Tap Tap Revenge 4 voor iPhone nu in de App Store

·

tap-tap-revenge-iphone-4Ontwikkelaar Tapulous heeft Tap Tap Revenge 4 uitgebracht, de nieuwste in de reeks Tap Tap-muziekgames. Deze is geschikt voor de iPhone, iPod touch en iPad en bevat 100 muzieknummers en een compleet nieuwe interface. Tap Tap Revenge is de langst bestaande en meest gedownloade muziekapplicatie voor het iOS. Volgens de makers is het “our biggest, baddest, most mind-blowing version yet!” Dat belooft nogal wat. Je vindt er nummers in van Lady Gaga, Ke$ha, Taio Cruz, Jason Derülo, Metallica en meer, die allemaal gratis te spelen zijn. In de app vind je bijvoorbeeld Linkin Park’s nieuwste hit ‘Waiting For The End’, de nieuwe single ‘Sing’ van My Chemical Romance en ‘House Music’ van Benny Benassi.

Daarnaast kun je extra muzieknummers aanschaffen van Nelly, Katy Perry, Far East Movement, Nicki Minaj en Selena Gomez. Deze zijn nieuw toegevoegd aan het aanbod, dat al bestond uit tracks van Rihanna, Pink, Megadeth, Tiësto en anderen.

tap tap revenge 4Genoeg keuze dus, maar de app heeft behalve veel nieuwe nummers ook nog wat nieuwe functies gekregen, zoals integratie met Game Center, wereldwijde leaderboards met realtime scores, een nieuw uiterlijk met aanpassingen voor het Retina Display. Een nieuwe Arcade Mode zit er ook in, net als een Like-functie, waarbij je je favoriete tracks kunt voorzien van een markering. Je krijgt dan de avatars te zien van anderen die dezelfde muziek leuk vinden.

Ook nieuw is dat je avatars volledig aanpasbaar zijn met digitale kleding en accessoires. Dit doe je via de in-game store. Er zijn online battles en wekelijkse wedstrijden en bonuscontent.

Downloaden: Tap Tap Revenge 4 for iOS (gratis)

tap-tap-4

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

24 reacties

 1. Gaat lekker.. Eerst al een update voor Voices, dan voor TomTom (West-Europa) en nu ook nog een nieuwe versie voor TapTap.. Heerlijk!

 2. door BeUnLiimited

  Gister voor ‘t eerst TapTap 3 gespeeld, meteen verslaafd.
  4 komt voor mij op het juiste moment.

 3. door koen

  Leuke app, maar niet mijn smaak qua muziek, ik blijf toch bij guitar hero :P

 4. door wesley

  ik vind het bagger tis een mooie nieuwe lay out maar als je tap tap revenge 3 heb gespeeld hou je dat lvl en heb je nog steeds al die irritante emo nummers die het spel eigenlijk heel erg slecht maken er zijn meer mensen die er niet van houden dan mensen die er wel van houden.

 5. door Gino

  Hahahah!

  onder het motto “het oog wil ook wat”..
  met die achtergronden (albumcovers) word het de app er niet bepaald “mooier” op.

  verder altijd leuke app (nu maar hopen dat je die covers kun uitzetten op de achtergrond)

 6. door Thijs

  Die albumcovers en verschillende stijlen had je ook al in deel 3. Tap Tap Revenge 3 heb ik heel veel gespeeld, maar was ik na een tijdje gewoon echt zat. Zal 4 eens proberen, kijken of er nog leuke features inzitten, maar de gameplay blijft natuurlijk hetzelfde, dus ben ik deze waarschijnlijk ook vrij snel zat vrees ik

 7. door Kevin

  Leuk filmpje, jammer van het spel. Koop een echte gitaar, heb je tenminste iets aan.

 8. door Daan

  Misschien ligt het aan mij…
  Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.
  Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

 9. door patrick

  WAT!?!?
  *rent en pakt zijn iPod*

 10. door Tom

  Gaaf! Ik speelde TapTap geloof ik al voordat de app store überhaupt bestond! Met de eerste jailbreak.. sindsdien nooit meer van mijn -toen iTouch- iPhone af geweest.

 11. door yosecret

  mmmh, hij crasht elke 3 sec, pas als ik m’n iPod in safe mode zet doetie het een beetje. Verder wel mooi :D

 12. door yosecret

  ppfiew, ik kan gwn alle nummers downloaden die ik al had opengespeelt (156) van ttr3, das wel fijn!

 13. door Joris

  Origineel geplaatst door Daan
  Misschien ligt het aan mij…Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

  Ik snap dit inderdaad ook niet.
  Hoe komt men dan aan die gratis nummers van de grotere artiesten? Ik krijg telkens alleen maar onbekende nummers, op een enkeling na. De muziek die wel bekend is, kun je vervolgens kopen. Niet gratis dus.
  Of heb ik iets over het hoofd gezien?

 14. door yosecret

  …, voor alle goede nummers vragen ze geld, alleen de minder populaire zijn gratis en die moet je meestal ook nog openspelen. Of je moet geluk hebben en er net een treffen…

 15. door redbox

  Origineel geplaatst door Joris
  Origineel geplaatst door DaanMisschien ligt het aan mij…Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.Ik snap dit inderdaad ook niet. Hoe komt men dan aan die gratis nummers van de grotere artiesten? Ik krijg telkens alleen maar onbekende nummers, op een enkeling na. De muziek die wel bekend is, kun je vervolgens kopen. Niet gratis dus. Of heb ik iets over het hoofd gezien?

  Je krijgt ook nieuwe nummer bij level up. Heb 3 level ups gedaan in de hoop dat metallica unlocked werd maar helaas. En heb geen zin om die andere emo troep nog meer te spelen voor level up.

 16. Ik HAAT hem! bij Pon De Replay van Rihanna ziet hij dr echt heeeel raar uit, bij Only Girl kan ik die bolletjes helemaal niet zien, doe dr harstikke lang over om t goede liedje terug te vinden, ook tijdens het spelen van een liedje stopt ie ineens en gaat ie weer verder, dat scrollen gaat echt ***** irritant en sloom! Moet ik nog verder gaan?

 17. door Daan

  Wat een lelijk GUI heeft dat spel zeg, volgens mij zijn de meeste illustraties niet echt retina geoptimaliseerd.

 18. door R

  Eh, je kon de avatars al aanpassen…

 19. door TheHunter_NL

  Selena Gomez muziek…
  Instant download dus :P
  Nee, ff serieus wel vet xD

 20. door CheesieUnion

  Kan ik mijn nummers uit TTR3 ook overzetten naar 4?

 21. door Tim

  Beetje jammer die in- app aankopen wil je een goed nummer hebben. Maarja, de ontwikkelaar wil ook wat, alhoewel zie ik wel wat reclame voorbij komen.

 22. door dutchie

  Origineel geplaatst door Daan: Misschien ligt het aan mij…
  Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.
  Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

  D8 al waarom gratis?

 23. door danielle

  Leuk hoor dat taptap revenge 4 ik zoekem voor mn ipad want dat staat immers bij de tekst niet te vinden

 24. door Kim

  Pfff- hij doet t niet eens!
  Hij moet eeuwig laden & ik kan geen avatar kiezen, ik krijg allemaal meldingen waar niks in staat en welke username ik ook invoer hij doet t niet
  Ik hou het wel gewoon bij ttr3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.