SiriCorrectInfinity: corrigeer meermaals je Siri-commando’s (jailbreak)

05 maart 2012, 18:30 · Bastiaan Vroegop

SiriCorrectInfinityJe kunt een verkeerd gegeven commando aan Siri aanpassen door er op te tappen. Handig, maar je kunt dit slechts eenmaal doen. Zit je correctie er naast, dan zul je een heel nieuw commando moeten geven. SiriCorrectInfinity zorgt ervoor dat je een commando zo vaak als je wil kunt aanpassen.

Het corrigeren van commando’s is één van de minder bekende functies van Siri. Door op de tekst van je uitspraak te drukken verschijnt het toetsenbord van je iPhone, waarmee je iets anders kunt typen.

Hoewel het handig is dat je met SiriCorrectInfinity constant je verkeerd uitgesproken commando’s kunt corrigeren, lijkt het aanpassen van je commando’s wel wat omslachtig: als je de tijd hebt om opdrachten te typen, zou je immers zelf door de menu’s van je iPhone kunnen navigeren om iets gedaan te krijgen.

SiriCorrectInfinity is direct nadat je hem hebt geïnstalleerd te gebruiken. Je hoeft de tweak niet verder in te stellen.

SiriCorrectInfinity is gratis te downloaden via de repository van ModMyi

Bron: iDownloadBlog

Lees meer over Siri in ons dossier: Siri.
Lees meer over Jailbreak in ons dossier: Jailbreak.
Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Dejan
  2 years

  Lol ik wist helemaal niet dat je je commando kan verbeteren

  Antwoord Quote

 • Jitse
  2 years

  Inderdaad, dat is ook nieuw voor mij. Het lijkt me dat als je het handmatig verbetert, je het wel in één keer goed zult aanpassen, dus deze tweak lijkt me vrij overbodig.

  Antwoord Quote

 • iNick
  2 years

  Ik dacht even dat het een soort ‘learn’ functie was. Dus dat je iets zegt, Siri het verkeerd interpreteert, jij het via je toetsenbord kunt wijzigen in hetgeen je daadwerkelijk gezegd hebt en Siri het de volgende keer goed interpreteert. Nu lijkt het me een beetje onzinnig…

  Antwoord Quote

 • Swen
  2 years

  Wist niet eens van de 1x aanpassen

  Antwoord Quote

 • Danny bevers
  2 years

  Dit was net zoals alle andere voor mij ook nieuw ik werd soms al gek van de foutieve command terwijl ik anders in gesproken had. Heb het vrijwel opgegeven met siri. In de nederlandse taal zou ik een poging nog willen wagen maar anders helaas maar dit zal ik wel onthouden!

  Antwoord Quote

Comments are closed.