Undercover Tablet Sleeve: verstop je iPad in een bruine envelop

·

Undercover Tablet SleeveVerberg je je iPad liever voor potentiële dieven, dan kun je hem in de Undercover Tablet Sleeve stoppen. Deze hoes lijkt van buiten op een bruine envelop, maar heeft aan de binnenkant een schuim-beschermlaag die een potentiële val kan opvangen. Het is nog wel de vraag of geïnteresseerden misschien beter af zijn door hun eigen envelopcase te maken: de Undercover Tablet Sleeve wordt verkocht voor 22 dollar en daar komt voor Europese klanten nog eens ruim 22 dollar invoerbelasting en 17 dollar aan verzendkosten bovenop. Hierdoor betaal je in totaal ruim 60 dollar.

De Undercover Tablet Sleeve is bestand tegen waterspetters en scheuren. Je kunt hem dichtmaken met een strip klittenband. De envelop is groot genoeg om een grote iPad te bevatten, maar wij vermoeden dat een iPad mini er ook gewoon in kan. Die zit dan wel minder stevig.

Wil je liever niet teveel in de kosten gejaagd worden maar ook niet knutselen, dan heeft de Britse webshop Firebox ook een alternatief voor ongeveer 20 euro. Hierbij betaal je een kleine 5 euro aan verzendkosten.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

13 reacties

 1. door Garion

  Als je je eigen adres op de sticker zet, krijgt je ‘m mogelijk nog retour ook als je je iPad verliest of ergens laat liggen :)

 2. door Don

  mm.. bestaat al eventjes he?
  Was die oude uit UK niet goedkoper dan?

 3. door Dekon

  Dieven zien in alles opportuniteit. Dus denk maar niet dat een grote bruine envelop buiten hun interesse blijft. Degene die dit zogezegd heeft uitgevonden is oftewel heel naïef of wereldvreemd.

 4. door jlfobe

  ik heb deze bij brando.com gekocht voor 22 USD. Ik heb geen invoerbelasting moeten betalen en verzendkosten waren maar 3 USD (momenteel blijkbaar zelfs 0 USD). Betaal je niet pas invoerbelasting vanaf een bepaald bedrag?

 5. door alchemist

  In een beetje ongeorganiseerd huishouden belandt de iPad zo in de oud papierbak.

 6. door iRay

  Origineel geplaatst door alchemist
  In een beetje ongeorganiseerd huishouden belandt de iPad zo in de oud papierbak.

  Da’s dan ook de beste plaats om je iPad te verbergen voor het boevengespuis :)

 7. door Ronald

  Een enveloppe met bubbeltjes-plastic zou ook een heel eind kunnen voldoen.

 8. door Bastiaan Vroegop

  @Don: Ah, dat is ook een fijn alternatief. Ik vermeld hem in het artikel. :)

 9. door Boots

  Deze sleeve is ook verkrijgbaar bij diverse winkels in Nederland. Voor een veel goedkoper bedrag. Ik heb hem zelf gekocht bij Het Huis van Heden (in Breda). Als je hem zou willen kun je misschien op hun site kijken. Verder heb ik zien liggen bij de Bijenkorf in Amstedam.

 10. door Oblomovx

  Ook gewoon in Nederland te bestellen toch?

 11. door Beee

  Origineel geplaatst door Bastiaan Vroegop
  @Don: Ah, dat is ook een fijn alternatief.

  Denk dat iedereen toch voor het alternatief zou gaan gezien de prijs ?

 12. door BStuurder

  Alternatief: 1 grote envelop met bubbelplastic voering en 1 rolletje zelfklevend klitteband. Kosten: € 3,00. Excl verzendkosten.

 13. door valentijn12

  Ik heb deze recent bij de Bijenkorf gekocht, geen verzendkosten en geen invoerrechten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.