Redire: camera-snelkoppeling van iOS 5 in iOS 5.1 (jailbreak)

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

RedireiOS 5.1 maakt het nog makkelijker om de camera van je iPhone op te starten, door een snelkoppeling permanent als schuifknop op het beginscherm te zetten. Hoewel je hierdoor de camera sneller opstart, is niet iedereen hier blij mee: het zorgt ervoor dat de camera makkelijker per ongeluk activeert en dat het beginscherm minder symmetrisch is. Wil je de camera-functionaliteit van iOS 5 en iOS 5.0.1 wederom op je iPhone gebruiken, dan kun je de jailbreaktweak Redire installeren.

Redire zorgt ervoor dat er een gewone knop in plaats van een schuifknop verschijnt op je beginscherm. Hier hoef je alleen op te drukken om de camera te activeren.

Draai je nog iOS 5 of iOS 5.0.1 en wil je juist de cameraknop van iOS 5.1, dan is hier ook een jailbreaktweak voor: Camera Grabber zorgt ervoor dat de permanente schuifknop in iOS 5.1 ook onder oudere versies van iOS 5 te gebruiken is.

Redire is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss

Via iDownloadBlog.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.