Storing mobiel internet bij Telfort

·

Klanten van Telfort kunnen momenteel geen gebruik maken van mobiel internet. Ook mms-berichten worden tijdelijk niet bezorgd. De storing treft heel Nederland, met als bijzonderheid dat andere gebruikers van het KPN-netwerk (zoals KPN, Hi en dergelijke) geen last ondervinden van de storing. Telfort weet nog niet hoe lang de storing duurt.

Op Twitter maakte Telfort een paar uur geleden melding van de storing, maar sindsdien hebben ze klanten nog niet bijgepraat. Er was geen gepland onderhoud gaande.

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

9 reacties

 1. door Albert

  Dat verklaart dus waarom ik vanmorgen niks kon. Gelukkig heb hier op het werk wifi.

 2. door Tim

  Dit verklaart het voor mij ook. Heb wel vaker geen internet via telfort staat gewoon 3g maar doet niks. Dus weinig whats app vandaag :(

 3. door dries6951

  Na het lezen van dit artikel ff wezen kijken: ik heb gewoon Telfort 3G . . . blijkbaar al opgelost :-)

 4. door Gekko

  Om deze reden ben ik weggegaan bij Telfort. Relatief vaak storing of werkzaamheden, terwijl moederbedrijf KPN nergens last van heeft. Het indienen van klachten hierover heeft me in ieder geval wel een paar keer 10 euro korting opgeleverd.

 5. Mijn internet (Wireless Circle) doet het ook niet.
  Gelukkig zit ik thuis op mijn wifi

 6. door alvani

  Goh, is het weer zover? Ik ben blij dat ik weg ben gegaan bij die “club”

 7. door Fr4nk

  Was al bang dat het door m’n nieuwe jailbreak kwam…

 8. door Fr4nk

  Was al bang dat het door m’n nieuwe jb kwam…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.