeven, want dan is het voordeel eraf. Hebben jullie enig idee hoe streng ze dat controleren?

 5. door Xeno

  de 4GB IPhone is nog steeds te koop op de site, onder Clearence $299,0

  http://tinyurl.com/2nb5e7

  .

 6. door Fab1Man

  Even een vraag aan een aantal users hier. Ik ga binnenkort naar NY en wil daar een iPhone kopen. De douane is echter ook niet gek en ik maak me daar een beetje zorgen over. Heeft iemand misschien tips of misschien zelfs een aankoopbon die ik kan gebruiken (mits hij er goed uitziet en geen zelf in elkaar geknutseld dingetje is). Ik kan zelf ook een aankoopbon maken, maar nemen ze dat in Zeventem (Brussel) ook aan? Zijn er bepaalde eisen bij zo’n aankoopbon?

 7. door Rocco

  Ja Jeroen ik zit in dezelfde situatie als Maurice ik heb ook zojuist een mailtje gestuurd maar zet nog steeds mijn vraagtekens bij de site en de vrouw. Kan je ons vertellen wat jij hebt betaald in totaal (incl. eventuele invoerrechten en belasting). En hoe de transactie verder is gegaan

 8. door Peter

  ik heb hem ook bij fromus2eu.com besteld en dat was voor de prjsdaling van de iphone, heb 600 euro betaald. Hij ligt nu bij de douane

 9. door Rocco

  Dus dat zou nu 450 moeten zijn ongeveer? En hoe heb je het geld over gemaakt en hoelang duurt het voordat je hem in handen hebt ongeveer?

 10. door Jurian

  Ik heb ook een mailtje naar Ellen (die nederlandse vrouw in Amerika) gestuurd. Als het via haar mogelijk is om een iphone naar nederland te halen zal ze het nog druk krijgen als iedereen dit wil. Omgerekend kost ie dan ex. verzendkosten €377,13 . Daar wil ik wel een iphone voor! Vin het wel een vage site. Maar ik hoor t wel. Weet iemand hoeveel de verzendkosten zijn van daar naar hier?

 11. door Rocco

  in totaal vraagt ze mij 407 zonder invoer rechten en BTW. misschien is het een idee om samen meerdere iphones tegelijk te bestellen bij haar.

 12. door Maurice

  Email terug gehad:

  ”Hallo Maurice,

  Hartelijk dank voor je email. Uiteraard kunnen we een iPhone voor je kopen en opsturen, we hebben er al een aantal naar Nederland verstuurd.

  We kunnen hem verzekerd per Fedex of UPS aan je versturen en de totaalprijs hiervoor zal ik hieronder even specificeren:

  $ 422.94 aankoopprijs van de 8GB iPhone incl 6% sales tax Free shipping naar ons adres $ 55.00 verzending per Fedex of UPS incl verzekering $ 23.90 5% over bovenstaande bedragen

  Subtotaal: $ 501.83 / EURO 392.00
  Service fee EURO 35.00
  Grand total EURO 427.00

  Niet inbegrepen zijn eventuele invoerrechten en/of BTW die in rekening kunnen worden gebracht bij een douane controle.”

 13. door Maurice

  Lol, bij jou vraagt ze 20 euro minder Rocco =P

  Is misschien wel een idee ja, om er meerdere te laten bestellen, maar valt dit niet meer op bij de douane?

 14. door iBo

  misschien ff wachten op de Mac Expo Parijs voor de bekendmaking van een Europese 3G/HDSPA iPhone ? Zonder een snel netwerk voor de iPhone is een Touch ws. prettiger.

 15. door Marco

  ben ook zeer geïnteresseerd om er nu een te kopen, maar ben wel geneigd om te wachten tot eind deze maand als waarschijnlijk de Europese versie aangekondigd gaat worden. Mocht deze ook niet over 3g beschikken dan wordt er besteld! Heb op marktplaats iemand in Utrecht gezien die er een 30-tal heeft liggen voor 410 euro per stuk. Hij biedt ook kortingen aan bij grotere orders. Dus dan is het verstandig om het samen te doen

 16. door Nilles

  Naar het schijnt opent de Expo in Parijs niet met een keynote en zou Jobs, net als voorgaande jaren, niet aanwezig zijn in Parijs.
  De beur in Keulen zou echter wel openen met een Keynote. deze vindt plaats in november.
  De kans dat hier meer bekend wordt is groter.

  Ik ben heel erg aant twijfelen. wachten tot de EU versie of nu een iPhone via USA voor die 450 euro

 17. door Marco

  @nilles
  oke, dat is voor mij nieuwe informatie. Verder heb ik precies dezelfde twijfels maar eigenlijk is de voorpret ook wel leuk. Je kan hem nu ook gewoon kopen en mocht er een nieuwe europese versie uitkomen dan kan je de amerikaanse versie vast nog wel kwijt voor een leuk bedrag, dus misschien verlies je er 100 a 200 euro op.

  Is het me dat waard? tja eigenlijk wel, mmmm ik heb zo’n voorgevoel dat er misschien dan toch snel beslissingen genomen gaan worden :).

 18. door MacElly

  Heeft iemand er al een dan en zo ja, werkt ie ook met dat sim-lock vrij maken?

 19. door Maurice

  @ Marco

  Ik heb de advertentie ook gezien
  Mocht je er 10 tegelijk kopen dan zou het bedrag uitkomen op 4100 euro. 4100 gedeelt door 100 en dat keer 30 is 1230 euro. 4100 min die 1230 euro is 2870 euro. Dit weer gedeelt door 10 en je hebt de prijs van 1 iPhone: 287 euro. Is dat een mooi bedrag of is dat een mooi bedrag =P

  Dit is berekend op 30% korting, dit zegt de aanbieder op marktplaats.

 20. door Marco

  zo das dan een aardige korting. Ik moet zeggen dat dat wel een beetje to-good-to-be-true klinkt, want ik vraag me dan af waar hij dan zijn winst haalt.

  Ik inmiddels fromus2eu.com een mailtje gestuurd met het verzoek voor een offerte van zowel de 4gb en de 8gb.
  Die 4gb is namelijk wel heel aantrekkelijk nu. Ik neem daarbij aan dat de unlock en alle anders hacks niet afhankelijk zijn van het iphone model (4gb of 8gb)? Mocht dit anders zijn dan hoor ik het graag van mensen.

 21. door Rocco

  ik zet ook mijn vraagtekens bij de verkoper op marktplaats. Ik denk dat het toch maar via fromus2eu.com word voor mij

 22. door oscar

  @Maurice & Marco: Tja… als die Utrechtenaar op Marktplaats echt zo’n korting aan weet te bieden, dan doe ik uiteraard mee. Ik denk alleen dat die 410 euro die hij noemt reeds met de 30% korting is.

  Wie neemt het voortouw?

 23. door Marco

  Nou ik woon zelf in Utrecht dus het zou voor mij een kleine moeite zijn om te gaan kijken. maar ik kan momenteel niets sturen want marktplaats is hier geblokkeerd. Oscar, je zou hem even kunnen mailen om het te vragen (maar ik lees dat Maurice dat ook al gedaan heeft)
  Maar ik wacht momenteel nog wel even op de offerte van fromus2eu.com voor de 4gb. Mocht hij in utrecht echt 410 euro zijn dan is dat wel het overwegen waard, en een hele hoop rompslomp minder.

  p.s. ik lees net een nieuw berichtje op engadget.com over een persuitnodiging voor een bijeenkomst op 18 sept. in de grootste applestore van Engeland. Vermoeden is de europese Iphone….

 24. door Sam

  Ik heb de markplaats verkoper gemail voor 10 stuks met de vraag wat dan de totaalprijs word.
  En waar ik ze kan ophalen en alle 10 kan zien.

 25. door Marco

  @ sam.
  Oke das interessant, hou mij/ons op de hoogte, want ik heb opeens een hele sterke drang om een iphone te kopen! :)

 26. door Rocco

  Ik ben ook geïnteresseerd als de verkoper uit Utrecht, van marktplaats, te vertrouwen is en een goeie prijs heeft. Als deze deal door kan gaan moeten we misschien gaan kijken hoe we het het beste kunnen aanpakken.

 27. door oscar

  Sam houd ons op de hoogte!

 28. door Maurice

  Ik ben dan ook zeker van de partij, misschien (mocht het allemaal doorgaan) dat we met z’n allen op het treinstation van utrecht afspreken? (wel natuurlijk in een ruimte waar niet iedereen kan zien wat er gaande is, het is namelijk wel een boel geld al die iPhones ;)

 29. Wij hebben als commerciele organisatie inmiddels 70 iphones verkocht inj Nederland. Wij zitten in Utrecht, ik zal onze bedrijfsnaam achterwege laten. Wij unlocken niet zelf, wij voorzien onze klant van de software. Hierdoor blijft garantie bestaan.

  Waar ik wel voor wil waarschuwen, Laat je iphone NOOIT in het buitenland unlocken of softwarematig aanpassen! laat je zending verzekeren, vraag naar de garantie voorwaarde en belangrijskte BETAAL NOOIT VOORUIT!

  Succes!
  PS nu invoeren kan echt niet voor de genoemde 400dollar, reken inclusief belasting, verzekering enz al snel op 400 a 500euro.

 30. door Maurice

  Okee, voor de geintreseerden, heb 1 minuut geleden weer een email gekregen van Ellen uit Amerika, ik vroeg me af hoe dat precies zit met het versturen en de douane:

  ”Postpakketten worden alleen gecontroleerd in het land waar ze binnen komen, in dit geval dus alleen in Nederland.

  Als we het per Fedex of UPS versturen worden er zeker invoerkosten berekend.

  Als we het per United States Postal service versturen is er een kans dat hij er langs gaat zonder dat er invoerrechten berekend worden omdat ze steekproefgewijs controleren.

  Het BTW tarief is 19%.”

  Oftewel: wil je een iPhone uit Amerika laten komen dan moet het verstuurd worden via de United States Postal service. Ik heb nog geen mail gehad van de aanbieder van marktplaats.

 31. door Maurice

  Waar kunnen wij een iPhone kopen bij jou Mark? Wat is de prijs? (8GB)

 32. door edward

  Ja mark wil ik ook graag weten, kan hem misschien vandaag nog ophalen mail me op edwardmp at planet dot nl

 33. door Rocco

  ik heb net gebeld naar het bedrijf waar die mark werkt, en het kost 550 euro EX BTW geen optie voor mij dus.

 34. door edward

  Ik heb net berekent dat je in het slechtste geval bij fromustoeu.com 511 euro kwijt bent als je gepakt word door de belasting.. ga denk ik daar bestellen!

 35. door Marco

  nee voor 550 euro haak ik ook af!

 36. door Maurice

  Oei.. dat is wel prijzig.. 150 euro duurder dan in Amerika. Voor 425/450 euro zou ik ‘m wel willen =D

 37. door Rocco

  @edward waarom 511euro? de iphone zelf is 372 euro waard omgerekent. als daar dus die 19% btw bij komt word het 70 euro extra betalen.

 38. door edward

  Subtotaal: $ 501.83 / EURO 392.00
  Service fee EURO 35.00
  Grand total EURO 427.00

  427 keer 1,19, reken maar uit

 39. wij hebben de zending 2 weken geleden gereserveerd en inmiddels ( 4 minuten terug) de laatste verkocht. Een vergelijk met “amerika” gaat scheef, belasting, verzekering en niet te vergeten ” waar ga je heen bij mankementen”.

  Natuurlijk is de prijs daar iets lager, maar wil je dat risico nemen, ik durf best te stellen, wij verdienen er geld mee anders doen we het niet, maar de winst is nog geen 50euro.

  Maandag is de volgende zending, misschien wel iets goedkoper.

 40. door Marco

  klopt denk ik niet helemaal. Want die service-fee betaal je voor de dienst die dat bedrijf van die nederlandse vrouw levert. Dat heeft dan denk ik geen invloed op de waarde van het product en dus op de eventueel te betalen belasting. Dus ik zou zeggen 392 * 1.19 = 466.48

  p.s. staat de euro niet op ergens in de 1.38?

  als ik namelijk die 501.83 deel door 392 kom ik uit op 1.28. Is niet echt en voordelige wisselkoers….

 41. Wij laten iedereen de keuze. Onze klanten bellen er inmiddels mee, hebben 6 weken geleden als eerste in Nederland een iphone gehad en kunnen bij vragen of problemen altijd naar Utrecht komen.

  Wij zijn van mening dat exclusiviteit en een makkelijk te bereiken aanspreekpunt ook wat waard is, en das geen 50euro.

 42. door Maurice

  Als ik het bereken op wisselkoersen.nl dan komt 392 euro uit als 544.29 dollar. Die 501.83 is dus wel voordelig…(?)

 43. door frank

  Ik neem aan dat ze bij de douane rekenen met de op dat moment geldende wisselkoers?? Dus als ik een 4 gb versie neem dan zou ik 19% btw moeten betalen over (op dit moment omgerekend volgens gwk.nl) 212.56 euro. Wat 40 euro is :).

  hmm dit wordt interessant om een 4 gb versie to kopen

 44. Het 4GB model is niet voor niks uit de schappen. Dit geheugen is simpelweg niet toereikend voor alle multimedia functies.

  Op zoek naar een lage prijs is logisch en goed, maar goedkoop is nog weleens duurkoop.

 45. door Eric Cartman

  Mijn oom en tante gaan rond kerst naar Washington. Maar wat ik me nu afvraag, als ze nou gewoon de iPhone in hun zak doen, doosje in je koffer, moet je dan ook invoerrechten betalen? Want normaal kan je toch ook een mobiel kopen en meenemen?
  En als ik hem heb gehackt en mijn Vodafone simkaart erin heb gedaan, houd ik dan gewoon me nummer?

 46. door ilya

  als ik dit allemaal lees wil ik nu meteen de auto inspringen, 600 euro pinnen en naar utrecht racen. Maar ik denk dat ik eerst rustig wacht tot de 18e

 47. door Jappe

  @ Eric Cartman:

  Ik ga over een maand naar New York en wil ook graag wat tips. Hopelijk kunnen jullie ons helpen?

 48. door Maurice

  Haha, ik heb haast hetzelfde gevoel als ilya, maar dan met Ellen uit Amerika. Ik heb via google heel veel sites bezocht over de service van Ellen, ik kan alleen maar positieve berichten vinden over haar, geen één negatieve (bijv: koop nooit bij haar!)

  Zal ik het doen of zal ik het niet doen? moeilijk!!!!!

 49. door edward

  Maurice ik zou even wachten tot 18 sept.

  PS ik ga dan waarsch ook bij ellen kopen,
  misschien samen bestellen? Dan zijn de 5 % en verzendkosten natuurlijk veel minder!

 50. door ilya

  @ maurice

 51. door Maurice

  Wat zou er allemaal beter zijn aan de Europese iPhone?

  Voeg me anders toe aan msn Edward: maurice_db_ (at) hotmail (dot) com
  Dan kunnen we er even over praten =)

 52. door ilya

  @ edward, heb je een contact adres voor mij zodat ik ook met jouw mee kan kopen?

 53. door edward

  edwardmp at planeet (in het engels) dot nl

  (msn)

 54. door ilya

  Maar gaat die Ellen uit de usa dan ook UK iphones verkopen met mogelijk 3G etc

 55. door Peter

  nee, ellen woont in Reading in de VS. Ze besteld de iPhone op de amerikaanse online apple store, laat deze bij haar thuis leveren en stuurt deze dan door naar jou. De mijne is 7 september op de post gedaan en ligt nu nog bij de belgische douane

 56. door Maurice

  Lijkt mij niet..

 57. door edward

  beetje bullshit dat ze em bij apple online koopt, er zitten 2 at&t stores in reading..

 58. door Peter

  ze heeft die van mij toch bij de apple store besteld en laten leveren

 59. door iBerno

  die gast uit utrecht heeft mij niet terug gemaild (*$#^@#&@ terwijl ik er 2 van m wou kopen… beetje jammer…. een andere gast uit Amsterdam staat nu ook op MP…. NIET VETROUWEN!!!! Hij biedt ze rond de 300 euro aan meen ik en wil alleen een transfer doen op CS en niet op een vast adres… tevens zijn ze wel nieuw, niet in doos en geen activatie… als ze gejat zijn dan kun je vast niet activeren.. beetje vage gast….

  maar mensen, op Ebay kun je prima 1 bestellen, k heb een deal met iemand 2 stuks voor 1000 dollar, komt nog 80 euro verzendkosten bij totaal ongeveer 760 euro voor 2 iphones… laat REPAIRD GOOD op je pakje zetten en niemand die ernaar kom kijkt… kijken ze toch, dan had je er toch al 1 gekocht en heb je een nieuwe gekregen omdat die andere die je die kant op gestuurd had kapot was???!!!!

 60. door ilya

  @iberno
  hmm todat ze beide iphones aan zetten en zien dat ze het gewoon doen en nog niet geactiveerd zijn?

 61. door iBerno

  dat maakt toch niet uit… ze hebben in dat geval gewoon een nieuwe opgestuurd lijkt mij! mag je zelf activeren uiteraard

 62. door Marco

  @edward

  ik wacht inderdaad ook even tot de 18e september. Mocht hier niet echt iets schokkends uit voort komen dan bestel ik hem ook bij die Ellen. Ik voeg je ook even toe aan mijn msn zodat ik misschien ook kan meedoen aan een gezamelijke bestelling.

 63. door Sam

  Voorlopig is het nog steeds stil!! En geen reactie op mijn mail.
  Naar Utrecht via markplaats.

  Sam.

 64. door Lucas

  @Maurice, wat er beter is aan de europese iPhone is dat je deze in duitsland/engeland ofzo kunt halen en de kosten dus veel lager zijn (als de prijs hier natuurlijk niet veel hoger is).
  En misschien evt nieuwe functies, ik zou zeker een weekje wachten want je gaat het je beklagen als er nieuwe functies of dergelijk op zitten.

 65. door JG

  ik wacht ook even op de 18e september. I hope so !!

 66. door Freek

  Nieuwe functies zullen dan ook op de Amerikaanse versie te zetten zijn hoor..

 67. door Maurice

  Lucas bedoelt hardware matige nieuwe functies ;)

 68. door iBerno

  zoals?
  t zal geen andere worden neem ik aan?

 69. door Maurice

  Dat lijkt mij ook sterk, dat het design heel anders wordt, ik denk gewoon wat kleine dingetjes, maar wat weet ik ook niet.

  Ik sta op het punt om er eentje via Ebay te kopen, weet niet wat ik moet doen!!! xD

 70. door iBerno

  gelukkig bedacht ik me opeens dat ik een achterneef heb in de buurt van New York, hoop dat hij me uit de brand wil helpen :-)

 71. door Maurice

  Okee, doe het toch maar niet, op aanraden van Edward…

  Ik zal geduldig (kuch kuch) tot volgende week wachten.

 72. door Maurice

  GOED NIEUWS:

  ”Hallo Maurice,

  1 stuk – 410 euro
  5 stuks – 1715 euro
  10 stuks – 2665 euro

  Mvg,
  Edwin Wieringa”

  Dit is de man van marktplaats die in Utrecht woont.

  Iedereen die interesse heeft moet dat hier even melden!
  Of even een email sturen naar mij: maurice_db_ (at) hotmail (dot) com (of toevoegen op msn)

 73. door edward

  Count me in! De iPhone kopen we samen!

 74. door sjowol

  Ik zit op het moment in de USA, heb hier vorige week 2 4 gig iPhones gekocht een voor ij en 1 voor mijn vriendin. voor mijn vriendin hoeft het allemaal niet zo dus of ik breng hem terug of er zijn hier gegadigden. Ik ga ervanuit dat de modder eters hier geen veilingsite willen runnen maar ik dacht ik meld het toch even.
  laat mar horen als er interesse is.
  ook ou ik in principe er meer kunnen scoren (neem aan dat 4 gig niet verkoht wordt dus dat moet 8 wezen dan) maar ik ga er zelf geen cent in investeren. en dus ook niet sneaky bij de douane doen!
  geen idee hoe of wat maar laat me maar horen of ik wat mee moet zeulen

 75. door edward

  Sjowol heb wel intersse, maar je kan hem niet ruilen voor 8 GB ?

  ADD ME OP msn –> edwardmp at planet dot nl

 76. door Rocco

  Maurice ik heb veel interesse om dit samen te doen via de man van marktplaats ik voeg je nu toe op msn.

 77. door Maurice

  De man uit Utrecht stuurde mij de volgende email:

  ”Hallo Maurice,

  Ik heb slechts 12 stuks. Ik heb gekocht 25 Apple iPhone snel van hier, waar ik ben nu. Die persoon had dringend nodig geld en ik kocht hen. Nu ik hen verkoop te krijgen om mijn geldrug. Hen wordt geopend, nieuw en de werken op allen netwerk.”

  Het lijkt er dus op dat de man de tekst door een vertaalmachine heeft gehaalt en dat de man dus Engels is, de meeste weten dan wel hoelaat het is. Ik heb er echter ook foto’s bij gekregen en die winnen het vertrouwen bij mij weer een beetje terug. Ik zal jullie op de hoogte houden over deze man.

 78. Goedemorgen,

  Mooi verhaal, vooral de zin ” ik heb gekocht 12 stuk snel van hier”.

  Tijd voor een kopje koffie!

  ps maandag hebben wij ze weer voor scherpe prijs!

 79. door Maurice

  Kun je ook vertellen hoeveel?

 80. door Sam

  Hallo,

  De prijs voor 10 stuks is 2870 euro. = €287,- per stuk. Momenteel ik ben buiten Nederland. Ik werk bij NATO. Ik kan slechts het verzenden van hier. Ik heb geen ervaring op Internet. Kunt u verklaren me hoe wij zullen sluit de overeenkomst? Ik kocht hen van hier.

  Mvg,
  Edwin Wieringa

  Maurice, krijg nog meer korting 10 stuks – 2665 euro =€266.50 per stuk

  Verder kom ik de naam nergens tegen, en als je zijn email naam los haalt kom je uit bij een p.c. spelletje.

  solidsame.28671@gmail.com

 81. door Marco

  lijkt me duidelijk! Niet doen!
  Voor mij is het effe de 18e september afwachten, mocht hier niets spannends uit komen dan via Ellen den Otter in Amerika een 4gb bestellen.

  @ Mark van de Griendt
  Ik vraag me af wat je bedoelt met “goedkoop is duurkoop” als je voor de 4gb versie zou gaan. Ik begrijp dat hij voor de gemiddelde gebruiker misschien niet toereikend is qua geheugen. Maar ik neem aan dat de werkbaarheid hetzelfde is als de 8b. Het lijkt mij namelijk een leuke en goedkopere tussenoplossing :) tot de Europese versie beschikbaar zal zijn.
  Daarbij heb ik ook nergens een slechte review gevonden over de 4gb versie t.o.v. de 8 gb

 82. door Maurice

  Nee, als we een deal maken met iemand van marktplaats dan moet dat op te halen zijn. Deze deal gaat dan jammer genoeg niet door (mocht het allemaal kloppen). We wachten tot 18 september en zien dan wel verder. Waarom wil je in vredesnaam eerst een 4GB iphone en straks een 8 GB iphone marco? :P

 83. door Marco

  Ik bedoelde een Europese versie met nieuwere specs zoals bijvoorbeeld eentje met 3G. En naar alle waarschijnlijkheid zal dat niet direct het geval zijn. Dus tot die tijd lekker aanrommelen met de VS-versie, en eerlijk gezegd 4, 8 of een toekomstige 16 gb, persoonlijk maakt het me niet zo veel uit.

 84. door iBerno

  nou de beste man van NATO (uit Utrecht) heeft mij inmiddels ook gemaild,

  Hllo Berno,

  Momenteel ik ben buiten Nederland. Ik werk bij NATO. Ik kan slechts het verzenden van hier. Ik heb geen ervaring op Internet. Kunt u verklaren me hoe wij zullen sluit de overeenkomst?

  Mvg,
  Edwin Wieringa

  Inmiddels heb ik via mijn neef 2 kunnen bestellen

  onze vriend Edwin Wierenga is nog niet op internetoplichting.nl te vinden maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren…..

 85. door Maurice

  ”Inmiddels heb ik via mijn neef 2 kunnen bestellen”

  Ook eentje voor mij iBerno? =P

 86. door iBerno

  Hey Maurice, ik denk niet dat hij daarop zit te wachten…de tweede is voor mijn compagnon trouwens…. tevens is het geld al overgemaakt dus zou er een nieuwe transactie plaats moeten vinden wat trouwens niet heel erg goedkoop is… maar goed, volgens iphoned komt hij toch echt dinsdag in EU uit… in dat geval mag neef het geld terug storten want dan koop ik m liever in EU natuurlijk, maar ik ga er zelf vanuit dat het wel niet zo’n vaart zal lopen met uitkomen in de EU…

 87. door sjowol

  ik geef toe, het klinkt als een scam maar ik zit nu in de us en kan in principe bestellingen aannemen :P (alleen net als die nato dude heb ik geen idee hoe betalen moet.. paypal ofzo?) en wil natuurlijk wel een kleine “sjouw-vergoeding” :P

 88. door Maurice

  Krijg je als je zelf naar Amerika gaat en iPhone(s) meeneemt nog de douane achter je aan?

  Zo niet dan mag je er wel eentje voor mij meenemen sjowol :D

  Qua overmaken van geld zit wel in orde, ik zou je dan gewoon het bedrag overmaken met internetbankieren :P

  Kun je mij mailen hierover sjowol?
  maurice_db_ (at) hotmail (dot) com

 89. door edward

  Sjowol je weet hopelijk dat ik de eerste was die het aan je vroeg ;)? Je krijgt uiteraard een vergoedinkje

 90. door Maurice

  Slijmerd, ik heb ‘m zonet bij Ellen besteld =D

  Die Europese iPhone kan m’n ballen likken :P [Houden we het wel beschaafd Maurice?]

 91. door Maurice

  Haha oke, was het zulke grove taal dan :P

 92. door sjowol

  weetik edward :p
  maar die 4gig gaat gewoon terug en mochten hier mensen zijn die willen dat ik er 1 (of meer) meeneem dan kan dat dus.
  wat ik edward ook al zei is dat ik absoluut geen risico’s ga lopen dus moet het geld hier hebben voor ik koop en dus ook gewoon onvoer rechten en tax, evt. Verzend kosten +kleine bijdrage voor mijn moeite.
  ik vlieg zondag terug (kom dus maandag aan) dus wacht gerust de 18e af.

 93. door edward

  sjowol, spreek me ff aan op msn!

 94. door sjowol

  Zit nu op mijn foon… Geen msn, wel internet:-)

 95. door edward

  Je kan ook msnen via ebuddy ;)

  Maargoed, je gaat morgen al terug? Ik dacht dat je volgende week zei!

 96. door sjowol

  nee volgende week zondag dus.. de 23/24e
  sorry voor de verwarring!

 97. door Robin

  Werkt de Amerikaanse iPhone hier in Nederland goed?

 98. door Robin

  Wat moet je allemaal doen om de iPhone te kunnen laten werken in Nederland? Dat ik gewoon mijn eigen simkaart met mijn eigen abbonement erin kan doen en dat het dan ook nog gewoon werkt ook. Met vriendelijke groeten. Robin

 99. door edward

  Robin,. als je even de tijd had genomen had je oa op deze site zit zat rtikelen gevonden. Ik zou er in jouw geval niet aan beginnen, als je er geen weet van hebt..

 100. door sjowol

  maar hij doet het wel :P de mijne zit met mijn (nederlandse) orange pre-pay kaart nu gewoon op het amerikaanse at&t (oh de ironie) netwerk.

 101. door edward

  Maar wat ik even niet snap:

  Stel ik heb een US iphone.. kan ik hem dan met software unlocken of moet je hem toch activeren?
  Want je meot bijv. software installen op je telefoon, maar als hij niet geactiveert is kan dat toch helemaal niet?

 102. door Jurian

  @Peter

  Heb je m al binnen of ligt ie nog bij de douane? Die van mij is als het goed is vandaag op de post gedaan. ik had haar (ellen) een mailtje gestuurd waarin ik vroeg hoe het zat met invoerrechten. toen kreeg ik een reactie terug waarin stond :

  ———————————————————————————————————-

  Hallo Jurian,

  We zullen hem dan verzenden per USPS (gewone post). Ik zal het bedrag op $ 199.00 houden zodat eventuele invoerkosten over een lager bedrag berekend worden.

  Je krijgt wel een tracking nummer van ons zodat je het pakketje een beetje kunt volgen.

  De douane rekent verder geen boete ofzo, want je mag dit natuurlijk gewoon invoeren alleen willen ze centjes zien J

  Je iPhone gaat vandaag nog de deur uit en we geven het tracking nummer dan aan je door!

  Met vriendelijke groet,

  Ellen den Otter

  fromus2eu.com

  ellen.den.otter@fromus2eu.com

  ———————————————————————————————————-

  Uit deze mail maakte ik op dat ze zorgt dat de douane denk dat het om een product van $199 gaat. das beter want zodra er invoerrechten betaald moeten worden is dat omgerekend maar €27.26. Das het betere werk.

  @iedereen

  Heeft iemand die een iphone bij ellen heeft besteld m al in huis. ben ik eigenlijk best wel benieuwd naar.

 103. door Maurice

  Ik heb ‘m op zaterdag 15 september bij haar besteld, ik vroeg me af wanneer jij ‘m besteld had bij Ellen Jurian? Kan ik een beetje kijken hoelang het duurt voordat ze ‘m opstuurt naar me.

 104. door Fop

  Jurian, wat is het totaalbedrag als je het bij fromus2eu.com besteld?

 105. door Jurian

  @Maurice. Ik heb m op 13 september besteld. ze zij dat het ongeveer 1 tot 1,5 week duurt voordat hij bij mij thuis aankomt. ik zit er met smart op te wachten. en als straks de nederlandse iphone uitkomt gooien we gewoon met z’n allen de nederlandse bestanden op de amerikaanse iphone. ben je in 1 keer klaar.

 106. door Jurian

  Het totaal bedrag met verzendkosten, haar tarief maar zonder invoerrechten is €427

 107. door Maurice

  Okee dan, ik kan dus verwachten dat Ellen over enkele dagen m’n iPhone binnen krijgt (woensdag/donderdag?) en dat ze ‘m dan meteen kan versturen naar mij. Ben benieuwd joh! :D

 108. door Jurian

  @maurice misschien kunnen we ff op msn over dit onderwerp verder gaan. mijn msn is jurian_h@msn.com

 109. door Dylan

  Ik heb intresse en wil er morgen 2 komen halen!

  Mijn nummer [verwijderd]

  Groeten,

  Dylan

  Hallo Dylan,

  Ik heb vastgemaakt meer beelden met Apple iPhone 8GB mobiele telefoon. Momenteel ik ben buiten Nederland. Ik werk bij NATO. Ik kan slechts het verzenden van hier. Ik heb geen ervaring op Internet. Wij kunnen een borgbedrijf gebruiken. http://www.international-logistik.com

  De prijs voor 2 stuks is 800 euro.

  Mvg,
  Edwin Wieringa

  On 9/17/07, Dylan Valkenhoff wrote:

  edwin,

  Wat voor garantie zit erbij? Zit er gewoon een aankoopbon bij?

  En ik ken dat bedrijf wat jij aangeeft niet, ik zou dit graag willen doen met DHL of een bekend bedrijf, dan hebben we een deal!

  Groeten,

  Dylan

  From: solidsame.28671@gmail.com
  To: dvalkenhoff@hotmail.com
  Subject: Re: Reactie op uw advertentie: Apple iPhone 8GB, zonder abonnements, met bon

  Hallo Dylan,

  Met aankoopbon en 1 jaar internationale garantie. Ik kan slechts gebruiken dat bedrijf hier.

  Mvg,
  Edwin Wieringa

  On 9/17/07, Dylan Valkenhoff wrote:

  Ik ken dat bedrijf niet en vertrouw het niet, je kan toch ook dat pakket oplaten halen door een ander bedrijf zoals dhl?

  Ik ga geen geld overmaken naar een vaag bedrijf waar niks over op internet staat.

  Gr.

  Dylan

  Hallo Dylan,

  Niet. Slechts International Logistik. Is een lokaal bedrijf hier in Roemenië. Ook, biedt DHL niet rembours aan.

  Mvg,
  Edwin Wieringa

  Lijkt me vrij duidelijk dat we wat moeten doen aan deze vent, dit is een pure oplichter!! En zeker dat er mensen in trappen..

 110. door edward

  Goh, dat wist ik direct al!

 111. door Fab1Man

  Lijkt me duidelijk, alleen al het gebrekkige nederlands duidt op een translator!

 112. door Dylan

  @ Edward,

  Goed van jou dat je het direct al wist, ik ook toen ik dat “borgbedrijf” zag ..

  Anyway, het is nog moeilijker om aan een iphone te komen dan ik dacht :(

 113. door sjowol

  dan nog maar 1 keertje…. zit nog een paar daagjes in de us, laat maar horen als ik er 1 mee moet nemen.

 114. door Dylan

  @ Sjowol,

  Ik zou er graag 2 willen kopen, 1 is ook goed.

  Add me anders ff op msn dvalkenhoff@hotmail.com

  Gr.

  Dylan

 115. door Dylan

  Hey gasten,

  Ik sta ook op het punt om er 2 te bestellen bij Ellen, maar hoe zit het nou met die invoerrechten?

  Weten 1 van jullie wat de totaalprijs wordt incl de invoerrechten?

  Thnx.

  Dylan

 116. door Jurian

  Hoi Dylan. Ik heb 1 Iphone besteld bij Ellen. Ze wil dat je vooruit betaald op een girorekening in nederland. Dan gaat ze m voor je bestellen in de online Apple Store. Dan wordt ie bij haar afgeleverd en daarna stuurt ze een mailtje dattie van haar naar jou komt. Ze maakt er zelf iets meer dan 5% winst op. Logisch want ze levert een service. Bij mij koste 1 Iphone €427. De invoerrechten zijn ongeveer €81,13. MAAR als je tegen haar zegt dat ze m met de normale post opstuurt scheelt dat misschien invoerrechten omdat ze bij fedex en ups altijd kijken wat er ingevoerd wordt en bij usps(united states post service) doen ze steekproeven. Bij mij heeft ze ook op het pakketje gezet dat wat er in zit $199 is. Dus dat scheelt weer in de invoerrechten. Dat trucje is helaas wel op eigen risico. Ik moet ook nog maar afwachten.Kijk wat voor jou het beste is.
  Ik hoop dat ik je voldoende toelichting heb gegeven.

 117. door Dylan

  Jurian,

  Als die via normale post opgestuurd wordt, dan heb je toch veel sneller kans op beschadiging?

  Thnx voor de uitleg iig!!

 118. door Jurian

  Volgens mij is die Iphone doos wel stevig genoeg

 119. door Jurian

  Vandaag een mailtje gehd van Ellen.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Beste Jurian,

  Zaterdag 15 september, hebben we je bestelling verstuurd per United States Postal Service. Normaal gesproken heb je het over 7 a 10 dagen in huis.

  Het tracking nummer is: [weggehaald]
  Je kunt dit invoeren op de site http://www.usps.com bij track and confirm.

  We wensen je veel plezier van je aankopen en we horen graag nog even van je als je het pakketje in goede staat ontvangen hebt.

  Nogmaals dank voor de bestelling en graag tot een volgende keer!

  Met vriendelijke groet,

  Ellen den Otter
  fromus2eu.com
  ellen.den.otter@fromus2eu.com
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Dus als het goed is heb ik m volgende week dinsdag 25 september

 120. door JG

  Ik denk dat ik er ook maar een bij Ellen ga bestellen ! En dan hopen dat ie voor m’n verjaardag (29 sept) binnen is ;) Morgen denk ik toch maar de knoop doorhakken :D

 121. door Fab1Man

  Dan moet je ‘m via de UPS laten bezorgen en niet de USPS. UPS bezorgd binnen 3 dagen, USPS 3 weken.

 122. door Dylan

  Fab1man, hoe weet je dat dat 3 weken duurt?

  En als ik het via UPS laat bezorgen zit ik toch sowieso aan invoerrechten?

 123. door Fab1Man

  Dat meen ik ergens gelezen te hebben, maar ik lees nu ook hier dat het 1 a 2 weken duurt. UPS heeft inderdaad altijd invoerrechten omdat die alles controleren. USPS doet maar af en toe steekproeven. Als je ‘m goedkoop wil -> USPS, wil je ‘m snel maar wel duur(der) -> UPS.

 124. door NeedsnoName

  sjowol zegt:
  september 17th, 2007 op 23:28

  dan nog maar 1 keertje…. zit nog een paar daagjes in de us, laat maar horen als ik er 1 mee moet nemen.

  Sjowol, ik ben ook zeer geinteresseerd: kun je mij ook toevoegen op MSN of via mail benaderen? Liteon74@gmail.com.

  Hoor graag van je!

 125. door edward

  Sjowol neemt er inmiddels eentje voor mij mee! Dus ik denk dat je te laat bent.

 126. door NeedsnoName

  Ik kan het in ieder geval proberen: ik wil er nu ook wel een!

 127. door sjowol

  uhm, na met maurice gechat te hebben een beetje tot de conclusie gekomen dat het voor jullie rendabeler is om hem bij ellen te bestellen, aangezien ik met het vliegtuig kom en als ik er meer dan 1 meeneem ze echt moet gaan aangeven en er dus zowiezo inport tax op komt. ook woont edward om de hoek dus hoef ik hem geen verzendkostten te berekenen.
  sorry als ik valse hoop heb gegeven.

 128. door NeedsnoName

  Jammer, maar bedankt voor je reactie! En succes met terugvliegen ;-)

 129. door sjowol

  gelukkig heb ik daar een piloot voor :P

 130. door NeedsnoName

  Wanneer vliegt ie weer..? :D

 131. Ik vind dat jullie goed bezig zijn! Als jullie ook voor ons mee kunnen nemen?

  PS voor grote bestellingen wil evolutionit best wat extra’s doen.

 132. door sjowol

  verder heb je wel de thread gevolgd mark?
  naja nu lekker maffen, slaaplekker allemaal! ;)

 133. door JG

  @Fab1Man (en de rest),

  Wat zou dat via de UPS volgens jullie kosten?

 134. door Dylan

  Versturen via UPS en Fedex kost $ 75, USPS kost $ 50 oid.

 135. door JG

  Dat scheelt dus slechts 25 euro (+83 voor de invoerrechten :( ) als ik het goed begrijp…

 136. door Beaux

  Zijn er tips om the Iphone mee te nemen uit de US, want ik ben er volgende maand, en wil het liefts geen tax bij douane betalen. Zijn hiervoor tips. of wordt er niet zovaak gecheckt??

 137. door NeedsnoName

  Geen idee: ik heb het ooit gedaan met een iBook door er documenten en programma’s op te zetten via mijn iPod. Dat was geen enkel probleem.

 138. door Beaux

  Ben op onderzoek geweest.

  Blijkt dat invoeren van producten van laag bedraag door een nieuwe wetgeving geen balasting betaald hoef te worden

  Implementatie van richtlijn nr. 2006/79/EG van de Raad van 5 oktober 2006 inzake de belastingvrijstellingen die van toepassing zijn bij invoer van uit derde landen afkomstige kleine zendingen goederen zonder commercieel karakter (PbEG L 286)
  Directoraat-generaal voor Fiscale Zaken; Directie Douane en Verbruiksbelastingen
  Besluit van 28 augustus 2007, nr. DV2007-599M, Stcrt. nr. 166

  De Staatssecretaris van Financiën deelt overeenkomstig aanwijzing 347 van de Aanwijzingen voor de regelgeving mee, dat richtlijn nr. 2006/79/EG van de Raad van 5 oktober 2006 (PbEG L 286) houdende codificatie van de richtlijn 78/1035/EEG van de Raad van 19 december 1978 (PbEG L 366) inzake de belastingvrijstellingen die van toepassing zijn bij invoer van uit derde landen afkomstige kleine zendingen goederen zonder commercieel karakter, is geï mplementeerd door middel van bestaande wet- en regelgeving, en wel door in artikel 69 van de Wet op de accijns en artikel 21 van de Wet op de omzetbelasting 1968 te verwijzen naar de Douaneregeling en in artikel 92 van de Douaneregeling te verwijzen naar de artikelen 29 tot en met 31 van de Verordening 918/83.

 139. door sjowol

  “goederen zonder commercieel karakter”
  lijkt me dat een iPhone dat (helaas) wel heeft…

 140. door Beaux

  commercieel word hier bedoelt als doorverkopen of handelen van goederen

 141. door Taco

  Heeft iemand inmiddels al een zending van Ellen ontvangen ?

 142. door NeedsnoName

  @ Beaux.

  Bedankt voor deze info! Waar staat exact het bedrag van ‘laag bedrag’..? Dat lijkt me heel relevant: ik kom zelf niet zo snel iets vinden.

  De prijs van Ellen lijkt me prima, maar als daar nog 81 euro aan invoerrechten bijgeteld moet worden ga ik wel op zoek op marktplaats. Of naar Duitsland over een aantal weken.

 143. door Sam

  Ik zie dat jullie de Iphone voor €450 op voorraad hebben,

  http://www.evolutionit.nl/aanbieding.htm

  En in je eerdere advies heb je het over niet vooruit betalen!
  En dat je voor iphoneclub.nl bezoekers wel wat extra kunt doen.

  Wat kun je dan doen? Met de prijs. En je stuurt ze op, net als elke andere goede webwinkel.
  Met de mogelijkheid, om het na ontvangst af te rekenen.

 144. door LJJ

  Bij Evolution IT hebben ze de iPhone voor €450 EX BTW!
  Dus de prijs is incl is €535,50 (waardoor het meteen niet interessant meer is).
  Via Ellen zou het zeker voor rond de €480 moeten lukken.

 145. door Dylan

  Ik ben nu € 407kwijt via ellen, hij is vanmorgen vestuurd. Ze heeft $199 opgegeven als bedrag en hij is verstuurd met USPS, ik ben dus €427oid kwijt .. :)

 146. door Sam

  De winst is nog geen €50 zo schreef hij,
  Maar hij “Evolution” Is ineens opmerkelijk stil!

  Eerder was hij er vlot bij, met reacties.

 147. door Steffan

  Ik denk dat ik een van deze dagen een iPhone via fromus2eu bestel, maar ik zit nog met een paar dingen in mijn maag, te weten de invoerrechten en dus het totale kostenplaatje.
  Hoeveel heb je in totaal betaald Dylan, en is dat $199 opgeven risicoloos?
  Kan je ons op de hoogte houden van je bestelling? Bij voorbaat dank!

 148. door NeedsnoName

  Tja, ik ben er ook nog niet uit waar ik hem wil bestellen. Ophalen bij dat bedrijf in Utrecht of bestellen via Ellen. Ellen klinkt zo te zien erg betrouwbaar; dat bedrijf in Utrecht ken ik amper. En ze reageren ook niet op mn mail.

  Weekendje over nadenken dus.

 149. door Steffan

  Hier in Nederland vragen ze belachelijke prijzen, ik denk dat het het beste is om hem gewoon te importeren. Bovendien heb ik op verschillende plaatsen positieve verhalen gelezen over Ellen o.a. op Tweakers, waar ook een aantal mensen via haar hebben besteld…

 150. door Dylan

  Ik heb nu totaal € 407 betaald, zoals ik eerder al schreef heeft ze $199 vermeld op het pakje en het verstuurd via USPS. Dit duurt wel langer als Fedex en UPS maar bij die 2 controleren ze alles en kan je geen ander bedrag opgeven waarover de invoerrechten berekend worden.

  Bij USPS worden steekproeven gedaan, ik heb net gechecked, hij staat klaar voor shipment naar EU! :)

 151. door Steffan

  Da’s een mooi bedrag vind ik zelf, thx voor de info!

 152. door Ruben Meijer

  Hallo,

  Ik verblijf momenteel in de Vs als een uitwisselingsstudent. Dit is de rede waarom ik ook apple producten aanbied. Alleen zit ik nog met 1 dingetje. Als je de Iphone koopt zit je dan meteen aan het contract verbonden of heb je de keuze deze te activeren ofniet? Voeg me toe op msn of mail me ! RR_meijer AT live.nl

  R.Meijer

 153. door Ruben Meijer

  Hallo,

  Ik ben ongeveer de hele middag bezig geweest om deze dingen uitgerekend te krijgen. Ik kom uit op 445,00 Euro Inclusief shipping Invoerrechten en een klein percentage voor mijzelf ! Ik hoop snel iets van jullie te horen. Het scheelt je ongeveer 65,00 als je het risico wilt nemen om het niet aan te geven bij de douane. Dan kom je dus uit op 380,00 euro

  Mvg,

  Ruben Meijer

 154. door ilya

  @Ruben, jij verstuurt ze dan of neem je ze mee als je terug naar NL komt?
  groet

 155. door Ruben Meijer

  Ik zal ze opsturen ,omdat ik hier waarschijnlijk nog zo’n 7 maanden verblijf.

  Mvg,

  Ruben

 156. door NeedsnoName

  Ruben, klinkt interessant. Ik voeg je ff toe aan MSN en stuur je ook even een mail. Ik neem aan 380 totaal voor een 8Gb..?

 157. door Mischa de Boer

  Hallo,
  ik vraag mij af of er al iemand een I phone heeft ontvangen die ze bij Ellen hebben besteld

  mvg Mischa

 158. door ilya

  @Ruben, ik heb je ook ff toegevoegd aan msn.

 159. door Stephan

  ….en ik heb je even gemaild ;)

 160. door Zoran

  Mensen,
  is er wat nieuws omtrent de bestellingen via Ellen? alles goed binnen gekregene n werken de iphones?

 161. door Mischa de Boer

  Ik ben inderdaad ook benieuwd of er al nieuws is betreft die bestellingen….

 162. door Dylan

  Ik heb hem nog niet binnen, maar Jurian kan hem al binnen hebben.

  Die van mij is de 21ste verstuurd, duurt 7 tot 10 dagen!

 163. door henk

  Ruben of iemand anders:
  Een iphone kun je toch gewoon los in de winkel kopen in de usa, zonder registratie etc?

  Ik laat hem dan iemand meenemen (hij is er in de herfstvakantie). Dan valt het erg mee, $399 + een paar % ‘btw’, kom je op 300 euro.

 164. door ilya

  je kan toch gewoon de apple store inlopen en een iphone kopen of moet je dan ook terplekke een at&t abbo afsluiten?
  mijn neef woont in NY en hij wil er wel eentje voor mij opstuuren

 165. ilya: Jouw vraag is nu ook toegevoegd aan het blogitem. Zie bovenaan voor het antwoord.

 166. Namens EvolutionIT willen wij graag voor iphoneclub.nl een speciale prijs hanteren, ons probleem, wij betalen een stuk meer dan de genoemde 399dollar, hoe kan ik dat openbaar maken weet ik even niet. We leveren inmiddels veel iphones.

  Wil iemand van iphonclub.nl contact met ons opnemen.

 167. door oscar

  Ben benieuwd naar de prijs van bovenstaande EvolutionIT. Ze adverteren op Marktplaats met iPhones voor 535 euro (450 ex BTW). Da’s niet misselijk; voor 100 euro minder wil ik er e-ven-tu-eel over nadenken…

 168. door ilya

  Beste mark van EvolutionIT. Wanneer denk jij dat je ons een uiteindelijke prijs kunt geven voor de iphoneclub.nl? dan kan ik en met mij ook vele anderen de opties overwegen.
  Als ik mijn Iphone voor een aantrekkelijk bedrag persoonlijk kan ophalen in Utrecht dan doe ik dat liever dan via familie in de usa zo een apparaat proberen te bemachtigen met alle risico’s van dien.

  met vriendelijke groet

 169. - contact opgenomen.

 170. door MP3-Junky

  Ik heb ook wel belangstelling

 171. door Kevin

  Voor mensen die mij de iPhone voor 400-450 eurie kunnen leveren heb ik belangstelling…prijs wel inc. invoerbelasting. Ellen is een optie maar tot zover ken ik nog niemand die de iphone ook daadwerkelijk thuis heeft ontvangen.

  Voor mensen die bij haar hebben besteld, wat was de totale prijs bij verzending via USPS en zijn jullie genaaid met invoerbelasting?

 172. door Tinus

  Ik heb zeker ook belangstelling in een iPhone. Alleen ik ben niet van plan om er zo belachelijk veel voor te betalen aangezien ik over een paar weken naar gewoon even de grens over kan rijden. Ik vraag me alleen af of je daar kan kiezen of de iPhone in engels of in duits draait.

  Maar als EvolutionIT een leuk prijsje kan maken ben ik best bereid om vanuit Groningen even naar Utrecht te rijden om een iPhone te halen (scheelt weer verzend kosten aangezien ik al niet zo enorm ruim in de liquide middelen zit).

 173. door ilya

  @iphoneclub Kunnen wij (de geïnteresseerde bezoekers van deze topic) een lijst starten van mensen die serieus een iphone willen kopen (nadat de TOTALE prijs bekend is) dus geen haken en ogen zoals ex btw e.d. ?

  Ik stel voor dat wij dit doen door middel van een aparte topic te open op het forum bijvoorbeeld, waarin de mensen hun interesse kenbaar kunnen maken en contact informatie achter kunnen laten (indien nodig). Ook is het handig om snel een uiterlijke datum te prikken omdat het nog maar net anderhalve maand is voordat de iphone in Duitsland te koop is.

 174. Voorlopig hebben we nog niets gehoord van EvolutionIT. En om heel eerlijk te zijn: we vinden het vooral leuk om nieuws bij te houden en te schrijven en alle hackacties uit te voeren, maar we zitten niet op administratieve rompslomp te wachten. We willen best een en ander faciliteren, maar we zijn geen winkel en hebben zelf geen enkele intentie om iPhones aan te bieden of door te verkopen. Dan is dat bij deze ook duidelijk :)

  Laten we morgen nog even afwachten voor een reactie van Mark @ EvolutionIT en dan kan ik met hem altijd nog bespreken wat voor alle partijen de meest handige vorm is. En uiteraard wil niemand teveel betalen, maar dan moet je misschien de aankoop maar even uitstellen tot de iPhone ook hier te verkrijgen is. Voorlopig zul je altijd nog een premium-prijs betalen, waar ‘ie ook vandaan komt.

 175. door mischa

  Heb een 4gb bij ellen besteld en mijn totale kosten waren 337 euro inclusief opsturen..
  dus ben benieuwd…

 176. Ik heb inmiddels contact met Mark en zal later vanmiddag even alle zaken op een rijtje zetten. Ik heb nog wat aanvullende vragen aan Mark, maar ik kan nu alvast wel verklappen dat de prijs niet zo scherp is als de 337 euro incl. opsturen die Mischa noemt. Maar dat zegt niets: het gaat ook om de extra dienstverlening.

 177. door Stephan

  Ben erg Benieuwd!

 178. door oscar

  … rapapaaaaaa! laat dat nieuws maar komen!

 179. door Tinus

  Ik denk dat jullie goed bezig zijn. :-D
  Moet ik al in de auto springen?

 180. door Dylan

  Goedkoper dan 500 incl btw zal Evolution IT het vast niet doen hoor, ze hebben wel 10 advertenties op marktplaats etc. staan waar die voor 535 te koop staat.

  Mijn Iphone (via Ellen besteld) is in Nederland aangekomen en wordt geprocest.

  Ik heb €407 betaald.

 181. Beste,

  Wij hebben met Jean Paul contact gehad, hij komt vanmiddag met een bericht van ons gezamelijk besluit. Ik denk dat we wel voor een verrassing kunnen zorgen qua prijs.

  Volgens mijn gegevens staat er momenteel 1 advertenties op marktplaats. Succes met jou iPhone!

 182. door Stephan

  middag is bijna voorbij ;)

 183. door ilya

  al dat wachten is slecht voor mijn bloeddruk ;)
  dat geld op mijn bankrekening wil uitgegeven worden!!

 184. door Mischa de Boer

  Het is inderdaad een lange middag…hahahaha

 185. Staat over een half uur/drie kwartier online :)

 186. door Sam

  18.18

 187. door MusiqMan

  Is er al wat bekend over die Ellen? wan tik lees heel veel besteld, maar nergens een bevestiging.

  En hoe zit t met die scammer (mark?)

 188. door Dylan

  Mijn pakketje ligt sinds 25 september bij “inklaringen” op schiphol, is gewoon de douane.. Verwachting is dat die morgen vrijgegeven wordt en doorgestuurd wordt en ik hem dinsdag heb. :) (Bij ellen besteld ja)

 189. door jeffrey

  Ik heb een iphone gezien n8 gb voor 350 euro….
  Heb al gemailed met die man. En die zegt dat hij het stuurt via een bedrijf en die handelt alles af.
  Maar kan dat voor deze prijs:S?

 190. door Dylan

  Waar heb je dit gezien? Ergens op marktplaats? 99% zeker dat het nep is, we hebben hier op iphoneclub al meerdere “Fakers” besproken die zeggen in het buitenland te wonen en dat je ze kan kopen maar alleen via 1 of ander bezorgbedrijf waar jij het geld naar overmaakt en dat dan het pakketje naar jou komt. (Soms krijg je zelfs een “order bevestiging” van TNT, deze is zelfgemaakt)

  Ik zou het niet doen iig! De mensen hier zijn al zolang bezig met een Iphone voor de voordeligste manier te kopen en we zijn allemaal minimaal 420 kwijt.. :)

  Succes!

 191. door jeffrey

  hahaha wooow!
  ben egt blij dattik t ff heb gevraagd!
  ja zag t op marktplaats. en ik vond t al soort van vreemd zo goedkoop.
  En idd hij zegt dattie nu in t buitenland zit.
  mjaa ik was zowieso niet van plan ook maar 1 cent te betalen voordat ik dan ding in me handen heb.
  maar heel erg bedankt!;)
  En waar kun je hem dan voor 420 krijgen?

 192. door Dylan

  Check bovenaan deze topic, dat is een vrouw die woont in de US en stuurt hem op voor je -nadat- je betaald hebt, ik heb nu €407 betaald, en kan hem morgen bij de douane ophalen.

  Echter grote kans dat ik de volle mep aan invoerrechten moet betalen, dan zal het totaal komen op ¢480.

  Maar Ellen is wel te vertrouwen, meerdere van hier hebben hem bij haar besteld.

 193. door jeffrey

  ok:)
  hahaha ja ik ben eigenlijk ook dom ook achteraf….
  maar ik ging er eigenlijk op in omdat er stond dat hij in rotterdam woonde.
  Maar toen hij zei van ben nu even niet in nederland had ik al zoiets van dit klopt niet.
  ok 407 is te doen. jaa ik heb ook best veel familie in amerika. maar ik dacht al die tijd dat je echt een abbonement ervoor moest afsluiten ofzo.
  Want me familie was toevallig deze zomer nog hier! haha dan ga ik het wel bij hun proberen:P.
  In ieder geval bedankt!

 194. door Dylan

  Heb vandaag de Iphone opgehaald bij de douane!! :) Het truucje om $199.00 op de verpakking te zetten werkte helaas niet, de douane geloofde het niet en ik moest met een aankoopbewijs over de brug komen.

  Heb totaal € 407 (Iphone + verzendkosten) + € 74 (invoerrechten)= € 481 betaald en besteld via Ellen.

  Het unlocken ging gemakkelijk, heb bijna alles werkend, alleen internet + email via GPRS nog niet, maar dat komt wel goed :)

 195. door Tannay

  Hey Dylan,

  Dat truukje werkte helaas ook niet bij mij, er stond 249 dollar op. Ik kreeg vandaag via de post dat ik een aankoop bewijs moest opsturen en zou daarna pas vrijgegeven worden.
  Als het goed is werd bij jou toch alleen invoerrechten/btw berekend over de prijs van je iPhone zonder de verzendkosten? Ik heb trouwens via ebay gekocht voor een prijs van 353 euro voor de iPhone en 57 euro aan verzendkosten, wat op 410 euro uitkomt. Dus ik denk dat ik ook hetzelfde bedrag kwijt ben aan invoer/btw kosten.

 196. door Julia

  Één ding mis ik nog bij de iPhone, je kan er geen foto’s mee maken. Of wel?

 197. door sjowol

  tuurlijk wel joh :)

 198. door edward

  Maar je kan er niet mee filmen, bagger…

 199. door Julia

  haha echt :P och ik ben ook niet goed geinformeerd he.. maar van het filmen is idd jammer. verder ben ik er helemaal verliefd op. zouden ze ‘m ook int roze hebben ?(A)

 200. door sjowol

  niet kunnen filmen zit ik niet zo mee hoor (en idd ook de foto’s zijn niet echt goeie kwaliteit) maar daar heb je een camera voor toch? :P
  wat ik wel erg naar vind is dat je geen alphanumeric sms-jes kan ontvangen, dus sms-jes van de bank, de bioslijn etc. of in mijn geval ook als ik een voicemail heb. das klote maarja.. neem aan dat dat nog wel gefixt gaat worden.. ooit

 201. door edward

  Ja klopt ik ontvang ook nooit meer voicemails :S

 202. door Christian

  Jongens hoelang durt het voor de nieuwe firmware gekraakt kan worden of is het al zover?

 203. door Julia

  mijn zus gaat deze week naar de vs. kan ik haar dan gewoon de iPhone laten kopen en mee laten nemen? en doet ie het dan hier of is dat veel gedoe om m hier te gebruiken?

 204. door sjowol

  ligt er natuurlijk maar net aan wat je veel gedoe vind.. maar lijkt me dat het feit dat je het vraagt eigen,ijk al aangeeft dat het idd veel gedoe is :P
  downgraden van 1.1.1 naar 1.0.2? geen idee of dat nu al helemaal lukt en dan activeren en unlocken…
  succes! :P

 205. door Julia

  haha. ja kijk ik ben een beetje aan het afwegen. OF ik laat m uit amerika komen met de kans dat ie ‘t niet helemaal goed doet en zonder garantie. of ik wacht tot ze ‘m in nederland hebben en dan betaal ik maar wat meer. het blijft een risico. maar dat activeren en unlocken moet mn papa nog wel lukken :P

 206. door Dylan

  Er zit gewoon garantie op hoor als je hem uit de US haalt..

  Ik ben ZOOO verslaafd aan me iphone! :P Echt DE telefoon van de toekomst, hij is met niet 1 telefoon te vergelijken, en geloof me ik heb er echt veel gehad onderhand.

  De 2 toch wel fijnste dingen aan deze telefoon vind ik het mail programma en het surfen op internet gaat zoveel fijner en sneller als bv. op de N95.

  Ik raad hem echt iedereen aan! :)

 207. door Julia

  pff jij hebt m gewoon al! gelukhebberd :P ik ben er nu al verliefd op, moet je nagaan. maar er zit dus wel garantie op? ook als je ‘m niet helemaal officieel (dus invoerrechten enz.) naar nederland haalt?

 208. door Dylan

  Check een paar reacties naar boven, daar beschrijf ik de “lijdensweg” van het wachten toen ik hem besteld had (A)

  Maar je hebt sowieso gewoon garantie, op apple producten met een aankoopbon zit internationale garantie! En dus ook zonder de invoerrechten, dit heeft niks te maken met de garantie op je product, maar alleen met de nederlandse douane/schatkist ;)

 209. door ilya

  ja, ik heb dit speeltje nu ook net 2 dagen en het is gewoon geweldig
  het enige probleem is dat hij zo dun is dat ik hem niet echt voel in mijn broekzak, dus ik denk steeds dat ik hem kwijt ben :s

 210. door Nick

  weet iemand of de toestellen die Ellen nu opstuurt nog steeds softwareversie 1.0.2. bevatten? Die worden inmiddels schaars volgens mij.

 211. door sjowol

  Als je nu besteld kan je er maar beter vanuitgaan dat je er 1.1.1 op krijgt.
  heb je em al besteld dan lijkt het me een spannende gok… Heb je veels teveel voor je ipod touch betaald of heb je toch een iphone.
  mijn unlockede en perfect werkende 1.0.2 staat vanaf nu voor 1000 eur in de aanbieding… Interesse? :p

 212. door Dylan

  Sjowol, de schooier hoor ;)

  Maak je geen zorgen er is allang een downgrade om van 1.1.1 naar 1.0.2 te gaan.. gewoon even goed googlen!

 213. door sjowol

  Helaas beste dylan, toch misschien zelf iets beter zoeken?
  de fw kan je idd van 1.1.1 downgraden maar je modem niet. Ook is 1.1.1 nog steeds niet jail-ge-broken
  dus met een 1.1.1 kan je NIET bellen, wel alle 3rd party apps maar dat zeg ik dus: dure ipod touch
  beter zoeken voortaan ok dyl? ;)

 214. door Kai

  Ik wil ook een Iphone, maar ik ben zo onhandig met unlocke enz. daarom zit ik te twijfelen( kopen of wa8ten voor NL versie)

 215. door wzup

  kankershit

 216. door sjowol

  intelligente opmerking joh wzup… jaloers op onze mooie iphones? :)

 217. door Kai

  vanaf 9 november is iphone in Duitsland te verkrijgen!!!

 218. door Dylan

  Ow, excuse me dan Sjowol :D Ik dacht toch echt wel dat het al te downgraden + volledig te gebruiken is.

  Me beste maat heeft er net 1 besteld, hoop voor hem dat daar nog 1.0.2 op zit dan! :)

  Enne, wzup ga is fietsen ofzo met je aso taalgebruik.

  @ Kai, die iphones zijn zoals je zal weten helemaal duits, dat lijkt mij nou ECHT niet relaxt…

 219. door jeffrey

  hallo,
  Hoe kun je zien of de iphone met de 1.0.2 firmware is en niet de 1.0.1?

 220. door Kai

  ik zag vandaag voor het eerste iemand met een IPHONE!!! ik kan niet w8ten. k*t Steve hij moet gewoon naar NL komen.

 221. door Nud

  Hallo,

  misschien een stomme vraag. Maar ik las dat de duitse iphone compleet in het duits is. Ik neem aan dat je dus niet de taalinstellingen kan veranderen zoals je dat bij een gewone telefoon kan doen?

  Gr. Nud

 222. door Nud

  ook in engeland moet je er een abonnement voor afsluiten en dan is ie nog ongeveen 388 euro. Dus je kan de Iphone simpelweg niet los kopen zonder abonnement. Zal dat in NL ook het geval zijn??
  Ik las wel dat je in america dit kan omzeilen..dus wat raden jullie aan?

 223. door Sam

  Apple iPhone 8 GB. Voor de specificaties klik hier !
  voor maar € 189,00 !
  Telfort Bundel 280 voor 24 maanden. Voor de specificaties klik hier !
  De eerste 12 mnd voor slechts € 27.50 p/mnd
  Geen aansluitkosten

  Uitleg
  Deze aanbieding bestaat uit het volgende:
  U sluit een Telfort Bundel 280 abonnement af voor 24 maanden.
  U betaalt voor het abonnement € 30,00 per maand.
  U krijgt van Telfort iedere maand opnieuw 280 belminuten.
  U krijgt van GSMtrack.nl de Apple iPhone 8 GB voor maar € 189,00!

  Extra
  U betaalt € 9,50 verzendkosten.

  http://www.gsmtrack.nl/

 224. door Kenny

  Ik ben meteen even gaan kijken
  dat ziet er ZEER goed uit…

  al helemaal aangezien mijn telfort abbo binnen 3 maanden afloopt (minmale verleng contract tijd). en ik nu dus een iphone voor 189 kan bestellen.

  Echter vraag ik mij af, of deze geupdate kan worden, en er gewoon mee gebelt kan worden? beetje vreemde actie, of zouden dit al de europese toestellen zijn?

  Ik ga na t werk meteen de aanvraag invullen… ik ga er gewoon voor :) wou zoiezo me abbo verlengen!

 225. door Kai

  ik snap een ding niet. kan ik iphone los aanschaffen in VS? (dus zonder een of andere abbo)

  alvast bedankt,

 226. door sjowol

  ja
  (alleen nu wel met fw1.1.1)

 227. door Kai

  kan ik fw 1.1.1 wel hacken?

 228. door sjowol

  nog niet…

 229. door Kai

  maar wat denken jullie, wanneer gaan we iphone in NL krijgen (LOS!) ik vroeg vandaag aan een medewerker van Dixone ” wanneer krijgen wij iphone in NL” antwoord van die gozer was ” misschien nooit”

 230. Denk je echt dat een of ander derderangs baasje bij de Dixons het weet? Mocht ie willlen!
  Mensen bij de Dixons doen altijd of ze het weten, maar dat kunnen ze verder niet weten, die gozer probeert gewoon intelligent te doen..

  Wanneer ie komt in NL weet niemand denk ik, maar ik gok rond maart 2008

 231. door Kai

  hoe kan mijn vriend het Iphone het beste naar NL sturen? via fedex of UPS? en hoeveel dollar komt nog boven 399 dollar. kunnen jullie mij meer erover informeren a.u.b.

 232. door Samuel

  ik heb een online store gevonden, die de 4gb en 8gb verkopen, ziet er wel te vertrouwen uit.
  http://techycenter.com/index.php?searchstring=iphone&x=0&y=0

 233. door MusiqMan

  handig:

  My shopping cart: clear

  [bold]Order amount should be at least US $500.00[/bold]
  Product name Quantity Cost, US $
  Apple iPhone 4GB Smartphone
  US $299.99
  Total:

  US $299.99

 234. door Samuel

  dus als je er 2 koopt…?

 235. door MusiqMan

  tsja.. waarom zou je.. t zal waarschijnlijk een nieuwe firm versie zijn, dus kan je niet bellen.. heb je een dure toutch en is het nog maar de vraag of je ooit kan bellen…

 236. door Samuel

  bij ons, in belgie, is nog niet zeker of hij in de winkel komt, want hier hebben we een stomme wet die koppelverkoop verbied. Ik wil er echt wel 1 hebben hoor!!!

 237. door Michel

  Ik heb eens op marktplaats gezocht, en er is een van uit romania die iphones verkoopt voor 300 euro. ik vertrouw het niet helemaal, hij zegt kijk op deze website daar vind je info over de verzending (hij stuurt op, ik ontvang en dan betaal ik pas) maar de website is een webhostingsite?
  Deze man heet Stefano bertucci ik vertrouw het niet, kijk even wat jullie er van vinden.

 238. 100 % oplichter, is altijd zo met die msen uit romenie enzo

 239. door MusiqMan

  http://www.internetoplichting.nl

  ff de search button gebruiken, doorvragen ;)

 240. door Michel

  ja het is een oplichter! bedankt voor de tips!

 241. door Dylan

  Uit nieuwsschierigheid belde ik net even met de klantenservice van T-Mobile, ik heb een zakelijk abo en aangezien T-Mobile in Duitsland met de Iphone komt leek mij de kans groot dat ze me wel wat meer konden vertellen over enig nieuws wanneer die hier komt etc.

  Ik quote “de kans dat de Iphone NIET naar Nederland komt met een officiele partner als Vodafone/T-Mobile etc is nog steeds erg groot, de geruchten dat die in Maart 2008 komt zijn compleet verzonnen.”

  Deze vent zei dat die zeker niet voor november VOLGEND JAAR uitkomt in NL..

  Ben ik toch blij dat ik hem lekker allang heb, ;)

 242. door Michel

  Ik ga hem op 9 november in duitsland halen

 243. door Michel

  Ik ga hem op 9 nov. halen in duitsland.
  Is het abbo net zoals at&t dat je pas betaald als je activeerd ?

 244. door frodo

  Is de 4 Gb niet altijd de oude firmware?? Ze zijn gestopt met die te maken sinds de prijsverlaging, dat wat je kan kopen is overgebleven voorraad.
  En wil je wel een 4Gb hebben???

 245. door MusiqMan

  Ahh een oplichter:

  Marktplaats.nl

 246. door ilya

  aaahahaha nieuwere versie :D:D:D

 247. door Samuel

  ik heb een iphone kunnen kopen via de amerikaanse apple store!!!!!!

 248. door frodo

  En hebben ze die opgestuurd naar nederland??
  Vreemd, toen ik een iphone in de applestore kocht moest ik een document ondertekenen dat ik ze niet door zou verkopen en ze niet mee naar het buitenland zou nemen.
  Misschien is dat omdat ik ze per 5 tegelijk kocht…
  Overigens hoop ik vrijdag weer naar de VS tegaan, indien er mensen interesse hebben. Ik heb de vorige verkocht voor 500 euro, dat wil ik ook nu wel weer doen.
  email: info@casflo.nl

 249. door Samuel

  een adres hebben in de usa is meer dan voldoende

 250. door frodo

  Ja maar dat heeft dus bijna niemand toch. Of kan je een fake adres opgeven en hem toch naar nederland laten verschepen?? En wat doe je met firmware 1.1.1?

 251. door Samuel

  er zijn toch al oplossingen voor firmwire 1.1.1 http://www.iphoneclub.nl/officiele-iphone-dev-team-jailbreak-iphone-firmware-111/
  een bestaand adres, kost wel geld, maar niet veel

 252. door Kim

  Net zoals de vraag van Michel
  Is het abbo in Duitsland net zoals at&t dat je pas betaald als je activeerd ?

 253. door sjowol

  Samuel:
  uhm en dan heb je een adres in de usa, waar ga je het dan heen laten sturen? en natuurlijk heb je nog het betaalprobleem (nou weet ik niet hoe apple dat doet maar ik heb vaak genoeg in de us willen bestellen dat dat alleen maar met een us credit card gaat) maar als jij een telefoon hebt gescoord, gefeliciteerd!
  wat 1.1.1 betreft.. persoonlik zou ik nog even wachtten tot dat het alleemaal helemaal rond is, wat ik nu begrijp is dat het met ipsf en met 1.1.1 uit de box wel lukt maar dat de anysimmers er nog niet aan moeten beginnen ofzo ik wacht nog rustig af en heb in de tussentijd een prima werkende iphone op 1.0.2 (en waarom wil ik een dubbletap -> home functie, das het enige wat veranderd is toch.. oh ja wifi i-tunes.. alsof ik itunes voor iets anders dan syncen gebruik.. (jaja apple je leest het goed, itunes zuigt big time!)

 254. door Samuel

  als het pakketje toekomt, zal het wel naar mij verstuurd worden. Qua betaling, wanneer ik de aankoop wou bevestigen, was dit succesvol. Dus een adres hebben in usa is het enige wat je moet hebben.

 255. door frodo

  welk adres geef jij dan op en hoe heb jij betaald?
  kun je dan een apart verzend en woonadres opgeven?

 256. door sjowol

  ik snap het niet hoor (ben je belgisch? ja he?! ;))
  je hebt dus een adres in de usa? en daar vanuit heb je de iphone besteld? en daar wordt hij dus ook naartoe verstuurd? wat is er dan zo bijzonder? dat doet apple toch al vanaf dag 1?
  of heb je het echt zo geregeld dat je hem daar met een us adres/creditcard hebt betaald en naar nl laat opsturen (in welk geval ik er he-le-maal niets van geloof :P)

 257. door frodo

  Ik heb het net bekeken op de apple.com site en volgens mij verschepen ze alleen direct naar de US en niet naar de EU.
  bullshit zou ik zeggen. Of je hebt het iemand laten regelen voor je maar apple verstuurd niet direct naar hier, of je bent 399 dollar lichter.;-)

 258. door Michel

  Het Activeren van het abbo gaat net zoals at&t, de iphone gaat 399 euro kosten in combinatie met een 2 jarig abbo.

  in de pers voorlichting staat “*even vertaald* Voor de activatie is een internet verbinding vereist.”

  Wel prijzig eigenlijk he! 399 euro + 2 jarig contract

 259. door Samuel

  kijk, als je goed zoekt op internet, zijn er bepaalde sites te vinden waar je een adres kan aanvragen tegen betaling. Je krijgt dan een vast adres, en daar kan je dan pakketjes naartoe sturen, en die sturen het dan gewoon door naar jou thuis. Piece of cake!!! Ik zou niet weten waarom ik hierover zou moeten liegen. Heb gewoon mijn creditcard (mastercard) gebruikt voor de aankoop.

 260. door Samuel

  heb juist een email ontvangen dat mij iphone is verzonden ;-)

 261. door Michel

  is dat te vertrouwen ??

  En hoe werkt dat, koop ik zeg maar de iphone, en een abbo, of betaal ik alleen de iphone?

 262. door frodo

  Daar kost hij nog steeds 580 plus versandkosten. Met een beetje mazzel heb ik er maandag weer een paar voor 500. Ik zou toch nooit zo blindelings via een adres in de usa een telefoon kopen. Heb je dat eerder gedaan, weet je zeker dat het vertrouwd is? De krant stond vanochtend ook weer vol met domme mensen die zich door een pseudo website van de Postbank hebben laten oplichten.
  Hoe weet je zeker dat die mensen niet met en je iphone en je geld aan de haal gaan??

 263. door frodo

  Ja dat bedoel ik 580 +

 264. door Samuel

  ergens volgende week zou ik in normaal gezien de iphone ontvangen,
  dit is volledig te vertrouwen. Ik laat wel iets weten wanneer hij
  is toegekomen.

 265. door Stephanie

  hallo.
  kan iemand mijn miscchien vertellen hoe je de iphone op stil moet doen?
  groetjes stephanie

 266. door frodo

  Kleine schuifknopje aan de zijkant???

 267. door frodo

  [edit]Frodo, je hebt al eerder een e-mail ontvangen dat we hiervoor een apart forumonderdeel hebben.[/edit]

 268. door Sannie

  Zijn er meerdere die via Frodo gaan kopen??

 269. door frodo

  Ik kan natuuurlijk ook gewoon firmware 1.1.1 meenemen.
  Nu er een unlock is, kun je die ook kraken. Dan mag die voor 475.
  laat maar weten

 270. door Kai

  hoe kan mijn vriendin het Iphone het beste naar NL sturen? via fedex of UPS? en hoeveel dollar komt nog boven 399 dollar. kunnen jullie mij meer erover informeren a.u.b.
  Nog enige tips?

  alvast bedankt,

 271. door Sint

  Kai zegt:

  oktober 17th, 2007 op 12:09

  hoe kan mijn vriendin het Iphone het beste naar NL sturen? via fedex of UPS? en hoeveel dollar komt nog boven 399 dollar. kunnen jullie mij meer erover informeren a.u.b.
  Nog enige tips?

  alvast bedankt,

  gewoon met de boot kan ook!

 272. door Sam

  Hier zie ik voor €430, https://www.isupplies.nl/webwinkel/shopping_cart.php?sort=2a&osCsid=7aad9fda32c7eb19c9e88ead511b8976 ze ook staan. Is aangesloten bij de thuiswinkel??
  Iemand bekend met de zaak. Ook Ipod voor veel minder.

 273. door Kai

  Ik denk dat ik eentje bij frodo ga halen.

 274. door Samuel

  mijn iphone die ik heb besteld via de usa apple store, is onderweg naar brussel via DHL, dus voor de mensen die het niet wilden geloven, mits je een usa adres hebt, wat niet veel moet kosten, bestel je eender wat wil, ook al versturen ze niet naar belgie of nederland.

 275. door Jasper

  ik wil heel graag de iphone omdat ie als enige 8 gb heb (gewoon te chill voor muziek, heb je geen ipod meer nodig :) maar ik wil natuurlijk geen gedoe met firmware, dus wil wel dat alles werkt…natuurlijk

  Kan je de iphone ook krijgen zonder abbo want ik wil gewoon pre-paid, kan dit??????

  http://www.evolutionit.nl/aanbieding.htm komt goed van pas omdat ik in utrecht studeer. maar het moet tog wel rond de 480 € blijven inc btw

 276. door sheila

  Ik ben vandaag langs gegaan bij Teletools in A’dam. Iphone is daar icm Telfort 400 min e238, icm vodafone e35- e280 en bij abonnement van e50- e268. Abonnement voor 2 jaar… T-mobile werd te duur gaven ze aan… Verder weet ik het niet… Hoorde dat gsmtrack begin November misschien weer met verkoop zou beginnen icm abonnement. Ik wil graag de Iphone maar misschien is ‘t verstandig om nog te wachten…? Wat te doen?Zucht……

 277. door frodo

  Ja je kan hem met een vodaphone abonnement voor 50 euro kopen en 268 euro bijbetalen
  Kost je in 2 jaar 1468 euro
  Je kan ook een sim only abonnement vodaphone 50 op gsm.nl afsluiten voor 2 jaar 19,95 p/mnd
  en 500 euro betalen voor een telefoon. kost je in twee jaar 978,80
  Scheelt je toch al snel 500 euro. Waar je nog een tweede iphone van kan kopen.

  Grt

 278. door Samuel

  Ondertussen is mijn iphone gearriveerd en unlocked, werkend op firmwire 1.1.1

 279. door Taco

  Ik ben op dit moment in Boston, USA en heb voor de liefhebber twee iPhones 8GB op de kop getikt. Vlieg morgenavond terug, kom zaterdagochtend aan. Geef ze gewoon aan bij de douane, dus mochten er mensen interesse hebben dan even mailen svp naar taco apestaart scargo.nl

  Ik woon zelf in Purmerend, dus daar kun je hem op komen halen tegen contante betaling.
  Ik heb ze al geupgrade naar 1.1.1 en unlocked (gedaan om te kijken of ze werkten).

 280. door Kevin

  Hoe duur zou dat dan zijn Taco?

  ”(Laten) meenemen uit de VS, wel aangeven bij de douane: 354,53 euro;”

 281. door Taco

  Ik heb uiteindelijk vier iPhones mee kunnen nemen, en ze zijn allevier inmiddels in het bezit van een gelukkige eigenaar. Reageren heeft dus geen zin meer.

 282. door Michiel

  Helaas, dat merkte ik via de mail idd :)

 283. door chi

  hoe hebben jullie 1.1.1 geunlocked mensen?

 284. door elisa

  Mensen, ik zie net op de gsmtrack.nl site staan dat ze weer de actie met een twee jarig telfort abonnement hebben. Ik vind dit geen slecht alternatief!

 285. door elisa

  Actie is helaas alleen tot en met vandaag geldig…

 286. door Michel

  Zou je hem ook kunnen kopen bij gsmtrack met abbo, en dan abbo opzeggen met als resultaat een simlockvrij toestel met je eigen sim kaart.

  Kan dit?

 287. door sjoerd

  Even mijn ervarigen in het kort:
  – iPhones betalen met contant geld kan niet meer, alleen credit card
  – per credit card worden maximaal 2 iphones verkocht
  – bij bestelling op Apple.com werkt een Nederlandse Visa prima, Mastercard werkt niet.
  – bij bestelling op Apple.com als verzend- en billing-adres een US adres gebruiken
  – Kosten voor NY komen op ruim 440 dollar, wat vertaalt naar 318 euro.
  – Vervolgens laat je het naar NL versturen, kosten zijn ongeveer 25 euro
  – Neem nooit een bon mee in je bagage, kopen in Apple-store = bon via email
  – neem de doos niet mee in het vliegtuig
  – Hoewel er een goede 1.1.1 crack is, is niet iedere iPhone even makkelijk te kraken.
  – Het kraken kan best wat tijd kosten
  – Installeer meteen het programma kb om het US woordenboek uit te kunnen zetten
  – Succes!!

 288. door Samuel

  programma kb? waar en hoe?

 289. door sjoerd

  In de lijst van “Installer”, zorgt voor een extra optie in je “Settings”.

 290. door Samuel

  ja, maar installer voor firmwire 1.1.1 gaat niet????

 291. door sjoerd

  Het draait prima bij mij.. Heb je wel de laatste versie? Ik heb iPhone firmware 1.1.1 en Installer 3..

 292. door Samuel

  ja, heb het uiteindelijk gevonden :-) werkt prima

 293. door Jan

  http://www.gsmtrack.nl / iphone 200 euro incl abonnement

 294. door M. de Wit

  Edit: Daar hebben we een Marktplaats-forum voor.

 295. door sjoerd

  best goede deal..
  199 euro + (24 x 28 = 672) = 871 totaal

 296. door sjakie

  gsm.nl iphone te verkrijgen nu bij vodafone met een 2jr. abonnement.
  waarom helemaal naar amerika :s

 297. door sjoerd

  inderdaad voor 139 euro +24 mnd abo van 23 euro.. betere deal maar minder ‘gratis’ belminuten.

 298. door Alper

  Heel leuk en aardig dat jullie naar die advertenties kijken en erin geloven omdat het aantrekkelijk is dat je tientallen tegelijk kan bestellen. en ja een mooi bedrag zal er indd wel staan maar vergeet niet dat de kans om opgelicht te worden 80%is heb het zelf meegemaakt…..
  is allemaal nep, oplichters op sites zoals marktplaats ebay enz…

  dus van mij een tip! kijk goed uit..

 299. door sjoerd

  op marktplaats wel ja, gsmtrack staat echter goed bekend.

 300. door Klaas

  Als ik de hele rits aan comments goed heb begrepen, zijn de iPhones die nu verkocht worden in the States voorzien van software die niet te kraken is, waardoor je de telefoon niet kan gebruiken om te bellen..?
  Heeft er iemand ervaring met een iPhone, geimporteerd uit Duitsland?
  Ik heb wat kennissen in Amerika zitten, die eventueel een iPhone zouden kunnen sturen, ik hoor het graag..!

 301. door sjoerd

  De laatste iPhones uit de US (1.1.2) zijn ook te kraken maar dat kost wel mer tijd en moeite.

 302. door Andreas

  kan mij nu iemand eens zeggen waar je het best één besteld??? , ps: ik kom uit belgie, als dat een probleem zou kunnen zijn

 303. door fred

  hallo ik heb ook een iphone hoe moet ik er mp3s op zetten ik kan hem niet op de computer aan stuiten dan blokeert hij die telefoon maar en moet een marnier zijn om het via bluetooth te doen wie kan mij dat ver tellen hoe dat moet

 304. door Valerie

  hallo, een vriend brengt voor id krokus een iPhone mee maar nu heb ik gehoord dat deze, een nieuwere versie zijn, en deze nog niet kunnen gekraakt worden in België, maar zal men deze in enkele weken kunnen kraken? Kan het gebeuren dat het kraken(een vriend van mij zal dit doen) mislukt en de telefoon dan nutteloos is?

 305. door Jiohn

  Ik heb zojuist een iPhone gekocht naar aanleiding van deze http://gsm-telecom.marktplaats.nl/pda-s-en-smartphones/136016664-iphone-simlock-vrij-1-1-0-2.html advertentie.
  Ik heb een ‘fedex track&trace’ nummer gehad dat me verteld dat ik over 2 dagen de iPhone kan verwachten!

  Heb ervoor gekozen het unlocken hier te doen, iemand tips?

 306. door Dennis

  Ik ben vandaag bij de winkel van Hi geweest en daar heeft de verkoper mij verteld dat T-Mobile de rechten heeft gekregen voor het verkopen van de iPhone in Nederland, als enige provider. De strijd bleek te gaan tussen KPN en T-Mobile, en het is dus T-Mobile geworden. Of is dit oud nieuws?
  Groetjes Dennis.

 307. door Michael

  op rtlnieuws zeide ze dat kpn hem zo verkope, maar dat was wel 2maanden terug

 308. door jelle

  ik hoop kpn , ik heb geen berijk met T-mobile in deze regio.. >:(

  en als ik dan de iphone nog niet heb geregistreerd op itunes , betaal ik natuurlijk nog geen abbo kosten?
  en dat abbonoment is weg als ik een andere simkaart erin doe (sorry , ik ben niet zo goed in die dingen :$)

 309. door Paz

  Je zou natuurlijk even in de wiki kunnen kijken of bij FAQs.
  De iPhone wordt geleverd met een AT&T chip die normaal gesproken gectiveerd moet worden via iTunes. Nu wil je natuurlijk geen abonnement bij een US-provider dus doe je dit niet. Toch wil je de telefoon gebruiken en is hier ook een oplossing voor. Er zijn programma’s/methoden om de telefoon gebruiksklaar te maken, dit heet Jailbreaken: http://www.iphoneclub.nl/forum/f1/iphoneclub/f5/wiki/1247-jailbreak.html.
  Natuurlijk wil je er ook mee bellen en dit heet unlocken: http://www.iphoneclub.nl/forum/f1/iphoneclub/f5/wiki/1255-unlock.html.
  Hierbij de basis informatie met daarin ook het antwoort op je vraag over je kosten en SIMkaart. Neem de tijd om het eens goed door te lezen en de meeste vragen zullen vanzelf beantwoord worden. Vooral veel LEZEN en ZOEKEN op het forum dus, succes

 310. door Simon Borgers

  Hoeveel iPhones mag je eigenlijk meenemen uit de states.

  ik plan een reisje en zou er graag wat meebrengen voor kennissen.

  mvg

 311. door sjoerd

  officieel 1. Je kunt overigens maximaal 2 iphones kopen op 1 creditcard. Dus als je er 6 mee zou willen nemen, moet je met 3 verschillende creditcards betalen..

 312. door Evie

  Hoe duur is zo’n iphone uit Amerika in totaal? Vriendin gaat naar Florida, iemand een idee waarze het beste 1 zou kunnen kopen? mvg

 313. door Marc

  Ga binnekort naar new york hoeveel kost de 16 gb en hoe kan ik deze het beste nl in “smokkelen”;) of raden jullie aan hem gewoon aan te geven??

  hoor het gr

 314. door Marc

  iemand tips waar het beste te kopen?

 315. door Paz

  [Edit iPhoneclub]Dank Paz, vorige reactie verwijderd[/edit]

 316. door Thamijs

  Ik heb afgelopen maandag 1 gekocht in New York, wou in eerste instantie ook de 16gb, maar die was uitverkocht…helaas. Dus nu in het bezit van een 8gb model.

 317. door jelle

  wat nou als je hem wilt unlocken , maar er gaat iets fout…
  dan ben je mooi fucked. dan kan je dus lekker dat abbo betalen
  of je kan je Iphone niet eens meer gebruiken..

 318. door sjowol

  restoren is the key jelle, echt je iphone slopen is heeeeeel moeilijk!
  (softwarematig that is.. ff in de wc laten vallen en hij is wel echt stuk ;))

 319. door sjoerd

  Met de auto kun je hem ook echt slopen, maar dan schijn je er wel 4x overheen te moeten rijden.
  (misschien ook afhankelijk van je auto).
  Bij voorkeur zou ik aanraden om hem rechtstreeks in een apple-winkel te kopen. Die factuur geeft je wereldwijde garantie, ook in Nederland. Als hij direct na aanschaf niet goed is (gebeurd ook wel) dan kun je hem hier gewoon laten maken. Als hij ge-jailbreaked is, dan sturen ze je geloof ik een rekening en erkende dealers willen hem dan geloof ik niet eens aan nemen.
  Software matig kun je een iPhone volgens mij niet in zo’n staat brengen dat er helemaal niets meer mee kan. Hierdoor is het jailbreaken niet risicoloos maar wel herstelbaar.
  Voor de aanschaf kun je hem ook online bestellen. Stel dat er geen applestore in de buurt is of de voorraad is op, dan kun je hem online bestellen en is hij binnen een week geleverd. Dat kan ook op het adres van je hotel.

 320. door jelle

  ok thanks

  zo kan ie trouwens ook kapot xD

  http://youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI

 321. door johan

  Is de Iphone ook te koop in de taxfree zone van een vliegveld? Op het vliegveld van Los Angeles bijvoorbeeld?

 322. door jelle

  ik meld dit ff voor als je hem bij 2call wilt kopen , “Geen software update via iTunes mogelijk. Bij een Software Update zal de SimLock van de iPhone weer actief zijn.”

  dat wil dus zeggen dat zij hem hebben unlocked en er een andere simkaart indoen + een abbonoment. je bent er dus goedkoper af als je een van AT&T koopt en dan gewoon niet registreerd op itunes en dan zelf gaat unlocken.

 323. door lennaert

  ja en? ik wacht zowieso tot hij officieel in Nederland uitkomt. Ik heb een hekel aan uberhaupt niet kunnen updaten, en ik vind hem te duur om er mee te gaan rommelen.

 324. door Jeffrey

  Hallo,

  [Reclame verwijderd,gebruiker geblokkeerd]

 325. door Paz

  @Jeffrey: Volgens mij is je vorige post niet voor niets weggehaald!!!
  Weer SPAM!!!
  Niet in een post als deze aub!

 326. door jelle

  hoeveel kost zo’n abbo eigenlijk? en hoeveel kost het toestel er dan bij?

 327. door Paz

  Over het algemeen betaal je 2x(als je mazzel hebt) zoveel aan totaal abbonement met iPhone en dan mis je nog de datakosten(check internet er eens op na!!). Het is echt het goedkoopste om er 1 uit de US te laten komen en te jailbreaken en te unlocken, kost zo’n $500 of via via +- 500 euro.

 328. door jelle

  hmm ok .. ik weet wel zeker dat ik geen gejailbreaked en unlocked toestel neem
  dan kan ik namenlijk geen updates downloaden van itunes…

 329. door sjon

  lol @ jelle…
  tuurlijk kan dat wel.. we zitten inmiddels op 1.1.4, alleen het kost je net ff iets meer moeite.. even een paar dagen wachtten nadat de update uitkomt en er is weer een nieuwe unlock.
  maar idd als je je zo’n zorgen maakt kkan je beter tot een officiele release wachtten.

 330. door Andrew

  hoi,,

  ik wil vanuit amerika eentje laten importeren.
  betaal ik dan invoerrechten over die 286euro heen of toestel + verzendingkosten?

 331. door gilles

  hey jongens,

  ik wil dolgraag een iphone maar weet tot mijn grote spijt er heel weinig vanaf. Ik begrijp van deze site dat er allerlei verschillende software versies zijn en gedoe met unlocken en weet ik wat voor ellende het allemaal is. maar ik wil gewoon mijn huidige Vodafone (geen internet) abbonementje in de Iphone knallen en lekker beetje muziek luisteren, bellen, en internetten als ik bij een draadloos netwerk zit. Welke moet ik dan hebben, waar moet ik hem kopen (ik hoop er niet veel meer dan 450 aan te hoeven uitgeven eerlijk gezegd) en wat gaat hij kosten??

  bedankt,

  Dennis

 332. door sjoerd

  volgens mij ben je ongeveer 325 euro kwijt als je hem koopt en naar een adres in de US laat sturen. Daar moet iemand zo vriendelijk zijn om hem op te sturen naar NL. Dat kost ongeveer 25 euro. Als hij bij de douane wordt onderschept betaal je 85 euro importheffing (hebben we 2x gehad). Wil je hem laten kraken dan ben je afhankelijk van waar en bij wie tussen de 20 en 50 euro kwijt. In principe moet je hem dus voor 400 kunnen krijgen als je alles zelf regelt. Als je hem hier voor 450 kunt kopen dan is dat een nette prijs. 50 euro extra voor de rompslomp en risico en dergelijke is heel schappelijk. Alles boven de 450 vind ik persoonlijk te duur..

 333. door gilles

  oke, aangezien ik niemand in Amerika ken ik eerlijk gezegd ook geen zin heb in al dat gedoe raad je me dus aan om er hier eentje te kopen voor 450 die door iemand anders uit Amerika gehaald is, en inmiddels ook gekraakt is. Software versies maken verder niks uit?

  groet

 334. door gilles

  Hey jongens,

  misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest maar ik wil dus ook heel graag weten wat een firmware is, wat je ermee kan, en welke ik moet hebben. Ik zie idvertentie vooral veel 1.1.2 en 1.1.3’s voorbijkomen…

  bedankt!!

 335. door sjoerd

  Hmmm, firmware is de meest primaire software die een apparaat leest. Bij minder complexe apparaten kan het ook de systeemsoftware zijn.
  Op dit moment is het mogelijk om van vrijwel iedere versie naar iedere andere versie te gaan. Er gaat vaak wel behoorlijk wat tijd in zitten en het gaat ook niet altijd in 1 keer goed. Maar het kan vrijwel altijd.

  Laatste firmware is nu 1.1.4, maar eigenlijk zit je met de andere versies ook prima. 450 is netjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.