The ARM: Hele grote iPad-stand met veel mogelijkheden

·

The ARMiPad-standaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Van simpele houders waarmee je je iPad rechtop kunt zetten op je bureau tot complete muurbevestigingssets. Baas boven baas is The ARM. Een letterlijk gigantische stand, die op heel veel manieren te gebruiken is. Hij bestaat uit een redelijk grote voet, een lange arm en een kort armpje waar je je iPad aan vastmaakt. Het korte armpje kun je in allerlei standen zetten.

Een suggestie die de makers doen voor het gebruik van The ARM is bijvoorbeeld om je iPad op deze manier boven je monitor te hangen en te gebruiken als extra monitor. Je kunt ook je iPad op zijn kop in The ARM hangen, zodat je liggend op je rug in bed een film kunt kijken of kunt lezen. Ook in de keuken tijdens het koken of in een werkplaats kan The ARM erg handig zijn, zeggen ze makers.

De iPad zit aan The ARM vast met magneten. Eerst bevestig je een zogenaamd Shield aan je tablet – dit kan ook op een hoesje – en vervolgens hang je hem tegen The ARM aan en zit hij vast. In de Shield zitten vier metalen schijfjes en The ARM bevat magneten, die elkaar logischerwijs aantrekken.

De ARM is niet direct te koop, omdat de makers eerst een startkapitaal nodig hebben. Ze hebben het concept erg gedetailleerd uitgewerkt en op Kickstarter gezet. Hier kunnen geïnteresseerden het project financieel steunen. Voor 165 dollar (nee, dat is niet goedkoop), steun je het project en krijg een ARM als er genoeg geld wordt binnengehaald. Lukt dat niet, dan krijg je geen ARM en kost het je ook geen geld. De makers willen 125.000 dollar ophalen in twee maanden, dus ze hebben flink wat geïnteresseerden nodig om het project te laten slagen.

Meer informatie: Kickstarter

Onderwerpen
door Elger van der Wel

Elger van der Wel werkt als freelancer voor iCulture en is in het dagelijks leven werkzaam bij de NOS. Hij studeerde Telematica aan de Universiteit Twente en is dol op techniek en in het bijzonder op nieuwe media & gadgets.

15 reacties

 1. door kasuja

  The ARM stand vind ik niet zo mooi maar het model daarentegen…

 2. door wim

  Sorry maar hier is echt slecht over nagedacht, de arm kan je niet echt goed verstellen naar jouw ideaale positie, en die voet neemt te veel ruimte inbeslag, vindt de bevestiging van de ipad nou niet echt stevig en kan die zuignap ook weer los zonder beschadiging? en veel te duur, dan is bv een http://www.spiderarm.com/ een betere en goedkopere oplossing

 3. door Nick

  Dus heb je altijd zo’n lelijk zwart stuk rubber achterop je iPad? Nee dank je…

 4. The SHIELD features a removable repositionable adhesive (3M) on his back side. This is for repositioning or multiple openings and closings (so don’t be afraid… the SHIELD is not permanently attached to your tablet. Take it off when you want: it doesn’t leave any adhesive stain. Gently pull out the SHIELD till it comes away.

  Just for your knowledge….

 5. door Nick

  @luca mainini: Dus heeft het magneten systeem (voor mij) weinig voordeel. Moet ik iedere keer als ik em in de arm wil hangen dat ding er op plakken.

 6. door Cedric

  Die voet… ik weet het niet, lijkt mij altijd in de weg te zitten op je bureau.. Doe mij maar een HooverBar: http://twelvesouth.com/products/hoverbar/gallery/

 7. Origineel geplaatst door Nick
  Dus heeft het magneten systeem (voor mij) weinig voordeel. Moet ik iedere keer als ik em in de arm wil hangen dat ding er op plakken.

  The Magnetic attachment system is just the state of the ART about connections…. so simple and working so well. No hooks, no mechanisms, no hardwares

 8. door Mike

  Krijgen we haar erbij? Dan wil ik er wel $165 voor neerleggen.

 9. door 3:24 zij is hot

  3:24 zij is hot :$

 10. door 3:24 zij is hot

  3:24 zij is hot

 11. door 3:24 zij is hot

  zij is hot :$

 12. door 3:24 zij is hot

  zij is hot

 13. door 3:24 zij is hot

  3:24 zij is lekker

 14. door 3:24 zij is hot

  3:24

 15. door 3:24 zij is hot

  3:24 zij is hottt :$

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.