Props voorkomt dat je iPhone-oordopjes vallen

· Gonny van der Zwaag

props oordopjesAls je je oordopjes even uit je oren haalt, blijven ze bungelen en soms vallen ze zelfs op de vloer. Fabrikant Quirky heeft daarvoor een oplossing bedacht, met de naam Props. Dit is een nekkoord van siliconenrubber en polypropyleen, waar je je oordopjes in kunt hangen. Tijdens het luisteren hangt het koord gewoon om je nek. Gebruik je de oordopjes niet meer, dan steek je ze door de openingen in de Props-houder, die voorkomt dat ze omlaag vallen.

Met een plastic ring in de nek kun je instellen op welke hoogte de Props hangt. Hoeveel deze uitvinding gaat kosten, is nog niet bekendgemaakt. Quirky is druk bezig om samen met investeringen van gebruikers het product te ontwerpen. Je kunt via de site quirky.com aangeven dat je wilt meedoen en hoeveel je bereid bent om te investeren.

Er zijn natuurlijk makkelijker manieren om te voorkomen dat je oordopjes omlaag vallen. De oordopjes in je shirt steken, over je oren hangen of de kabel over vrijwel de volle lengte aan de binnenkant van je shirt laten lopen, zijn oplossingen die veel goedkoper zijn en waarvoor je geen aparte accessoires hoeft mee te slepen.

props iphone

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.