Zoekplaatje: waar is Tim Cook?

In dit zoekplaatje vind je de Fab Four van Apple: Tim Cook, Jony Ive, Steve Jobs en Steve Wozniak, maar ook een appeltaart en diverse iPods.

Je kent wel de bekende zoekplaatjes van ‘Waar is Wally?’ Deze keer ga je op zoek naar Tim Cook, die ergens verstopt is op de nieuwe Apple Campus in Cupertino. In het zoekplaatje kun je nog meer details vinden: ga op zoek naar Jony Ive, Steve Jobs en Steve Wozniak. Overal in de tekening zijn iPods verstopt en er is zelfs een Apple Car en een Apple-taart.


Zoekplaatje Tim Cook

Een grote versie van de tekening vind je hier.

Het Britse magazine MacFormat viert met deze zoekplaat het 300e nummer en dat valt mooi samen met de 40e verjaardag van Apple. Illustrator Rod Hunt maakte er een prachtige zoekplaat van.

40 jaar Apple

Apple vierde twee weken geleden haar 40e verjaardag. Dat werd gevierd met een optreden op de huidige Apple-campus en een speciale verjaardagsmuzieklijst op Apple Music. Ook maakten we op iCulture een foto-overzicht van dingen die typisch Apple zijn.

Bekijk ook

Hoera, Apple bestaat vandaag 40 jaar!

Apple bestaat vandaag 40 jaar en wij feliciteren de jarige: bedankt voor 40 jaar mooie producten! Bekijk 40 jaar Apple in 40 seconden.
Bekijk ook

Apple-historie: 40 jaar vernieuwing in foto's

Veertig jaar Apple betekent 40 jaar mooie producten en vernieuwing. Wij hebben 20 hoogtepunten op een rijtje gezet, die bepalend zijn geweest.

Via: Appletips

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 april 2016 om 21:15
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.