Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Video Time Machine, Yoga for Insomnia en meer

· Jeroen Wienen

Tijdelijk-gratis-voor-de-iPhone-en-iPod-touchMet de apps van vandaag word je bijvoorbeeld geholpen als je slecht slaapt, of als je slecht bent op de dansvloer. Verder zijn er apps die je helpen bij het maken van goede foto’s, WoW Camera Pro en SplashCam, en is er een app waarmee je het leven van je hond kunt bijhouden. Met Tap-Translate kun je webpagina’s vertalen en met Video Time Machine kun je filmpjes van tussen 1860 en 2011 bekijken.

Yoga for InsomniaYoga for Insomnia
Categorie: Gezondheid en fitness
Was: €2,39

Heb je last van slapeloosheid dan kun je daar met deze app proberen verandering in te brengen. Dit doet de app door je een aantal yoga-oefeningen aan te bieden. De app toont je verschillende posities, maar helpt je ook met juist ademhalen, om je lichaam en gedachten tot rust te brengen. Ook heb je de keuze uit verschillende rustige achtergrondmuziekjes.

Yoga for Insomnia is 10 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren.

Caniner Doggie DiaryCaniner Doggie Diary
Categorie: Lifestyle
Was: €0,79

Deze app is er eentje voor hondenliefhebbers. Met de app kun je belangrijke momenten van je hond bijhouden, maar lijkt qua ontwerp ook wel wat op dat van sociaal netwerk Path. Met de app kun je bijvoorbeeld het gewicht van je hond bijhouden, maar ook foto’s maken en zijn dieet bijhouden. Belangrijke levensgebeurtenissen kunnen in chronologische volgorde worden bekeken. Als je meerdere honden hebt is dat ook geen probleem; er kunnen tot 8 verschillende honden hun eigen logboek bijhouden.

Caniner Doggie Diary heeft 37 beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van 4 sterren.

SplashCamSplashCam
Categorie: Foto en video
Was: €0,79

Met deze applicatie kun je foto’s maken die in zwartwit zijn, behalve één kleur, die in de foto zichtbaar blijft. Hierdoor kun je iets benadrukken, of foto’s kunstzinniger maken. Met deze app kun je dit effect toepassen terwijl je de foto maakt. De foto’s die je hiermee maakt kun je direct delen via Facebook en Twitter of naar Instagram sturen.

SplashCam heeft 23 beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van 3 sterren.

WoW Camera ProWoW Camera Pro
Categorie: Foto en video
Was: €1,59

WoW Camera Pro is een zeer uitgebreide foto-applicatie. Deze app helpt je -op een simpele manier- met het maken van de best mogelijke foto, door bijvoorbeeld een raster, een timer. Maar de app draait vooral om het bewerken van de gemaakte foto. Zo kun je tekstwolkjes toevoegen, een stripverhaal van verschillende foto’s maken, effecten toepassen op je foto’s en je gezicht mooier maken met beautify. Ook kun je je gemaakte foto’s in verschillende folders opslaan.

WoW Camera Pro is 496 keer beoordeeld en heeft een beoordeling van 4,5 sterren.

Learn Hip Hop DanceLearn Hip Hop Dance
Categorie: Gezondheid en fitness
Was: €1,59

Ben je geen ster op de dansvloer? Met Learn Hip Hop Dance leer je alle bekende hip hop-pasjes, zoals de Dougie en Jerk. De app bevat een videobibliotheek waarmee je stap voor stap geleerd wordt hoe je bepaalde pasjes moet doen. Deze applicatie is universeel en dus ook op je iPad optimaal te gebruiken.

Learn Hip Hop Dance is 17 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren.

Tap-TranslateTap-Translate
Categorie:
Was: €7,99

Tap-Translate helpt je met het vertalen van woorden op webpagina’s. Het fijne van deze app is dat je gewoon de vertaling kunt opvragen vanuit Safari. Tap-Translate voegt namelijk een bladwijzer toe aan je bladwijzer-tab in Safari, waardoor je niet van apps hoeft te switchen om iets te vertalen. De app is universeel en dus ook optimaal te gebruiken op een iPad.

Tap-Translate is 73 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren.

Video Time MachineVideo Time Machine
Categorie: Entertainment
Was: €2,39

Met Video Time Machine kun je video’s bekijken uit een jaar tussen 1860 en 2011. De app bevat meer dan 100.000 video’s. Je kunt op jaar zoeken, maar ook op categorie. Zo kun je ervoor kiezen sportfragmenten uit 1988 te kijken of films uit de jaren ’50.

Video Time Machine is 3563 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren.

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding?
Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Jeroen Wienen (1992) studeert Bestuurskunde. Hij houdt van politiek, sport, series en van schrijven, bijvoorbeeld over zijn iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.