T-Mobile komt met gratis tethering voor de iPhone

· Bastiaan Vroegop

iPhone HotspotT-Mobile zal rond de zomer meer bekend maken over een “gratis en klantvriendelijke” manier om te tetheren met de iPhone. Dit stelde een forum-moderator van T-Mobile, waarna de provider dit ook bevestigde tegenover iPhoneclub. T-Mobile-abonnees moesten lange tijd bijbetalen om gebruik te maken van de hotspot-functionaliteit.

Om bij T-Mobile te tetheren heb je de voordeelbundel MyHotspot nodig, die je als los abonnement of als toevoeging op je iSmart-abonnement of iAbonnement kunt afsluiten. Je betaalt voor de bundel €12,50 per maand. Heb je een ander abonnement, dan is het op het moment niet mogelijk om te tetheren. Volgens T-Mobile moderator Michel_1 kunnen we echter een nieuwe tethering-oplossing verwachten:

Zojuist een nieuw bericht gekregen omtrent tethering. T-Mobile werkt op dit moment aan een gratis en klantvriendelijke oplossing om de tethering functionaliteit voor iPhone beschikbaar te maken. Medio zomer verwachten we hier meer informatie over te kunnen geven.

Na navraag te hebben gedaan, zegt woordvoerder Liselore Stuut van T-Mobile het volgende:

Het klopt inderdaad wat de moderator zegt. Nadere details kan ik helaas op dit moment nog niet geven.

Gezien er geen verdere details bekend zijn, kunnen we alleen nog maar rekenen op de beloftes van Michel_1. Dit zou betekenen dat de nieuwe tethering-mogelijkheid in ieder geval gratis zal zijn en dat er in de zomer meer bekendgemaakt wordt.

Tipgever: Rian Huiberts

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.