iOS 10 Public beta 6 en iOS 10 developer beta 7 nu te downloaden

De zesde publieke beta van iOS 10 is zojuist verschenen. Bovendien kunnen ontwikkelaars aan de slag met de zevende ontwikkelaarsbeta.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bedieningspaneel zonder Calculator (iCulture)
Apple heeft de zesde publieke beta van iOS 10 vrijgegeven, tegelijk met de zevende beta voor ontwikkelaars. iOS 10 bevat een aantal grote veranderingen en toevoegingen en de beta’s zijn bedoeld om deze uit te testen, de werking van apps van derden uit te proberen en bugs op te sporen.

Zesde publieke beta iOS 10, zevende ontwikkelaarsbeta

Deze nieuwe beta verschijnt kort na de vijfde publieke en zesde ontwikkelaarsbeta van iOS 10. Die nieuwe versie kwam afgelopen maandag uit, waardoor er in korte tijd een nieuwe versie beschikbaar is. Naarmate we dichter bij de release van iOS 10 komen, bevatten de updates steeds kleinere aanpassingen. In de vorige update ging het bijvoorbeeld om slechts enkele kleine wijzigingen en mogelijk geldt hetzelfde voor deze nieuwe beta van vanavond.

Bekijk ook

Vijfde publieke beta iOS 10 beschikbaar, ook zesde beta macOS Sierra, tvOS 10, watchOS 3

Apple heeft de vijfde publieke beta van iOS 10 beschikbaar gesteld. Daarnaast kunnen ontwikkelaars aan de slag met de zesde beta van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10.

In iOS 10 kun je rekenen op veel aanpassingen aan het besturingssysteem. Verschillende onderdelen hebben een metamorfose ondergaan, zoals de widgets, rijke notificaties en het Bedieningspaneel. Ook vind je een nieuwe Woning-app voor al je HomeKit-apparaten en werkt het ontgrendelen van je iPhone net even anders. Ook standaardapps zijn nu te verbergen en enkele apps gaan samenwerken met Siri. Ook Apple Music is voorzien van een nieuw uiterlijk en de Berichten-app krijgt vele nieuwe functies erbij. In ons iOS 10 dossier vind je alle vernieuwingen op een rij.

Bekijk ook

iOS 10: het complete overzicht

Alles over iOS 10 en de nieuwe functies, zoals iMessage-stickers, Woning-app en universeel klembord. Lees over de iOS 10 aankondiging, release en meer.

Nieuwe beta van iOS 10 downloaden

De zesde beta voor publieke testers en de zevende beta voor ontwikkelaars verschijnt vanzelf bij de optie Software-update en is ongeveer 60MB groot. Je vindt deze bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Iedereen met een eerdere beta van iOS 10 kan deze nieuwe versie downloaden. De definitieve versie van iOS 10 verschijnt vermoedelijk in september.

Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 augustus 2016 om 16:10
Onderwerp
Categorie
iOS en iPadOS

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 65 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.