ODOC: draaibare iPhone-dock ook geschikt voor hoesjes

28 april 2012, 18:11 · Gonny van der Zwaag

odoc dock voor iPhoneODOC is alweer een nieuw idee dat via Kickstarter het levenslicht moet gaan zien. Het gaat hierbij om een iPhone-dock, die met een draaiknop onder diverse hoeken te gebruiken is. Bijkomend voordeel is dat de dock ook te gebruiken is als je je iPhone in een beschermhoes vervoert. Er is 70.000 dollar nodig om de ODOC te realiseren. Daarvan is nu iets meer dan 13.000 dollar opgehaald, dus het is nog onzeker of bedenker Richard Singer zijn project kan realiseren.

Heb je interesse in deze dock, dan zul je minimaal 79 moeten betalen om te kunnen meedoen. Dit is de prijs voor de eerste 100 mensen die de ODOC bestellen, waarvan op het moment van schrijven nog 3 plekken beschikbaar zijn. Zodra de eerste 100 bestellingen binnen zijn, ben je 109 of 129 dollar kwijt voor een transparante, matzwarte of hoogglans witte ODOC.

odoc iphone

In feite is deze dock een cilinder met insteekmogelijkheid, gemaakt van aluminium, staal en glas. Je kunt het gebruiken voor FaceTime en als houder voor je bureau. Achterop zitten twee usb-poorten en een aansluiting voor je stereo. Uitvinder Richard Singer beweert al 700 uur te hebben gestoken in dit project. Hij is van mening dat het de beste dock is, die op de markt verkrijgbaar zal zijn.

Meer info: Kickstarter

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • GenieCaseNL
  2 years

  Ziet er goed uit, zie de laatste tijd wel vaak iPhone gerelateerde producten die mogelijk zijn gemaakt door Kickstarter (Magnify, Pebble, Ultima, Day Maker, LIL KIKR etcetera)

  Antwoord Quote

 • Maarten
  2 years

  Het lijkt erop dat er achterop 2 connectoren zitten.
  1 voor USB en 1 voor je stereo…

  Niet 2 usb + stereo

  Maar ziet er mooi uit, wel ietwat duur

  Antwoord Quote

 • Stefan
  2 years

  @Maarten: Volgens mij klopt het wel want je ziet twee rechthoekige aansluitingen en links onderin een kleine ronde.

  Antwoord Quote

 • B1sti11n
  2 years

  Ziet er mooi uit, alleen jammer dat er gebruik gemaakt wordt van een usb om aan te sluiten, ipv de standaard 30 pins connector, weer een kabel extra erbij

  Antwoord Quote

 • Jasper
  2 years

  Hij zegt dat die 3.5 mm Jack aan de achterkant de interne iPhone versterker ‘passeert’ maar is dat niet gewoon de analoog uit via de dock connector en voor zover ik weet is die ‘mirrored’ aan de koptelefoon uitgang dus zijn ze beide gewoon via de interne versterker..

  Antwoord Quote

 • 2 years

  29 dollar. Mwah, oké.

  Maar 109 of 129 voor een relatief simpel dockje, zonder enige echt speciale functionaliteit?

  Dacht het niet nee.

  Antwoord Quote

 • wout
  2 years

  Eigenlijk is hier toch echt niks speciaal aan??! Veel te duur!

  Antwoord Quote

 • Ad
  2 years

  Galileo heeft de kickstarters grens 8x (!!!) overschreden. Een schitterend ontwerp en veel functioneler dan menig ander iPhone Dock! Voor USD 100,00 gekocht, Ik krijg ‘m in juni!

  Antwoord Quote

 • Smiley
  2 years

  Sorry maar ik zie hier echt geen toegevoegde waarde in. Erg duur voor een ‘passief’ dock. Designer waarde vind ik persoonlijk ‘nul’. Gun hem alle succes maar dit valt bij mij onder de categorie dure prullaria…

  Antwoord Quote

Comments are closed.