Unofficial iPhone SDK Feedback Project gaat van start

26 juni 2009, 22:48 · Gonny van der Zwaag

iphone sdk feedbackOntwikkelaars die problemen hebben met de iPhone SDK kunnen dat melden bij Apple, maar dat proces is niet transparant: ze kunnen niet zien of er andere ontwikkelaars zijn die met hetzelfde probleem zitten. Dan Grigsby is daarom begonnen met het Unofficial iPhone SDK Feedback Project. Het is de bedoeling dat de community van iPhone-ontwikkelaars hun zegje kunnen doen over problemen waar ze tegenaan lopen. Het idee is, dat als er maar genoeg mensen zijn die over een bepaalde issue klagen, dat Apple wel naar ze moet luisteren.

Ontwikkelaars kunnen op de website die Grigsby heeft opgericht stemmen welke onderwerpen belangrijk zijn. Iedereen kan een klacht indienen en de community bepaalt welke belangrijk zijn. Mensen kunnen maar een beperkt aantal stemmen uitbrengen, zodat ze keuzes moeten maken voor de issues die echt belangrijk zijn. Maar zou het helpen?

Meer info op het blog van Grigsby.
Stemmen kan hier: Unofficial iPhone SDK Feedback Project

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

3 reacties

Comments are closed.