Tiger Woods game leeft op na affaires

·

Als er één sporter de laatste tijd in de belangstelling heeft gestaan is het Tiger Woods wel. Helaas voor hem dit keer niet vanwege de uitzonderlijke sportprestaties die hij geleverd heeft, maar omdat hij beschuldigd wordt van een aantal vermeende buitenechtelijke affaires. Ondanks dat werd hij vorige week nog uitgeroepen tot sportman van het decennium. En de negatieve gebeurtenissen blijken nu ook nog een ander positief bijeffect te hebben.

Sinds de affaire zijn de verkopen van zijn iPhone-game Tiger Woods PGA Tour namelijk weer gestegen. Appshopper.com, een website die alle App Store releases en verkopen bijhoudt, wist te melden dat er een kentering is gekomen in de verkoop van de game.

De grafiek laat zien dat de verkopen eerst behoorlijk aan het dalen waren, onder meer door een verhoging van de prijs van de game, en dat aan deze daling abrubt een einde is gekomen. Tegen de tijd dat het aantal vermeende minnaressen van Tiger toenam beleefde de verkoop van de game zelfs een heropleving. Of deze een-op-een relatie stand blijft houden naarmate er nog meer vrouwen gaan opduiken is de vraag. Waarschijnlijk kiest Woods liever nu voor wat stilte rond zijn persoon in plaats van een goed verkopende iPhone-game.

Tiger Woods PGA Tour is voor 3,99 euro te downloaden in de App Store.

door Edward Neve

Edward Neve (1979) was vaste blogger op iPhoneclub.nl van maart 2009 tot februari 2010. Al van kinds af aan bezig met computers, gadgets, en alles waar zoveel mogelijk knopjes op zitten. Nadat hij in 2007 voor het eerst in aanraking kwam met een iPod Touch volgde er niet lang daarna zijn eerste iPhone 3G. Sindsdien is hij helemaal verknocht aan het apparaat en probeert hij al het nieuws bij te houden wat hierover langskomt. Hij was al een vaste lezer van iPhoneclub en kwam via Twitter in contact met Gonny en Jean-Paul, die hem destijds vroegen om zijn nieuws voortaan ook hier op te schrijven. Edward schrijft onder meer ook voor PCM en Computer Idee. Nauwlettend hield hij voor ons de AppStore en Cydia in de gaten op zoek naar de beste tweaks, programma's en spellen. 

8 reacties

 1. door Dejive

  Dus niet alleen een piek in zijn broek?

 2. door Joost

  Makkelijk die grapjes zeg :)

 3. door Dejive

  Klopt, ook een beetje flauw..sorry, sorry

 4. door Mars

  Origineel geplaatst door Dejive
  Dus niet alleen een piek in zijn broek?

  LOL flauw maar wel leuk

 5. door Diederik

  Ik vind het zo lullig allemaal. Give the man a break.
  Hij is een miljard waard, heeft honderden prijzen gewonnen, en is een hele sympatieke vent naar mijn mening…

 6. door Dejive

  Wat hij waard is interesseert me niet..hoeveel prijzen hij heeft gewonnen is mooi voor hem en alleen hem, en dat hij kan golfen staat buiten kijf.
  Dat het een sympathieke vent is is inderdaad jouw mening, maar vraag het ook ff aan zijn vrouw nu..want hoe iemand voor de camera is en overkomt kan ZO VERSCHRIKKELIJK verschillen hoe iemand achter de schermen is en thuis..
  Wel raar trouwens dat bij dit soort dingen verkopen opeens stijgen..net als artiesten overlijden, opeens zijn de cd’s niet aan te slepen, rare gewoonte van veel mensen.

 7. door Greek

  ik heb helemaal nix met tiger woods maar ik kan me wel indenken dat bij dit soort dingen verkopen stijgen is toch heel normaal mensen worden getriggerd en gaan kopen.
  zelfde effect als reclame

 8. door Frankie Goes

  ook slechte reclame is reclame… zeggen ze…
  en inderdaad…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.