NRC Handelsblad geeft iBook ‘Het Familieportret’ gratis weg

27 januari 2012, 12:47 · Bastiaan Vroegop

Het FamilieportretDe Nederlandse krant NRC Handelsblad geeft het boek ‘Het Familieportret’ gratis weg via iBooks. Op de website staat vermeld dat het boek een cadeau is voor lezers van NRC Handelsblad en nrc.next, maar iedereen kan het boek gratis downloaden. Het Familieportret is een oorlogsroman over de zoektocht naar familiegeschiedenis en staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60.

De weggeefactie wordt georganiseerd door NRC Handelsblad, maar er wordt geen gebruik gemaakt van promocodes om het boek aan alleen abonnees weg te geven. In plaats daarvan is het boek gratis in de iBooks-winkel te vinden. De actie loopt tot en met zaterdag 28 januari. Alleen Nederlandse gebruikers kunnen van de actie gebruik maken: in België kost het boek nog steeds €7,99.

Boeken gekocht via iBooks zijn te lezen op de iPad, maar ook op de iPhone en iPod touch. Hiervoor moet je wel de iBooks-app installeren. Afgelopen week bracht Apple nog iBooks 2 uit, waardoor interactieve studieboeken ook voor de iPad gedownload kunnen worden.

Downloaden: Het Familieportret (iBooks, tijdelijk gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

12 reacties

Comments are closed.