OtterBox introduceert Impact Series voor iPhone 3G

·

otterbox impactOtterBox heeft de nieuwe Impact Case voor de iPhone 3G gelanceerd. Het lijkt erop dat OtterBox voor steeds minder bescherming kiest: eerdere modellen waren waterdicht of in ieder geval spatwaterdicht, maar daar moest dan ook flink voor betaald worden: zo’n $50 voor een iPhone-uitvoering. De Impact Case is weliswaar een robuuste case, maar eenvoudiger uitgevoerd en met een kleiner prijskaartje: $20.

De OtterBox Impact Case heeft geen ingebouwde screenprotector en ook geen hardplastic versteviging. Het is in feite een dik uitgevoerde siliconencase die nauw om de iPhone sluit. De OtterBox Defender Series, waar we laatst een review over hebben geschreven, had rubberen afdekklepjes voor headset-aansluiting, dock-connector, speaker, microfoon en dergelijke, maar dat is bij de Impact Case niet het geval. Wel beschermt de case tegen schokken en vallen. Verkrijgbaar in zwart en wit voor $20.

Meer info: OtterBox Impact Case (affiliatelink)

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.